poznati fubaleri koji su propali

dzajaxa0.jpg

Propao ko muda kroz pocepane gace...

:shock:Alo ljudi da li ste vi normalni???

Batistuta nije propao, ostario je i to je to. Bas kao i Rivaldo i Ronaldo i 1000 drugih! Nemojte lupati gluposti...

A ovo za Dzajica veze nema! On je zavrsio karijeru, ostao je upamcen kao najbolji igrac na ovim prostorima svih vremena! To sta je on kasnije radio nema veze sa propadanjem o kojem se diskutuje ovde.:mrgreen:

Bati Gol je bio majstor kakvog svet nije video...Pa ljudi,od njega je zavisilo pola Fiorentine! Kad je otisao u Romu odigrao je jednu odlicnu sezonu i dve manje vise slabe,ali..Tad je vec imao 33,34 godine,ne mozete racunati da je to propali fudbaler! Daj Boze da se pojavi jos mnogo BAtistuta koji ce 10 godina davao golove ko na traci pa nek isto tako propadnu :)

Adrijano,sta covjek radi danas...znam,umro mu otac,ali to nije opravdanje za sve!!!A kakaav je bio u pocetku...
Oven...njega mi najvise zao.On je za mene i dalje vrhunski igrac (ne kao prije na svu zalost,a mogao je,samo nije iskoristio potencijal da bude...ma...),ali se stalno povrijedjuje i nije kakav je mogao biti.Kako god,ne treba da igra u Njukaslu.

Back