Da li zene najvise i najbolje lazu?

Da li zene najvise lazu?

• Da

glasova: 6 85,7%
  • Ne, muskarci vise lazu

glasova: 1 14,3%

• Ukupno glasova
    7
Pa nikad nijesi bila na mracnoj ulici sama sa vecim jacim nepoznatim muskarcem? Ili sa vise nepoznatih muskaraca oko tebe ?

Zene na zapadu su pljackane i silovane na ulicama gradova.....mislis da to se ne moze desiti i kod tebe?
i sad, moliću lepo, kakve to veze ima sa tvojim stavom da su žene lažljivice?

Ako mi prilazi gomila naoružanih muškaraca misliš da će da me spasi jezik? ok, evo tada bih lagala. Rekla bih da imam AIDS, da slobodno mogu da me siluju, ali da obavezno posle toga idu kod lekara.

i sad, moliću lepo, kakve to veze ima sa tvojim stavom da su žene lažljivice?

Ako mi prilazi gomila naoružanih muškaraca misliš da će da me spasi jezik? ok, evo tada bih lagala. Rekla bih da imam AIDS, da slobodno mogu da me siluju, ali da obavezno posle toga idu kod lekara.

Kazem da to je neracionalni, instinktivni strah koji ide kroz glave obicnih zena, i jedan od razloga zasto vise lazu zene nego muskarci.

Alfa žena nema razloga da laže.
Naravno, ja sam alfa, ili gama.. svejedno, ali ne vidim potrebu.

Uostalom, tako se ne lepe za mene ti koji vole te igre i igrice, njima sam dosadna, što je odlična stvar, taman da me zaobiđu. Da može da priđe neko zreo ko voli da probijamo granice, a ne da se igramo mačke i miša kao neki sirotani

Alfa žena nema razloga da laže.
Naravno, ja sam alfa, ili gama.. svejedno, ali ne vidim potrebu.

Uostalom, tako se ne lepe za mene ti koji vole te igre i igrice, njima sam dosadna, što je odlična stvar, taman da me zaobiđu. Da može da priđe neko zreo ko voli da probijamo granice, a ne da se igramo mačke i miša kao neki sirotani

Ok onda priznajes da ti si abnormalna zena

Ne znam kako negiras taj strah nekog jaceg i veceg od tebe....kapiram da te nije dugo dirala muska ruka pa zaboravila si
o, kako se varaš.

Nego, pokušavala sam sve vreme da ti kažem da postoje sokolovi i postoje golubovi, vrapci,.... postoje različiti nivoi.
Ima ljudi koji se stalno nešto skrivaju i plaše se, a ima i onih koji to ne rade. I to ne zavisi od pola.

o, kako se varaš.

Nego, pokušavala sam sve vreme da ti kažem da postoje sokolovi i postoje golubovi, vrapci,.... postoje različiti nivoi.
Ima ljudi koji se stalno nešto skrivaju i plaše se, a ima i onih koji to ne rade. I to ne zavisi od pola.

Varas se ti, strah postoji zbog dobrog razloga....jer kad bi bila apokalipsa....bilo koji muskarac moze tebi na ulici golim rukama da naudi.....to je ugradjeno u tvoj DNK....ti si slabiji pol, nemas testosterone, imas estrogena....postojis da radjas djecu, to je tvoja bioloska misija, to je jaca od tvoje licnosti.

Varas se ti, strah postoji zbog dobrog razloga....jer kad bi bila apokalipsa....bilo koji muskarac moze tebi na ulici golim rukama da naudi.....to je ugradjeno u tvoj DNK....ti si slabiji pol, nemas testosterone, imas estrogena....postojis da radjas djecu, to je tvoja bioloska misija, to je jaca od tvoje licnosti.
Šta li bi bila tvoja misija na ovoj planeti, pitam se.

Back