Dilber koga znam ceo zivot, dobar lik, pomalo cudan, a pomalo i baksuzan i na svoju ruku (stalno kidisao na neke krive Drine), jedan od onih starih i izvornih metalaca (Metalika-moj drug,Partizane,ae,ae!)...znaci, prosto je morao da proba i ovu krivu Drinu da ispravi. Poginuo ko narodni heroj.

y..ga rodbina u Bosni, sad je nasao da ide, pravo na zariste. Imao je 43 godine. E, uzgred receno, svi ovi sto ne veruju da je bolest prava, savetujem im da urade isto: znaci, turisticka poseta izvoru virusa. Provod zagarantovan!

Ja to posmatram psiholoski, alarm je upaljen bukvalno po celom svetu, simptomi variraju, ali slika oboljenja manje-vise je sklopljena mada ume i da iznenadi sa necim novim, ali to vam je to, sta bi vise hteli ?!

Zombi-apokalipsu,mozda?

Sve ja to kod mase ljudi kapiram kao svojevrsan psih.mehanizam odbrane; oni koji najvise ne veruju i izmisljaju kojekakve teorije zavere i rugaju se `dramatici` i `panici` po prirodi su najveci panicari.

Nije lako nikome danas, ali sta je stvarno-stvarno je. Da ne bi tumarali okolo beslovesno i lupetali svasta u istom stilu, ko nepopravljiva decurlija neka, prosto izbegavajte da cackate meckurdu u p...kurdu, i bice sve ok kad i ovo sranje prodje. "Bog je sebi stvorio bradu prvo..."itd, znane poslovice.

take care..