Дугин: Вучић је ужасан, мрзи га читав српски народ, седи на 4 столице

Verovatno se varaš. Možda, ali, samo...
P:S. ovo mi je post broj 777. Možda to nešto znači, ali, samo, možda...
Rusija je stvarno dosta izgubila u poslednje vreme. Ostali su joj Kazahstan, Belorusija, Gruzija koju je povratila i zauzete teritorije u Ukrajini ...
To je sve sto ima
Zemlje BRICSA jesu prijateljske prema njima ali nisu pod Rusijom.

Rusija je stvarno dosta izgubila u poslednje vreme. Ostali su joj Kazahstan, Belorusija, Gruzija koju je povratila i zauzete teritorije u Ukrajini ...
To je sve sto ima
Zemlje BRICSA jesu prijateljske prema njima ali nisu pod Rusijom.
Nije Rusija ništa izgubila. Nije ništa ni dobila. Uzela je šta joj treba. Srbija joj ne treba. Inače bi uzela.

ČESTITAM! Vi ste slavodobitni dobitnik. Pošto ste uboli tačno s prs u d.pe na odgovor programirani u tačno 20.00h, dobili ste - sladoled rumenko !
Dok ga slavodobitno blajvate, balgosizvolite mi se javiti za sledeću nagradu....
Pošto Vi bez nagradu niste u vinklu,
Thank You, and goooood night.
Ukoliko imate primedbe, proverite vreme Vašeg odgovora na moja lupetanja.
I dalje ste optereceni... idahnite duboko....
izdahnite.... ponovo udahnite... izdahnite....
nastavite da ponavljate....

I dalje ste optereceni... idahnite duboko....
izdahnite.... ponovo udahnite... izdahnite....
nastavite da ponavljate....
Cico, ja tako mogu cel dan, a mož' bit i noć, posebitno noć, jerbo tad potke.ujem onako, sa strane. A znaš zašto mogu? Zato što sam od onu najgrđu bagru, od nezaposleni. Bole mene, strane službe plaćaju, a ja se s vas, nazadni, potkec.jem. Ulepšavaš mi i dan i noć.
Pozdrav iz duševnu bolnicu.

Tito je sedeo na 100 stolica ali nije uzimao leb narodu.I vladao celi vek i niko ga nije pljuvao.
. . . . , nije tacno, Tića bez pokrića je sedeo uvek i samo na jednoj stolici i to onoj pravoj.!?

profimedia-0485150884-1320x877.webp

14zfnlwv9e961.webp

Back