Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
Добар си :-Ddrvasic:Ajde da te podržim, onako srpski, desno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добар си :-Ddrvasic:Ajde da te podržim, onako srpski, desno.
Nemoj zajebavati. Pa lično sam zaključao. Ko ih je otvorio?_Milanche_:@bl
druze ne bih da vredjam ali znas i sam vrata "psihijatrijskog odeljenja" su sirom otvorena...![]()
Nemoj tako, ako smo prijatelji, ili svi unutra ili nema niko napolje. Tako je i pošteno._Milanche_:otvorena su za neke nase prijatelje sa ovog foruma![]()
ljudi nek se niko ne naljuti to je bila sala
ali stvarno niste u pravu takva politika nikom nije dobro donela pa ni nama,propali smo kao nista,predomisljajte se jos dok ste mladi...
paola:И сада ће мо, ако нас приме као бечке коњушаре да их стигнемо? Па ми смо њих у многим стварима давно престигли, у спорту, например. Само полако! Руја ће ту Европу довести у ред! Својом нафтом, гасом, културом, књижевношћу, силом, ракетама.... ПУТИНОМ! Само полако прозападне лелемуде! Све иде својим током. Срби не треба да журе на воз ЕЗ. Нека се возе својим кочијама, али, СВОЈИМ!
paola:Хајде онда да причамо о ВЕЕЕЛИКОМ државнику Ђикију, Чедици, а можемо и о оној већ заборављеној ЦРНОЈ ОВЦИ! Где ли је он сада? Зарђа му САБЉА, човече!
bljux:Krousran žudi da bude ˝opeglani˝ ´rvat
ne idem kod ustaša.ne ***** rvate 2%,u stvari ***** ih 100%.znao sam da si ustašetina po tome kako smrdiš po ovom forumuKroasan:A TI ZUDIS DA TE NEKI OPEGLANI RVAT OPEGLA MALO BOLJE ?!
Nije ti dosta letos sto su te peglali na moru????