gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
ja ne verujem da postoji zdrava ljubomora, niti zdrava doza ljubomore
naročito u dužim brakovima i vezama
Mlada a pametna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mlada a pametna], ne postoji zdrava ljubomora, svaka je...bolesna
![]()
ti si Crnogorac?
: )
Kaki,mora malcice tek da se ne opustite...Mlada a pametna, ne postoji zdrava ljubomora, svaka je...bolesna
![]()
Ovu temu sam htela jos ranije da otvorim
Evo dakle pitanje i za forumasice i za forumase
Za forumasice: da li poziv na kafu od strane muskarca tumacite kao muvanje ili kao druzenje ili zavisi od osobe i situacije?
Za forumase: Da li zenske osobe zovete na kafu radi druzenja ili je to poziv na 'blize upoznavanje'?
Zamislite sad situaciju - udata sam, to svi znaju, i dobila sma vise poziva na kafu od poznanika.
Ja licno ne zelim da odem na tu kafu.
Jer, nesto sam pricala i sa muzem i sa svojim drugaricama, sta ce meni muski prijatelji ako imam muza?
Da li gresim?
I sta vi mislite?
nisam baš toliko uobražena da svaki poziv na kafu smatram muvanjem il željom za istim...više na to gledam kao mogućnost da upoznam novu osobu, saznam nešto novo...dođe mi kao neki vid avanture, male ali slatke...daleko od toga da pijem kafu sa svakim ko me na istu pozove...al eto, ne vidim ništa loše u tom pozivu...od prave osobe prija itekako...![]()
Da li grešiš ili ne to najbolje ti znaš, zavisi od tebe i odnosa na relaciji ti - tvoj suprug, a tu postoje razne varijacije, najčešće su tri:
1. Muž je ljubomoran na svakoga ko mu upadne na "teritoriju" po pitanju kontakta sa njegovom ženom.
2. Muž se slaže sa takvim kafama, ali je dozirano ljubomoran i sumnjičav.
3. Muža nije briga gde, kada i sa kim ste na kafi.
1. -Krajnost koja se ogleda u ljubomori, odnosi poremećeni.
2. -Najčešći slučaj, veza je "zdrava" ako nema popratnih manifestacija, kao što je praćenje žene, maltretiranje nakon popijene kafe, detaljnog ispitivanja....itd.
3. -Žena je totalno nebitna mužu, tu se treba zapitati koju funkciju ta žena u takvoj "zajednici" ima osim funkcije društvenog fikusa ?
Онај ко ће да се ебе та тране, тај ће то да ради, неће му бити потребно испијање кафе са неким!
Онај ко неће да се ебе та тране - испијање кафе га неће навести на то!![]()
Za forumasice: da li poziv na kafu od strane muskarca tumacite kao muvanje ili kao druzenje ili zavisi od osobe i situacije?
Za forumase: Da li zenske osobe zovete na kafu radi druzenja ili je to poziv na 'blize upoznavanje'?
Zamislite sad situaciju - udata sam, to svi znaju, i dobila sma vise poziva na kafu od poznanika.
Jer, nesto sam pricala i sa muzem i sa svojim drugaricama, sta ce meni muski prijatelji ako imam muza?
Da li gresim?
I sta vi mislite?
А то да ли је позив неког мушкарца позива на мување или не, то се лако осети. Ако проценим да је то у питању, одбијем.
Da li gresim?
I sta vi mislite?
Него, да ли би тај позив на кафу био проблематичан и да даса има 75 година и иде уз помоћ штапа?![]()
Ima nekoliko muskih osoba ciji poziv na kafu ne smatram muvanjem, a to zasto ne smatram razlikuje se kod svakog od njih. Ali kad bi me pozvala na kafu muska osoba koju sam tek upoznala (a da ne postoji konkretna tema razgovora), ne bih pristala jer me mrzi da se naprezem i kontam sta kog djavola hoce. Lakse mi je da odbijem.
Pa da umesto da slusate sta vam se govori vi opet nesto kontate izmedju redova![]()
A sta ti govori ovo: ''Da se nadjemo negde na kafici, sta kazes?'' Meni to ne govori nista osim da neko hoce sa mnom da popije kafu i da divani uz nju, a onda se zapitam cemu sve to i iz ove recenice ne izvlacim nikakav pouzdan odgovor. Koji odgovor na to pitanje ti izvlacis iz tog poziva kada su u pitanju osobe suprotnog pola sa kojima nemamo jos nikakav izgradjen odnos?