gost 113085
Elita
- Poruka
- 17.207
Ti si jos uvek samo kuchkica...
biaaaatch

nisam, ja sam dobra curica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si jos uvek samo kuchkica...
jesteali bez jezika i s puno alkohola u organizmu
i opet koliko god da ima dobru sisu ne bih se seksala s njom![]()
Šteta, ali znaš probuditi maštu.
ko me zna, zna i da je pored mene sve previshe
nekima sam i ja sama previshe![]()
ko me zna, zna i da je pored mene sve previshe
nekima sam i ja sama previshe![]()
E to ti ne vjerujem.
Ali zajedno sa svojom alkoholiziranom drugaricom iscjeljuješ smrtonosne rane i liječiš rak.
oh ne brini oko toga bb...tvoga slatkog dupenceta nikad nije previse za mene lol
Just u come Daddy ;xD
ne morash vjerovati
a da nam vidish ples kojim lijecimo od side![]()
mani se corava posla))))
Mooie
e ti da si me zvalaaaaa...dotrcala bih udarajuci se petama u dupe
![]()
Mooie
e ti da si me zvalaaaaa...dotrcala bih udarajuci se petama u dupe
![]()
e srce moje drago))))) najpametnije
))
nego drz se ti kurSa kojim si poshla))))))
Meni to miriše na bolest,valjalo bi eliminisati takve pojave.
...sex u troje
Elem, dobih takav poziv prije par sati od djevojke koju sam upoznala sinoc, a momka joj znam dva dana duze...
I onda razmishljam kako je debilno poslati nekome takvu poruku, a onda kontam kao da postoji bolji pristup...
I?...Da li ste dobili poziv za tako neshto i kako je to bilo sroceno? Da li ste znali te osobe? Da li ste prihvatili?
I takoooo![]()
valjda))) ja mislim ipak da tu bez nekog opijata ne moze...
))
...sex u troje
Elem, dobih takav poziv prije par sati od djevojke koju sam upoznala sinoc, a momka joj znam dva dana duze...
I onda razmishljam kako je debilno poslati nekome takvu poruku, a onda kontam kao da postoji bolji pristup...
I?...Da li ste dobili poziv za tako neshto i kako je to bilo sroceno? Da li ste znali te osobe? Da li ste prihvatili?
I takoooo![]()
...sex u troje
I takoooo![]()