Poznati i njihove žene

gost 346714

Veoma poznat
Poruka
14.726
Ne bi želeo da neko shvati da je ovo antiženska tema iz prostog razloga što mislim da govorim o činjenici.

Večeras gledam neku humanitarnu emisju u kojoj će kome se "posreći" dobiti priliku da razgovara sa ženom Djordja Balaševića-koga to zanima ???? Koga to zanima da priča sa njom-kad je ona skroz nepoznata u odnosu na njega.
Koga zanima i žena Precednika Nikolića Dragica, koja je sve češće u medijima.
Mislim da bi i Nina Radulović Lečić bila samo žena poznatog glumca, da je televizija Pink faktički nije stvorila

cza Dragicu i ine ne znam, dok je lepa protina kci i te kako poznata i intrigantna mada tesko da bi pricala o onome sto bi je pitali
ali ako je sustuna u prikupljanju humanitarne pomoci, nije ni bitno, neka skinu svotu, ko da skusamo onoga sa druge str

Poslednja izmena:
cza Dragicu i ine ne znam, dok je lepa protina kci i te kako poznata i intrigantna mada tesko da bi pricala o onome sto bi je pitali
ali ako je sustuna u prikupljanju humanitarne pomoci, nije ni bitno, neka skinu svotu, ko da skusamo onoga sa druge str

Ja sam naveo Dragicu i čini mi se Oliveru Balašević kao primere. One su postale poznate zahvaljući tome što im je muž neko i nešto-i verovatno činjenice da ni one same nisu želele da budu anonimne.

Ali ovo večera, od toliko poznatih ličnosti-treba baš nemati sreće-pa dobiti za slušalicu ženu Djordja Balaševića:dash: Koga ona zanima...

Izuzev Vesne Čipčić (koja je snimila "Šurdu" tj Vruć Vetar, pa skoro pa nestala) svi ostali glumci su nepoznati u tom filmu uključujući i Oliveru. Ona je mnogo poznatija po tome što se pojavljuje uz svog muža, nego po svojoj glumi. Možda joj i neki mediji bez razloga daju na značaju. A realno i Balašević je mnogo više postao poznat po svojim lošim političkim stavovima nego po pesmama u poslednjih nekoliko godina. Čuvena je jedna njegova izjava o Sprskom jeziku

Poslednja izmena:
Ne bi želeo da neko shvati da je ovo antiženska tema iz prostog razloga što mislim da govorim o činjenici.

Večeras gledam neku humanitarnu emisju u kojoj će kome se "posreći" dobiti priliku da razgovara sa ženom Djordja Balaševića-koga to zanima ???? Koga to zanima da priča sa njom-kad je ona skroz nepoznata u odnosu na njega.
Mislim da bi i Nina Radulović Lečić bila samo žena poznatog glumca, da je televizija Pink faktički nije stvorila

...a nina je bar dobra piTjka :rumenko:

Izuzev Vesne Čipčić (koja je snimila "Šurdu" tj Vruć Vetar, pa skoro pa nestala) svi ostali glumci su nepoznati u tom filmu uključujući i Oliveru. Ona je mnogo poznatija po tome što se pojavljuje uz svog muža, nego po svojoj glumi. Možda joj i neki mediji bez razloga daju na značaju. A realno i Balašević je mnogo više postao poznat po svojim lošim političkim stavovima nego po pesmama u poslednjih nekoliko godina. Čuvena je jedna njegova izjava o Sprskom jeziku

Ako žensko dobije Olju, može da je pita kako postiže da tako dobro izgleda sa pet banki, a tebi ako se javi, reci: ''Dobar dan, stan Balašević? Đoka bi' treb'o, da ga malo smaram o političkim stavov'ma...''

Ma meni su svi oni potpuni anonimusi.
Da ne nose crne naocare kada ulaze u JAT-ov avion ne bih ni znala da su poznati...po cvikerima ih poznajem.
Nema selebritija ovde osim nekih starih glumaca i folk zvezda koje su poznate masama makar po gluposti...sve ostalo, njah, luk i voda.

Ne volim kada neke osobe biti necija zena shvate kao svoje zanimanje, pa se busaju u grudi zbog muzevljevih uspeha. Sindrom "Gospodje ministarke" je vise nego jadan. Ali... Ne bih potcenjivala inspiraciju :) Da nije bilo npr. Olivere, ne bi bilo ni nekih pesama, knjiga :heart:

Ne volim kada neke osobe biti necija zena shvate kao svoje zanimanje, pa se busaju u grudi zbog muzevljevih uspeha. Sindrom "Gospodje ministarke" je vise nego jadan. Ali... Ne bih potcenjivala inspiraciju :) Da nije bilo npr. Olivere, ne bi bilo ni nekih pesama, knjiga :heart:

Slažem se, ali Olivera je svoju karijeru trebala da gradi nezavisno od njega, a ne sada da ispada da je ona neko i nešto-a i on je lagano jedan brbljivko koji je poznatiji po svojim odvalama nego po novim pesmama u poslednje vreme.

Olivera je verovatno bila inspiracija za pesmu Ringišpil

Nekad si me cudila,
A danas bi mi tako legla
dodaj malo ludila,
dodaj svetu malo vergla

O, daj okreni
taj ringispil u mojoj glavi.
to ne zna niko, samo ti

Bez tebe drveni
konjici tuzno stoje
dodji, iz plave boce se pojavi,
bar jednu zelju ispuni