E pa organizujte onda neko kolektivno upoznavanje, tipa sve forumašice sa pod foruma žene se skupljaju te i te subote u podne ispred Terazijske česme. Prisustvo obavezno, nova frizura nije.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj' da vidimo ko koga zna (u RL naravno) i ko se kome dopada (i ne dopada)?
I koga bi voleli da upoznate?
promašila sam temu.....mislila sam na drugoj temi gde vidim da nema nijednog od postova koje sam pisala
Rano si pocela da pijes. NG je tek sutra.
Ja nikoga ne poznajem
E ja bih volela da upoznam samo tvoju sliku vec jednom pa da razresim dilemu da li si debeo ko prase ili normalne zapremine.
Торенте је добар фрајер ! Кажем ја уместо њега да не испадне да се човек 'фали.
Наравно, нејсмо се уживо упознали, али видех фотку.
One koje sam upoznala, vec sam nabrojala na nekim temama pa da ne ponavljam. Sasvim su ok, al opet, uopste nisam zainteresovana za upoznavanje osim ako slucajno ne naletim na nekog sa foruma ko mi se cini ok.
Na osnovu postova i stavova, simpatican mi je nik *katarina* (valjda vako nekako idu te zvezdice ) i mislim da bih sa njom imala zajednickih tema za razgovor iako nisam sasvim upucena u njena interesovanja.
Od muskih forumasa, volela bih da vidim uzivo, ali ne i da upoznam, neke degenerike sa pdf Politika da bih sebi potvrdila sliku koju sam stekla o njima na osnovu njihovih postova, a to je da su jadni i gadni pa zato prosipaju svoj jed po Krsti.
А виш'ја никад нисам имала афинитет за упознавањем (или макар фотку да видим) неког ко ми није занимљив или сличан ставовима.
Мене с политике занима како изгледа Победносцев. Невиђено духовит саговорник, али тотално немам представу како би могао да изгледа, осим што знам да је висок 195 цм (јер је то написао) па сам сконтала да вероватно није буцко, а и делује ми као колерик...а колерици тешко могу бити буцкасти.
Торенте је добар фрајер ! Кажем ја уместо њега да не испадне да се човек 'фали.
Наравно, нејсмо се уживо упознали, али видех фотку.
Хоћу рећи, није гица !
E, to mi je sasvim dovoljno upoznavanje. Bedak. Nekako su mi se njegovi postovi bas lepo uklopili u lik simpaticnog bucka.
a ja moram da menjam broj zbog jedne ovde, samo me zivka i šalje mi sms...
Podmetni joj baju, baby. Ako ništa ne bude, sigurno je zaljubljena u tebe.
ma zna ona i mog baju...al opet samo mene zivka...