poznati fubaleri koji su propali

Haaahha koji post,kralju jel sti ti kada gledao Ronalda??? U pravu je Grooyan,jes da je mogao da ima i bogatiju karijeru,ali njegova karijera je san snova! Pratim ga od '94 i njegovog prelaska u PSV,covek je veci car bio no Ronaldinjo sada,1 000 000%! Druga je stvar sto su ga povrede upropastile,ali on je kad god je bio zdrav bio fenomenalan igrac :D :D :D

Srle, sta cu kad me covek lako iznervira... Nisam mogao da verujem da je lik napisao Ronaldo... I da se zna, uvek je bio veci car nego Ronaldinho:)
Mada, stoji mu pored nika 97, pa ako mu je to godiste, mogu i nekako da ga razumem,nisam siguran koliko ga je gledao... Ali je ipak napisao neverovatnu glupost...

Ronaldo je i pored povreda bio kralj,kralj,kralj! U stvari,kad pa on nije davao golove,sem mozda poslednjih godinu dana? Osvojio covek dva puta svetski kup,najbolji strelac Mondijala svih vremena,PSV,Barsa,Inter,Real,svuda najbolji strelac.Jedino je u Milanu zakazao...Ih,ja mislim da bi svi igraci voleli da imaju propalu karijeru ko Ronaldo :D :D :D

Da i ja dam svoj doprinos.Po meni u Srbiji devedesetih ubedljivo Perica Ognjenovic decko koji mnogo obecavaoa ovog milenijuma Goran Drulic najveci promasaj i transfer(13 miliona evra) u istoriji saragose *** bio je odlican dok je igrao u zvezdi!Blizu drulica je vukic ali ipak..Od stranih po meni Andreas D'Alessandro(uporedjivali ga sa maradonom),Rikelme,Nilmar,Martin Palermo,Forlan svi ovi igraci nisu uspeli da naprave karijeru u evropi!

Jos ne mogu da se pomirim sa time da je pomenuo Ronalda...:)
Kruzeiro 1993-1994 (13 mečeva/12 golova), PSV 1994-1996 (46/42), Barselona 1996-1997 (37/34), Inter 1997-2002 (69/49), Real Madrid 2002-2007 (127/83), Milan 2007-? (16/9)
Reprezentacija: 97 mečeva/62 gola

Sebastien Frey ne kazem da je imao losu karijeru ali za svoje golmanske mogucnosti je mogao mnogo vise.Alan Smit,Kewel,Dalibor Stevanovic jedan od najboljih slovenackih igraca u istoriji ali je onda presao u sosijedad i izgubio se sa njim i Branko Boskovic,Milenko Acimovic...

posto sam ja osnovao temu molio bih bas da ne ponavljate igrace

E pa posto si ti osnovao temu onda zamoli ove debile da ne pisu ovde gluposti i nabrajaju igrace poput Ronalda, Rivalda, Sevcenka i ostalih "propaliteta". Strasno sta se sve pise. Moras im i objasniti sta znaci "Poznati igrac koji je propao". Za mene od nasih igraca uz pomenute Pericu, Drulica sigurno i Zvone Vukic!!! Pozz

E pa posto si ti osnovao temu onda zamoli ove debile da ne pisu ovde gluposti i nabrajaju igrace poput Ronalda, Rivalda, Sevcenka i ostalih "propaliteta". Strasno sta se sve pise. Moras im i objasniti sta znaci "Poznati igrac koji je propao". Za mene od nasih igraca uz pomenute Pericu, Drulica sigurno i Zvone Vukic!!! Pozz

svako ima pravo na svoje misljenje.
ali ja opet kazem ne ponavljajte igrace 1000x

Back