Da li uz svaki outfit mora da postoji i set kofera?

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
40.840
JJ je krenula u ameriku da nama svima izveštava o americkim izborima

Barbi girl ima čak odgovarajući set kofera

Sad mene zanima da li outfit treba prilagoditi postojećim koferima i u kojim bojama idete ?

Ili svaki put kad putujemo treba da uzmemo odgovarajuće boje kofera ?

Šta mislite ?

IMG_0943.jpeg

Ljudi u klinickom centru u kuhinji dobili otkaze, sve bakice pred penzijom, a vi bi da caskamo o koferima tog debila
Pa jeste vi normalni?
Koji je to zivotni standard pa cu da razmisljam o koferima uz autfit?
Još traže tijela ispod ruševina ono bi o koferima ove, da ostanem fina pa ne napišem šta je.

Još traže tijela ispod ruševina ono bi o koferima ove, da ostanem fina pa ne napišem šta je.
Da i to....zaboravih...tek sam malo pre cula
A ove bakice sam jutros naletela na tik toku klipove, izasle ispred klinickog protestvuju. Sirote hbt sad u 6 banke de da nadju posao, nit za penziju jos, nit za zaposlenje, bas mi bi zao....
Jjebe nas bre drzava kako oce, pa nam bacaju ove roze cirkuzante iz teme u oci da zamlacuju narod da ne vidi crnilo, mamicuimjebem
Supickumaterinu i koferi i ta roze kurrvetina (ako me nema uhapsili me :lol: )

Da i to....zaboravih...tek sam malo pre cula
A ove bakice sam jutros naletela na tik toku klipove, izasle ispred klinickog protestvuju. Sirote hbt sad u 6 banke de da nadju posao, nit za penziju jos, nit za zaposlenje, bas mi bi zao....
Jjebe nas bre drzava kako oce, pa nam bacaju ove roze cirkuzante iz teme u oci da zamlacuju narod da ne vidi crnilo, mamicuimjebem
Supickumaterinu i koferi i ta roze kurrvetina (ako me nema uhapsili me :lol: )
Izvini ali mi ovu mahnituru u roze odjeći ne bismo primili ni da nam životinje u cirkusu hrani, znači nije cirkuzant :D

Back