Прашак за веш

bas danas sam sa nekim pricala o tome! cista lutrija, nikad ne znas sta ces kupiti u kesi bez obzira sta na kesi pise... nekada je skupo znacilo i dobro, ali sada vise ne. poslednji koji sam kupila, kao neki skuplji koji skida fleke, se uopste ne rastvara u vodi kako treba! sad lovim kad neko donosi iz inostranstva :D

Uvek i samo Persil i uvek i samo kad je na akciji.
Sva hemija se kupuje kada je na sniženju, to se stalno vrti i bar jednom mesečno svaki proizvod bude snižen.

Ja sam primijetila da od tecnog persila ves smrdi i ne kupujem ga vise.Mislila sam da mi se samo cini,ali i jedna koleginica je isto primijetila.
Mada,ni od jednog praska za ves vise ves ne mirise kao nekad.A ni omeksivaci nisu nizasta.

- - - - - - - - - -

Ariel je nekako jak za sareni ves.A nije ni on kao nekad.

poslednji ariel koji sam kupila (i jos uvek ga nisam potrosila) ostane u masini i skameni se. samo voda predje preko njega :eek: zato sam i napisala da nema vise pravila. pre je bio stvarno odlican. tecni nisam kupovala osim one paketice. oni su dobri, ali su mnogo skupi.
persil je bio super dok se uvozio, sad ovaj krusevacki je katastrofa...

To sto se skameni vjerovatno je gips.Takav je nekad bio "Merix".

- - - - - - - - - -

Ja ne mogu da podnesem miris "Lenora",suvise je jak.Meni je najbolji omeksivac bio nekadasnji obicni "Bohor".A sada mi je lijep "Felce azuro"zuti,nekako je blagog mirisa.Mada, ne treba upotrebljavati te hemije mnogo.

Faks Aquamarine - jede malu decu i neutralnog je mirisa kakav deterdzent za ves i treba da bude a ne da se gusim i rigam od kojekakvih jorgovana, prolecnih svezina, aloja, badema i ostalih p*zdi materina.

Prvi put cujem, tog Faxa ovde nema..

- - - - - - - - - -

To sto se skameni vjerovatno je gips.Takav je nekad bio "Merix".

- - - - - - - - - -

Ja ne mogu da podnesem miris "Lenora",suvise je jak.Meni je najbolji omeksivac bio nekadasnji obicni "Bohor".A sada mi je lijep "Felce azuro"zuti,nekako je blagog mirisa.Mada, ne treba upotrebljavati te hemije mnogo.

Nije Bohor isti kao nekada, ali se slazem da ima blagu notu.

...uglavnom onaj koji je na akciji, jer sam dosla do zakljucka da su svi mahom istog kvaliteta, kad vec ne mogu da kupim ono sto se radi za EU trziste ovo sto ovde imamo
nema neke razlike sem sto kesa drugacije izgleda....omesivac koristim nekad Felceazura zuti, nekad Lenor zeleni...za sareni ves Merix tecni za obojeni ves i zadovoljna sam...

...inace neko rece da se ves usmrdi od omeksivaca, hoce sareni ves, beli ne...ali to je do toga sto u tom sarenom vesu ima raznih materijala razlicitog sastava pa je najbolje
ga odmah izvaditi iz masine i rasiriti, onda mirise...

ja sam sa ariela prešla na persil, nešto mi ariel više nije baš sjajan.. sa persilom sam prezadovoljna, danas sam baš skinula masnu fleku sa košulje.. :lol:
inače, uvek se setim jedne situacije koja me oduvrati od kupovine jeftinijeg praška.. kupi moja mama pre x godina neki, sad ću da lupim, možda duel ili tako neki.. opere belu zavesu koja je baš onako pri vrhu bila požutela od duvanskog dima.. izvadi zavesu iz mašine i ona je bila jednako prljava kao i pre pranja... :lol:

ja ne podnosim mirise praskova, omeksivac ne koristim, taman posla jos i to da me gusi
lepo ja dupla ispiranja radim i nemam frku da mi bazdi odeca na te planine proleca jorgovane i ostale hemikalije, plus je ves mekan kad se vise ispere i skine ta hemikalija

...kod nas je vecinom tvrda voda, pa zato....ja kupim isti prasak i isti omeskivac kao moja cerka u CG, kod nje mirise cela kuca od vesa i mirise do sledeceg pranja kod mene
jedva nesto dok ga okacim na zicu i to je to....cudo jedno...

Back