POZERI!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nodi,preterujes...Covek ti kaze jednu recenicu,ti shvatis to suvise ozbiljno,pa pocnes da se objasnjavas...

Slusas za sebe,i to je to.

Inace,ako neko slusa metal,OK mi je da se tako oblaci,ako stvarno slusa.Al dosta njih preteruje.

Nije isto kad obuces najobicniju crnu majicu,i kad stavis te bodlje,i ta cuda.:roll:

Umerenost je bitna.
u zadnje vrijeme masu njih slusa metal zato sto je to cool:roll:
jeah...ko god se obuce u crno on/ona je navodno buntovnik i NAVODNO tjera neki svoj stil..u svom svijetu...jeah...drukciji od drugih....:thumbdown:
a najjaci su mi oni koji nece da pricaju s ovima sto ne slusaju metal...xixi:lol:

Pa da,ali celu tu stvar sa metalom i oblacenjem kapiras suvise ozbiljno...Preterano.
kako je glupo sto je to dvoje toliko povezano......citam nesto malo ove postove i iskreno nodi mi djeluje mnooogo veca pozerka u odnosu na sibil i oktobarku...one dvije su totalno opustene...ne namecu nikome svoj stav...ne pretjeruju u tome ''JA SLUSAM METAL...SAMO METAL...'' i svaka im cast:klap:

a niko mi ne moze reci da je svaki dan raspolozen da ide samo u tamne boje....da nikad ne pozeli da obuce stikle....ili da obuce rozi dux....muzika je nesto sto slusamo ne da bi se dokazali drugima vec da bi udovoljili sebi...da bi se mi osjecali lijepo...a ako ja uzivam slusajuci floyde da li ja trebam da idem po gradu i svuda pisem pink floyd i da nosim majice sa natpisom, i kada mi najbolja drugarica kaze da ne zna za njih da se prestanem druzit s njom??:neutral:

a ovaj pdf je pun pozera!!!!:thumbdown:
i to (po mom misljenu) su ugl oni koji se bukaju ''metal, metal, metal...'' piff:whistling:

Sad sam 100% sigurna da sam ti s razlogom poslala request za prijatelja;):)

Ja jedan dan obucem EKV majicu,zato sto je to jedino sto bih nosila od bendova na sebi, a vec sutra sam u tom mom duksu:D.

Poslednja izmena:
@maksifor
Ja nisam ni rekla da su one pozerke,
niti da ja nisam pozerka...
I takodje nikoga ne teram da cita moje postove,
tako da ti je misljenje bez ikakvog osnova...

Pih sto rece moj drug MrznjA jednu pametnu,
a sve vise kontam da ima istine u njegovim recima...

KST sada ima veoma veliki izbor osoba, pa cak i fancy likova koji posecuju, a slusaju kao "Metal"...
Ima i okorelih metalaca, a i normalnih osoba...
Anyway, stil oblacenja je totalno nebitan...

Poslednja izmena:
e, ne pricaj sad, svega ti...
jesi do malopre tvrdila kako je ispad poslusati nesto drugo sem metala. :thumbdown:
tebe licno smatram prilicno ogranicenom, i tu se rasprava zavrsava.:bye:

U mom slucaju jeste ispad,
jer ja to trenutno najvise slusam...
(mada i dalje tvrdim da kada napunim 35-40,
vraticu se na ono od cega sam pocela,
cepelini, flojdi, dorsi itd...
Reci u ti samo da pogresno shvatas,
jer nisi sa mnom pricala nikada,
a i ne znas recimo sigurno to,
da tru metalci iz mog kraja misle da sam blesava jer se vise druzim sa "fenserima" nego sa njima...

mislim da svako treba da nosi ono sto mu prija! a ponekad nam prija bas ono sto muzika koju slusamo diktira.. zasto svi mislite da oni koji oblace crno, majice sa natpisima, martinke, starke, itd to nose samo iz fazona?! ima i takvih, to je sigurno, ali nekome to zaista prija da nosi, oseca se svoj u tome, i zasto bi onda bilo kome to smetalo? zasto mislite da svi metalci u dubini duse zele da nose roze? nema preteranog u oblacenju.. ako neko hoce da nosi bodlje, da pravi krestu, neka to i uradi! treba da budemo svoji.. tu je naravno i ona druga strana.. ako se nekom nosi minic, roze, stiklice.. it's ok with me..

po meni cela ta prica oko pozera je otisla previse daleko.. svi mi smo bili pozeri na pocetku.. to je neminovno..

Imas BO majicu??Odakle ti,bre?:D

nemam je na zalost.
ali cu je imati.
skoro... :)
sve sam smislila, samo da nadjem gde cu da istampam :mrgreen: !

Reci u ti samo da pogresno shvatas,
jer nisi sa mnom pricala nikada,
a i ne znas recimo sigurno to,
da tru metalci iz mog kraja misle da sam blesava jer se vise druzim sa "fenserima" nego sa njima...

predstavljas sebe tako!
a i ko su tru metalci... bla... briga me.
jedini ljudi za koje mislim da su tru su oni koji slusaju sebe u pogledu muzike.

e super josh jedna tema da prosipate vashu ispranu i beskorisnu filozofiju....nepravda sveta!!...to shto neki nose majice bendova ,a neki ne....a neki se bozhe mili usudjuju da imaju stav pobunjenika, pa eto gomile beskichmenjaka da im kazhu kako je bolje da zabiju glavu u pesak.....aaaaa....:|...sve u svemu gubljenje vremena....

e super josh jedna tema da prosipate vashu ispranu i beskorisnu filozofiju....nepravda sveta!!...to shto neki nose majice bendova ,a neki ne....a neki se bozhe mili usudjuju da imaju stav pobunjenika, pa eto gomile beskichmenjaka da im kazhu kako je bolje da zabiju glavu u pesak.....aaaaa....:|...sve u svemu gubljenje vremena....

a kome koristi ovaj tvoj post ako cemo po toj logici.
:neutral:

pf...

pobio si svoje misljenje samim tim sto si napisao ovo ovde..

hocu da mi kazhete shto ste toliko ochajni....za jedan provokativan post javilo se vas 3(iz grupe beskichmenjaka predpostavljam) s'time shto je prva izlozhila neku vrstu ironije, druga ili drugi neku vrstu prozivke a ti sa jeftinim sarkazmom....a prve dve nece odgovoriti, a shto?....zato shto sam odgovorio pitanjem, a ne odgovorom, nemaju shta da pobiju, tj. nemaju na osnovu chega da se raspravljaju...a to je vasha svrha ovde.... da prosipate vasha glupa i nepotrebna mishljenja o potpuno beskorisnim temama...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back