Loki
Iskusan
- Poruka
- 6.252
Ne poznajem te,ali mi je stvarno žao da tako nešto čujembili su bolesni ali eto, da nije bilo korone mogli su ziveti jos
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne poznajem te,ali mi je stvarno žao da tako nešto čujembili su bolesni ali eto, da nije bilo korone mogli su ziveti jos
moj rodjak sinoc i muzeva tetka jutros, a tetku se bore za zivotko ti je umro od korone ?
bili su bolesni ali eto, da nije bilo korone mogli su ziveti jos
Ja ne znam nijednu da je zakacila .Naravno da jesu...samo što nije neka senzacija kad kasirka u lokalnom supermarketu zakači koronu kao što je kad je poznati sportista zakači.
Majka jedne moje drugarice zakačila...Supermaketi to obično ne biju na sva zvona da im je neki radnik zakacio koronu jer će da gube mušterije.Ja ne znam nijednu da je zakacila .
Ne daj se,druže,Prozor ne smije pasti!troje u firmi u neposrednoj blizini.. obruc se steze
gde da padne Prozor... ako Prozor padne odosmo svi u kur.. sad mi bio kolega u kancelariji... kaze: moram nositi masku, sin mi pozitivanNe daj se,druže,Prozor ne smije pasti!
I enio morikone umro ,sigurno od koroneZnam coveka koji vec mesec i nesto dana stoji kuci u karantinu. Nema simptome a i dalje je na koronu pozitivan. 3 put vec testiran, iz prvog razloga sto je bio u kontaktu sa obolelom osobom. A ostala dva puta da provere da li je postao imun.
I umiru ljudi, znam vise slucajeva, uglavnom stariji ljudi.
I mi na poslu smo se uozbiljili...sad vecina nosi maske,cak i oni zestoki protivnici.gde da padne Prozor... ako Prozor padne odosmo svi u kur.. sad mi bio kolega u kancelariji... kaze: moram nositi masku, sin mi pozitivan
Alo pajseru omasio si forum. Teorije zavera su na sledecm cosku.I enio morikone umro ,sigurno od korone
A htedo da napisem vrata umesto cosak. I zajebah se. Al bar si me nasmejao.A dobro ti radis na ovom cosku srecno
Slažem se.Te ljude sto su navodno umrli od korone,vise je usmrtilo nestrucno i lose lecenje i same hronicne bolesti.
Sva ova fama oko ovog komercijalnog virusa je da bi ljudi primili vakcine ,2009 im nije uspelo sa svinjskim virusom.
Imas forum za teorije zavera, idi tamo pa se slazi. Aj mrs odavde.Slažem se.
Znam I ja neke koji su bili Kovid pozitivni.Imas forum za teorije zavera, idi tamo pa se slazi. Aj mrs odavde.
Imas forum za teorije zavera, idi tamo pa se slazi. Aj mrs odavde.