Pravi muškarac

ma ja bre uopste ne volim sise a razlog je prost i nemoj se smejati.. uvek mi zasmetaju kad hocu da dodjem do njenog lica... a lice kod zene je sve, ono najvrednije, sise i dupe mozes da naduvas ili izduvas, macu mogu da ti zasiju da izgleda ko nova, ali lice i oci te uvek odaju, ono sta si :)

i sad zamisli scenu da ja hocu da dotkanem tvoje lice, a sisa me bocne i ja bi da te oma opalim?... gde je tu ljubav, ono fino estetsko i kosmicko osecanje pripadanja nekom drugom, estetika zanosa i tvoj parfem koji cini da moje oci izgledaju ko vertigo :lol:

dzesi dzej je pre neki dan izasla na ulicu i prosetala do firme da potpise novi ugovor za sledeci albumi i imala taki prolaz da sam ja koga retko sta moze da natera da posmatra sa divljenjem ostao bez teksta... fina zena i odlicna pevaljaka.

- - - - - - - - - -

razlog vise sto sam i zapoceo javnu chet konverzaciju koju ne praktikujem sa nepoznatima:lol:

pa o cemu cemo onda da pricamo? o sisama smo zavrsili, guze manje vise i nisu interesantne ako ne prkose zakonu gravitacije.... o zenskoj lukavosti nije bas vreme jer noc moze da donese mnoga iznenadjenja, o ocima.. ajmo o ocima :lol:

koje su ti boje oci?

pa slazi sta fali.. kobajgi ja sam pravi muskarac a ti si kobajagi kao zainteresovana ali ne zelis to da pokazes pa malko glumatas malko lazuckas a a malko se zaebavash.... :)

pa vesas se tek kad se potrosi ljubav i razidjete se a nista ne pomaze da zaboravis... pravis karakteristicnu gresku ko sve zene mislis o posledicama pre zadovoljstva... :lol:

da bi uzivala u zivotu treba da zaboravis na reperkusije...ko kad si krala slatkise ko dete :lol:

kao prvo, nemoj da me poredis sa ostalim zenama, glupo je globallizovati, a kao drugo ne razmisljam ja nikad o posledicama, nego si mi ti u startu lepo izneo svoj stav o tome, pa samim tim sticem utisak da si jako iskusan lik, pa se samo nadovezujem na tvoje korisne savete :p

Back