Poznajete li licno nekoga ko je imao ili ima korona virus?

Problem je što su sve bolesti stavljene pod jednu dg / covid19
Sledeći problem što simptomi mogu da budu sve, a može i da ih nema.
Možda covid treba preimenovati u ono Šekspirovsko - "To be, or not to be"
To ne samo da je nehumano, da je van svih ljudskih okvira, ne znam ni pravu reč kojom bih opiala sav cirkus.
Mogu samo da kažem, teško onom koga šta teže snađe.

To je to...moz da bidne,al ne mora da znaci.

Problem je što su sve bolesti stavljene pod jednu dg / covid19
Sledeći problem što simptomi mogu da budu sve, a može i da ih nema.
Možda covid treba preimenovati u ono Šekspirovsko - "To be, or not to be"
To ne samo da je nehumano, da je van svih ljudskih okvira, ne znam ni pravu reč kojom bih opiala sav cirkus.
Mogu samo da kažem, teško onom koga šta teže snađe.
Odlicno receno.
mene samo brine sto to ljudi ne vide kada je ocigledno

Koliko poznajete ljudi koji se šećkaju sa Koronom, iako su u karantinu?

Ja ih poznajem nekoliko. Na pitanje zašto nisu u karantinu odgovori su uvek slični, tipa "pa moram da prošetam psa" ili "samo da skoknem do prodavnice, pijace i sl".

Kako ljudima objasniti da tako mogu da ubiju nekoga?
Pa coveka mogu i kola da ubiju ,pa opet se voze kola niti je to zabranjeno ...nego sada je u trendu ovaj moderni fasizam i izdrkavanje nad ljudima ...samo je pitanje dokle ce to sranje da traje ..

Pa coveka mogu i kola da ubiju ,pa opet se voze kola niti je to zabranjeno ...nego sada je u trendu ovaj moderni fasizam i izdrkavanje nad ljudima ...samo je pitanje dokle ce to sranje da traje ..
Tvoj komentar je oličenje egoizma i samoživosti tako karakterističnog za vreme u kom živimo.

Ja, ja, ja i samo ja, briga me za ceo svet, važan sam samo JA i ono što JA želim. Baš me briga ako neko nastrada dok zadovoljavam svoje JA, ionako je mogao da mu padne klavir na glavu.

Društvena odgovornost? Šta je to?

Tvoj komentar je oličenje egoizma i samoživosti tako karakterističnog za vreme u kom živimo.

Ja, ja, ja i samo ja, briga me za ceo svet, važan sam samo JA i ono što JA želim. Baš me briga ako neko nastrada dok zadovoljavam svoje JA, ionako je mogao da mu padne klavir na glavu.

Društvena odgovornost? Šta je to?
Pa naravno da je svako samom sebi najvažniji. Da neću možda tamo nekog komšiju da volim više od sebe?
A vidim što si i ti sažaljiv - plačeš za svako ubistvo koje pročitaš u novinama i izjavljuješ saučešće.

Ova poludebilna razmišljanja uopšte ne zaslužuju diskusiju.

Lep pozdrav, dupe uza zid i ne saginjite se po masku.
Neces ti dobiti suvisli odgovor ovde,niti pametnu reakciju sve dok misle da je ovo sansa da nas cipuju vakcinama i da je metal iz maske 5G prijemnik.Da ne pricam o verovanju da se ovo baca iz aviona,i ko zna sta sve jos.
Pusti Srbin veruje u svaku glupost sa yutubeta.

A u šta vi verujete - u TV? Pa tu su nas obmanjivali još pre više od 30 godina, zato je više i ne gledam.
Naravno da se svašta baca iz aviona, za to ti ne treba ni YT a ni TV. Samo pogledaš u nebo i videćeš onu gomilu belih tragova, koje do pre 10-ak godina nisi mogao da vidiš. Ja više čisto plavo nebo i ne vidim. Ne znam za tebe, možda ti treba nova dioptrija.

Samo pogledaš u nebo i videćeš onu gomilu belih tragova, koje do pre 10-ak godina nisi mogao da vidiš. Ja više čisto plavo nebo i ne vidim. Ne znam za tebe, možda ti treba nova dioptrija.

Ne znam kako ti,ali ja sam te tragove vidjao u zavisnosti od vremenskih prilika i pre nego si se ti rodio...
Nego mislim da je cinjenica da ti se prividja gomila belog ovde kljucna?

Ja imam po meni normalan tok imunoloskog odgovora, ali je cudan...
Npr ja kad naletim na virus, ranije a videcemo i kod covida...moje telo ga prihvati i krene da se bori...odmah...
I ako nema dodatnog zarazavanja, odbolujem par sati ili pola sata i to prodje...
Tako je bilo u proslosti...
Bilo da je prehlada, bakterija ili virus, slican je refleks...
Naravno nekad ne bude pola sata, nego treba jedan dan...ali bude jedan dan...i ako tada nemam novina ili nisam na hladnom , nekad mi treba i zatopljenje , uz moju promenu ishrane, to prodje...
Nije obavezno da imam temperaturu u tim trenucima....Temperatura je znak da se nisam odbranio...to je poraz...
Obicno mi bude malo hladnije

Tada jos uvek funkcionise beli luk, funkcionise limun nezavisno od belog luka i funkcionise meso...tj belancevine...
Sve ovo povecava moj imuni odgovor i bude ok...
Ili budem bolestan posle dva dana..
Ali obicno se to ne desava zadnjih 10 godina, jednostavno nosim rukavice u prevozu, perem ruke cim udjem u stan i to je to...

E sad da li je isti princip i kod ovog virusa, ne znam...
kako znas da te je nesto napalo,
ako traje samo koji sat,
mozda obicna kijavica

Back