Bees
Zainteresovan član
- Poruka
- 387
ja znam ono sto znam
Ne znaš ti ništa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja znam ono sto znam
Da tako jeZasto se svadjate? Sta ako je ispricala kako je bila bolesna ranije? Ima i to veze sa ovom pricom...jer ranije kad smo bili bolesni nije niko znao,niti medijski pratio.Kad imas grip dolazio si direktno u cekaonicu i zarazavao ostale bez da te iko izdvajao,testirao ili da je neko nosio masku.A i grip nije bas laka bolest.
Naravno, ne kazem da korona ne postoji.
Postoji,ali ljudima smeta to stalno bombardovanje medija neprovjerenim ili netacnim informacijama.A tek sto se korona koristi za manipulaciju svim i svacim.
Ne,ne koristi se,shvatite vec jednom da ovim niko ne dobija.Ne postoji zavera,ne postoji urota nekih mocnika,ne postoji plan..A tek sto se korona koristi za manipulaciju svim i svacim.
Strucnjak...odjednom se svi moguci virusi zovu korona
Ne,ne koristi se,shvatite vec jednom da ovim niko ne dobija.Ne postoji zavera,ne postoji urota nekih mocnika,ne postoji plan.
Strucnjak...
Korona je zadnjih meseci uobicajen (kratak) naziv za JEDAN jedini virus.O kojem lekari,geneticari ne znaju mnogo,posto je prvi put otkriven kod ljudi,a prilicno je agresivan i opasan.
Nemojte siriti dezinformacije,razmisljajte malo pre nego nesto napisete.Shvatite da svaka vasa rec ima neku tezinu,moze nekome da bude ili od koristi ili da mu donese tesko oboljenje ili trajne posledice.
Korona (covid-19 ) je itekako relna,opasna i sveprisutna stvar koja ce izmeniti zivot i navike na globalnom nivou.
I nista od ovoga sto si navela nije bilo dovoljno da narod progleda...Nego kao ovce,trk na glasanje,pobedili smo.Kako je opasna,kad svojevremeno jedan dr i to ne obicni,kaze da idemo u Milano u soping? Kako je opasna kad se usred nje odrzavaju izbori i masovni skupovi u vidu utakmica?Kako je opasna kad prvo moramo da nosimo rukavice,a onda naprasno ne moramo? Kako je opasna kad je opasna samo za Vaskrs i Prvi maj ?
Da ne pricam o lovu u mutnom oko nabavka respiratora...kod nas vec imaju afere.Znaci,neko se bogati i na bolesti.A u bolnicama nema osnovnih stvari.
I tako dalje,i tako blize.
Ovo nisam izmislila ja,nego su cinjenice.I sad se od naroda trazi da vjeruje svaku rijec i da nista ne sumnja.
Da se razumijemo,ja ne smatram da nije opasna...naprotiv...ali opasne su i ove sve igre oko nje.
Opasno je kako za koga i kako kome odgovara ,,globalistima svakako.Ne,ne koristi se,shvatite vec jednom da ovim niko ne dobija.Ne postoji zavera,ne postoji urota nekih mocnika,ne postoji plan.
Strucnjak...
Korona je zadnjih meseci uobicajen (kratak) naziv za JEDAN jedini virus.O kojem lekari,geneticari ne znaju mnogo,posto je prvi put otkriven kod ljudi,a prilicno je agresivan i opasan.
Nemojte siriti dezinformacije,razmisljajte malo pre nego nesto napisete.Shvatite da svaka vasa rec ima neku tezinu,moze nekome da bude ili od koristi ili da mu donese tesko oboljenje ili trajne posledice.
Korona (covid-19 ) je itekako relna,opasna i sveprisutna stvar koja ce izmeniti zivot i navike na globalnom nivou.
Kako je opasna,kad svojevremeno jedan dr i to ne obicni,kaze da idemo u Milano u soping? Kako je opasna kad se usred nje odrzavaju izbori i masovni skupovi u vidu utakmica?Kako je opasna kad prvo moramo da nosimo rukavice,a onda naprasno ne moramo? Kako je opasna kad je opasna samo za Vaskrs i Prvi maj ?
Da ne pricam o lovu u mutnom oko nabavka respiratora...kod nas vec imaju afere.Znaci,neko se bogati i na bolesti.A u bolnicama nema osnovnih stvari.
I tako dalje,i tako blize.
Ovo nisam izmislila ja,nego su cinjenice.I sad se od naroda trazi da vjeruje svaku rijec i da nista ne sumnja.
Da se razumijemo,ja ne smatram da nije opasna...naprotiv...ali opasne su i ove sve igre oko nje.
Ovo nazalost nisu cak ni igre nego Srbi misle da su najpametniji da je 1 pulmolog ( inace strucnjak i vrlo
sharmantan covek) genijalni naucnik, jasno je svakome da on ne moze da ima ni blagog pojma sta se desava,
ali je covek sklon da veruje stvarima i pojavama, pricama koje njemu odgovaraju.
Nazalost nije tako da se u Srbiji igra neka narocita igra oko virusa, zdravstveni sistem je vec godinama jako los,
a sada ga je virus i dokrajcio.
Ovo sa rukavicama zaista je besmisleno, ali sa maskama i drzanjem distance stvarno nije.
E,ovo je neka realna prica.Evo ovako
Sada vec nadam se mogu reci da sam prelezala kovid, sutra idem na kontrolu i videcemo sta ce mi lekar reci.
Po meni kovid je tihi ubica, bolest koja cesto ne izaziva neke simptome ali razara organizam. Vec sam pisala kako mi je brat od tetke zaglavio u bolnicu jer su mu pluca bila jako losa a skoro nikakve simptome nije imao, mozda nekih dan, dva.....
Zdrastveni sistem nam je ocajan pa jos jedan razlog zasto se treba paziti i cuvati. U mom gradu stanovnistvo je doniralo alkohol bolnici jer ga bolnica nije imala, onda vam je valjda sve jasno. Rade se samo brzi testovi koji su jako nepouzdani jer onih pravih nema.To da se dosta toga laze na televiziji je istina, kao imamo sve sto je potrebno stanovnistvo da ne brine ...
Treba da brine i te kako da brine jer nam je zdrastvo u kolapsu. Iskusni zdrastveni radnici beze na bolovanja jer su umorni a i u strahu za sebe i svoju porodicu da je ne zaraze a nas lece sve neki mladi nepoznati tek zaposleni doktori.Sve sto pisem pisem vezano za bolnicu u svom gradu za druge ne znam ali pretpostavljam da je kod mnogih tako.
Ima istine da se neko bogati cak i na ovoj posasti, da se ukinulo vanredno stanje zarad glasanja a sada opet je sve alarmantno. Istina je da je sve vreme bilo alarmantno, moje skromno misljenje je da kako su nam ukinute mere da je tek tada kovid poceo da hara jer smo mi ljudi pohrlili u kafane, restorane, prodavnice, kao da nam zivot od toga zavisi.
Bez obzira da li je ovaj virus nastao vestacki ili prirodno, da li se neko sada bogati na tome ili ne, cuvajte se ljudi jer je kovid postao nasa nazalost stvarnost.
Ne,ne koristi se,shvatite vec jednom da ovim niko ne dobija.Ne postoji zavera,ne postoji urota nekih mocnika,ne postoji plan.
Hajde da se vratimo na temu. Oni koji ne veruju, neka volontiraju bar jedan sat u nekoj kovid bolnici, ili neka prestanu da šire dezinformacije. Dovoljno je što nam je zdravstveni sistem već poremećen, gde zbog bilo kog simptoma na kovid, morate ići na snimanje pluća. Manite globaliste, virus se širi među nama ako smo neodgovorni, ne šire ga globalisti.
Nije tacno.Ne,ne koristi se,shvatite vec jednom da ovim niko ne dobija.Ne postoji zavera,ne postoji urota nekih mocnika,ne postoji plan.
Strucnjak...
primaju li po bolnicama, ambulantama svakog ko se javi na pregled, kome je zdravstveno stanje loše ?
lekari i geneticari ne znaju mnogo posto je otkriven prvi put kod ljudi ali bil gejts zna vec 5 godinaNe,ne koristi se,shvatite vec jednom da ovim niko ne dobija.Ne postoji zavera,ne postoji urota nekih mocnika,ne postoji plan.
Strucnjak...
Uvijek neko dobija.Nekom rat,a nekom brat.Ne,ne koristi se,shvatite vec jednom da ovim niko ne dobija.
a to ko je normalan a ko ne odredjujes ti?Nije tacno.
Pises kako da si ti izloovao virus pa si siguran
a lekari govore da ne postoji jasna slika bolesti
ti veruj u sta hoces ali ne mozes nametati tvoje misljenje kao istinu
to vec rade globalisti
Znam osobu koja je isla na testiranje i lekari su rekli da trenutno vlada
5 razlicitih virusa.
Sva sreca pa ima jos normalnih lekara koji se ne plase da govore istinu
cudilo bi me da jednom ispravno razumnes sta sam napisala i htela reci.a to ko je normalan a ko ne odredjujes ti?
prestani se cuditi i pocni ispravno da govoris (pises)cudilo bi me da jednom ispravno razumnes sta sam napisala i htela reci.
Pisem sve ispravno nego tvoja percepcija je takva neispravnaprestani se cuditi i pocni ispravno da govoris (pises)
a to ko kakvu percepciju ima i to odredjujes ti?ja uvek pisem
Pisem sve ispravno nego tvoja percepcija je takva neispravna
i ne nameravam sa tobom da se svadjam to sto vidim ti zelis
ti to radisa to ko kakvu percepciju ima i to odredjujes ti?
molim post gde sam ja navela ko je normalan a ko ne i citat gde ja to odredjujemti to radis
dakle vidi kako ti pises
otkaci se toi lepo mene i zaobidji me