maksifor
Primećen član
- Poruka
- 874
u zadnje vrijeme masu njih slusa metal zato sto je to coolNodi,preterujes...Covek ti kaze jednu recenicu,ti shvatis to suvise ozbiljno,pa pocnes da se objasnjavas...
Slusas za sebe,i to je to.
Inace,ako neko slusa metal,OK mi je da se tako oblaci,ako stvarno slusa.Al dosta njih preteruje.
Nije isto kad obuces najobicniju crnu majicu,i kad stavis te bodlje,i ta cuda.![]()
Umerenost je bitna.
jeah...ko god se obuce u crno on/ona je navodno buntovnik i NAVODNO tjera neki svoj stil..u svom svijetu...jeah...drukciji od drugih....
a najjaci su mi oni koji nece da pricaju s ovima sto ne slusaju metal...xixi

kako je glupo sto je to dvoje toliko povezano......citam nesto malo ove postove i iskreno nodi mi djeluje mnooogo veca pozerka u odnosu na sibil i oktobarku...one dvije su totalno opustene...ne namecu nikome svoj stav...ne pretjeruju u tome ''JA SLUSAM METAL...SAMO METAL...'' i svaka im castPa da,ali celu tu stvar sa metalom i oblacenjem kapiras suvise ozbiljno...Preterano.

a niko mi ne moze reci da je svaki dan raspolozen da ide samo u tamne boje....da nikad ne pozeli da obuce stikle....ili da obuce rozi dux....muzika je nesto sto slusamo ne da bi se dokazali drugima vec da bi udovoljili sebi...da bi se mi osjecali lijepo...a ako ja uzivam slusajuci floyde da li ja trebam da idem po gradu i svuda pisem pink floyd i da nosim majice sa natpisom, i kada mi najbolja drugarica kaze da ne zna za njih da se prestanem druzit s njom??

a ovaj pdf je pun pozera!!!!
i to (po mom misljenu) su ugl oni koji se bukaju ''metal, metal, metal...'' piff