Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.606
Cool,nema frke ako joj se svidi ortak pa izgubis obojeŠta tu ima loše? Ja nisam ljubomoran...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cool,nema frke ako joj se svidi ortak pa izgubis obojeŠta tu ima loše? Ja nisam ljubomoran...
Или њему да се више свиди ортак.Cool,nema frke ako joj se svidi ortak pa izgubis oboje
Između nas je mnogo više od sexa, zaista mnogo više. No, ako se i desi, pa i to je deo života. Šta se može.Cool,nema frke ako joj se svidi ortak pa izgubis oboje
Hvala, ali ne hvala...Или њему да се више свиди ортак.
Msm da bas taj visi nivo bliskosti treba da iskljuci i pomisao deljenja s drugima,da to nije neki moderan fazon koji furate sloboda ne vezivanjaIzmeđu nas je mnogo više od sexa, zaista mnogo više. No, ako se i desi, pa i to je deo života. Šta se može.
Taj viši nivo bliskosti je upravo to i uključio. Oduvek smo voleli da probamo nešto novo i odkad smo zajedno, uvek probavamo nešto novo. Istražujemo i eksperimentišemo. Doduše uvek nas je bilo dvoje, ali ne vidim ni problem da nas bude i troje. Već naprotiv..Msm da bas taj visi nivo bliskosti treba da iskljuci i pomisao deljenja s drugima,da to nije neki moderan fazon koji furate sloboda ne vezivanja
A sto musko,zasto nisi insistirao na drugoj ribi,msm da tu ima neka zackoljicaTaj viši nivo bliskosti je upravo to i uključio. Oduvek smo voleli da probamo nešto novo i odkad smo zajedno, uvek probavamo nešto novo. Istražujemo i eksperimentišemo. Doduše uvek nas je bilo dvoje, ali ne vidim ni problem da nas bude i troje. Već naprotiv..
Vidiš, sa drugaricom imamo problem. Više problema. Za razliku od mene ona je ljubomorna, te znam da bi to bilo katastrofa iako bi ona to uradila zbog mene.Онда другарица и сви срећни и ките на броју.
Ima. Naravno da ima..A sto musko,zasto nisi insistirao na drugoj ribi,msm da tu ima neka zackoljica
Kad krene da malo, malo pa nesto otkazuje po kući.Plati joj profesionalnog doebnika.
Ne mešaj drugara
Šta ćeš ako se navadi, pa počne stalno da dolazi?
Ma da ti ortak ne da za sladoled i kaze da dodjes za 2 sata aIma. Naravno da ima..![]()
Karakter ljige je jako bitan kad isuce quratzzImam druga koji je već duže vreme sam. Nema devojku. Ne ide mu nešto. Budući da mi (ja i moja lepša polovina) tražimo muškarca za trojku, on nam se učinio kao odlična prilika. Sviđa joj se, lep je, kulturan i nije "ljiga". Sasvim je čovek na mestu. Mene, sa te strane ne interusuje. No, pitanje je da li rizikovati prijateljstvo i pozvati ga ili ne. Viđamo se skoro svakodnevno i iskreno se plašim da ne počne da me izbegava ako mu nije do toga. Trilema...
klasicni cuckolder. valjda radi i clean up?A ti nisi ni malo voajer?
Ma daj..![]()
Pa objasnio je sve već, zaštopozovi drugaricu kakav drug jesi ti derpe tebra
Što klasični?klasicni cuckolder. valjda radi i clean up?![]()
Imam druga koji je već duže vreme sam. Nema devojku. Ne ide mu nešto. Budući da mi (ja i moja lepša polovina) tražimo muškarca za trojku, on nam se učinio kao odlična prilika. Sviđa joj se, lep je, kulturan i nije "ljiga". Sasvim je čovek na mestu. Mene, sa te strane ne interusuje. No, pitanje je da li rizikovati prijateljstvo i pozvati ga ili ne. Viđamo se skoro svakodnevno i iskreno se plašim da ne počne da me izbegava ako mu nije do toga. Trilema...
Ako ste drugari, viđate se svaki dan... znaš valjda kakav ima stav prema trojci.Imam druga koji je već duže vreme sam. Nema devojku. Ne ide mu nešto. Budući da mi (ja i moja lepša polovina) tražimo muškarca za trojku, on nam se učinio kao odlična prilika. Sviđa joj se, lep je, kulturan i nije "ljiga". Sasvim je čovek na mestu. Mene, sa te strane ne interusuje. No, pitanje je da li rizikovati prijateljstvo i pozvati ga ili ne. Viđamo se skoro svakodnevno i iskreno se plašim da ne počne da me izbegava ako mu nije do toga. Trilema...