- Poruka
- 61
Eh, da vidis samo kakva je to Civilizacija ...
Konglomerat siromašnog i bogatog, antičkog i aeronautičkog i svi žive jedni pored drugih... neverovatno dok ne doživiš...
cista mondovizija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, da vidis samo kakva je to Civilizacija ...
Konglomerat siromašnog i bogatog, antičkog i aeronautičkog i svi žive jedni pored drugih... neverovatno dok ne doživiš...
... grozni, kako po telu tako i po dusi....
... prihvati mene i moju zver, lepotice....
...mozda se pretvorim u princa....
..."
Fraza "Pravi muškarac" se često koristi i u različitim kontekstima se različito tumači. Nekad je akcenat na prvoj a nekad na drugoj riječi, a možda je u pitanju i pleonazam.
Možda ne bi bilo loše da malo prodiskutujemo o ovoj sintagmi tj. da li je koristite, kako je koristite itd.
Ja je ne koristim i mislim da je to ženska poslastica (mislim figurativno)

Pravi muskarac postoji i zivi u Deda Mrazovom komsiluku...![]()
Pravi muskarac postoji i zivi u Deda Mrazovom komsiluku...![]()

A...
)
nema toga osim ako misilish na fasadu i manire za manipulacije zene![]()

dugadja zenama al ne ko hranu egaFraza "Pravi muškarac" se često koristi i u različitim kontekstima se različito tumači. Nekad je akcenat na prvoj a nekad na drugoj riječi, a možda je u pitanju i pleonazam.
Možda ne bi bilo loše da malo prodiskutujemo o ovoj sintagmi tj. da li je koristite, kako je koristite itd.
Ja je ne koristim i mislim da je to ženska poslastica (mislim figurativno)

... ali ja to prvi ne bi mogao da im učinim.... kakav sam ja to onda Ideolog .... 

Jesi ga vala sročio, ko Vuk.
Onda naiđe neka tvigi što konzumira samo zelenu salatu i mineralnu, i bokovi joj ko u 15-ogodišnjeg momčića, i ode slanina u propast. Cccc.

Možda o muškom licemerju? Il svi volite kad ljulja?![]()

Znači, voliš.![]()

znaci nema levo , desno![]()