Poziv na kafu

Ovu temu sam htela jos ranije da otvorim

Evo dakle pitanje i za forumasice i za forumase

Za forumasice: da li poziv na kafu od strane muskarca tumacite kao muvanje ili kao druzenje ili zavisi od osobe i situacije?

Za forumase: Da li zenske osobe zovete na kafu radi druzenja ili je to poziv na 'blize upoznavanje'?

Zamislite sad situaciju - udata sam, to svi znaju, i dobila sma vise poziva na kafu od poznanika.
Ja licno ne zelim da odem na tu kafu.
Jer, nesto sam pricala i sa muzem i sa svojim drugaricama, sta ce meni muski prijatelji ako imam muza?

Da li gresim?
I sta vi mislite?

msm, super, el zivite u saudijskoj arabiji ili u iranu? el mu peres i noge uvece pred spavanje? :neutral:

Kako nemas nista izgradjeno?jel ga ono prvi put vidis na ulici?o kojoj situaciji pricamo?sa neta?mislim ovde se prilicno vidi ko je za kakve akcije..zato mene niko ne zove na ''kafu'':mrgreen:

Imati izgradjen odnos znaci da ti neko nije novi poznanik. Dakle... kakve veze ima postavljena hipoteticka situacija u kojoj ti mislis da neke zene citaju izmedju redova sa tim ko tebe uopste i da li te iko uopste ikad poziva igde?

J.bt, ja se ponekad pitam je l' sam odrasla u Srbiji ili u Nedodjiji?
Pa, zar je moguce da i dalje ima zena koje misle da odlazak na kafu je muvanje automatski?
Ok sa novim poznaniKOM, ali sa kolegom, drugom iz detinjstva ili statijaznamkim?

Za forumasice: da li poziv na kafu od strane muskarca tumacite kao muvanje ili kao druzenje ili zavisi od osobe i situacije? Znaš kako, poziv na kafu tumačim kao muvanje samo ako sam zainteresovana da budem muvana (i umuvana), u suprotnom, džaba ste krečili.

Za forumase: Da li zenske osobe zovete na kafu radi druzenja ili je to poziv na 'blize upoznavanje'?

Zamislite sad situaciju - udata sam, to svi znaju, i dobila sma vise poziva na kafu od poznanika.
Jer, nesto sam pricala i sa muzem i sa svojim drugaricama, sta ce meni muski prijatelji ako imam muza? Da, u pravu si. Šta će ti muški prijatelji, kad imaš muža. U stvari, šta će ti bilo kakvi prijatelji (i muški i žeMski) kad imaš njega, nezamenljivog i jedinstvenog. Najbolje da se i rodbine rešiš, i oni su višak. Mislim, koji će ti đavo bilo ko, ti imaš MUŽA! Vau! Čestitamo! Moj ti je savet da kupiš kuče ili mačku. Pošto, eto, život voli da zbija jaaako zlobne šale i pošalice, pa kad taj muž (centar tvog sveta) odleprša u suton, imaćeš bar nekog. Pošto prijatelja imati nećeš.

Da li gresim?
I sta vi mislite?

Mislim da svako ko tvrdi da ne postoji prijateljstvo između muškarca i žene, već samo muvanje i frikombinovanje,ko nema (ili nije imao) bar jednog pravog muškog prijatelja i ko nije sposoban da uspostavi nesexualan odnos sa pripadnikom suprotnog pola, je kao onaj isposnik iz priče što je pobegao u pustaru da bi bio daleko od iskušenja, pa ga Bog zeznuo i poslao mu lepu curu na vrata kolibe.
U prevodu, nije bio svetac već kukavica.

J.bt, ja se ponekad pitam je l' sam odrasla u Srbiji ili u Nedodjiji?
Pa, zar je moguce da i dalje ima zena koje misle da odlazak na kafu je muvanje automatski?
Ok sa novim poznaniKOM, ali sa kolegom, drugom iz detinjstva ili statijaznamkim?
Pa i sa novim poznanikom. Što ne bih otišla na kafu? Sad kao ako imam burmu na ruci, zvecka mi i lanac na koji sam kratko vezana? :roll:

На теми о моногамији сам писала слично овоме што ћу рећи.
Нико није толико моногаман да му је довољна само једна особа у животу, истог или супротног пола.
Ја прекјуче ишла на кафу са типом којег сам упознала преко фејса, јер смо имали о чему да разговарамо. И напричали се два сата. Веома квалитетно.

Za forumasice: da li poziv na kafu od strane muskarca tumacite kao muvanje ili kao druzenje ili zavisi od osobe i situacije?

Jer, nesto sam pricala i sa muzem i sa svojim drugaricama, sta ce meni muski prijatelji ako imam muza?

Da li gresim?
I sta vi mislite?

Zavisi i od muskarca i od situacije.
Ako mi je prijatelj,shvaticu to kao najobicniji poziv na kafu i sa zadovoljstvom cu otici(imam par drugova sa kojima se tako vidjam)
Ako je neko koga ne poznajem bas najbolje,tu zavisi od situacije-mozda odem,a mozda i ne,to zavisi i od mog raspolozenja u datom momentu.

Imam muza,ali imam i drugare,koje btw znam duze nego sto znam mm-a,pa mi je normalno skroz da nastavim druzenje sa njima. To sto imam muza za mene ne znaci da mi automatski ne trebaju drugovi. Meni treba moje drustvo,koje ce biti samo moje,pored nekog zajednickog.
MM to izgleda prilicno dobro razume,jer ja u Srbiju dolazim na par meseci,i nikad sa njim (mm-om) nemam problema oko toga. Nedostajem mu,ali mi nikada nije "zabranio" da ostajem koliko ja hocu.

Back