Pozvati druga u trojku? I zašto ne?

Msm da bas taj visi nivo bliskosti treba da iskljuci i pomisao deljenja s drugima,da to nije neki moderan fazon koji furate sloboda ne vezivanja
Taj viši nivo bliskosti je upravo to i uključio. Oduvek smo voleli da probamo nešto novo i odkad smo zajedno, uvek probavamo nešto novo. Istražujemo i eksperimentišemo. Doduše uvek nas je bilo dvoje, ali ne vidim ni problem da nas bude i troje. Već naprotiv..

Онда другарица и сви срећни и ките на броју.
Vidiš, sa drugaricom imamo problem. Više problema. Za razliku od mene ona je ljubomorna, te znam da bi to bilo katastrofa iako bi ona to uradila zbog mene.
Tako da od toga ništa dok se situacija ne promeni, a mislim da neće skoro. Što se mene tiče, mogli bi to da uradimo, ali nisam nešto lud za tim. Stvar je u tome, što ona mora bar dva puta, a kad bi bila još jedna, mislim da bi mi srce odkazalo ... od umora...

Imam druga koji je već duže vreme sam. Nema devojku. Ne ide mu nešto. Budući da mi (ja i moja lepša polovina) tražimo muškarca za trojku, on nam se učinio kao odlična prilika. Sviđa joj se, lep je, kulturan i nije "ljiga". Sasvim je čovek na mestu. Mene, sa te strane ne interusuje. No, pitanje je da li rizikovati prijateljstvo i pozvati ga ili ne. Viđamo se skoro svakodnevno i iskreno se plašim da ne počne da me izbegava ako mu nije do toga. Trilema...
Karakter ljige je jako bitan kad isuce quratzz

Imam druga koji je već duže vreme sam. Nema devojku. Ne ide mu nešto. Budući da mi (ja i moja lepša polovina) tražimo muškarca za trojku, on nam se učinio kao odlična prilika. Sviđa joj se, lep je, kulturan i nije "ljiga". Sasvim je čovek na mestu. Mene, sa te strane ne interusuje. No, pitanje je da li rizikovati prijateljstvo i pozvati ga ili ne. Viđamo se skoro svakodnevno i iskreno se plašim da ne počne da me izbegava ako mu nije do toga. Trilema...

Aко је фин и културан организујте књижевно вече. ‘немо се за*ебаваш без потребе!

Ako ste drugari, viđate se svaki dan... znaš valjda kakav ima stav prema trojci.
Nekako nisam da se prijatelji (baš bliski) uvlace u to. Ali ako ste oboje saglasni da ga pozovete- pozovite ga.

I sam izbor nacina na koji ćete ga pozvati može biti uzbudljiv. Dogovorite se da li ćeš ga ti pozvati/predloziti u nekom spontanom razgovoru ili ga pozvati kod vas pa mu oboje predložiti.

Mislim da bi trebalo vas dvojica da pričate o tome kada ste sami.
Samo da znaš nećecići jednostavno.

Back