totsi
Ističe se
- Poruka
- 2.828
ima jedno džentlmensko pravilo kod slanja dikpika a verujem da ga mnogi ne ispoštuju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što nisi prepisivala od njegaДа да, Додолина љис академија, ја нисам дипломирала, таб је два пута понављао!
Алтер је био баш штребер и такоо
Их па дее, ја била нова а он професоркин миљеник!Što nisi prepisivala od njega![]()
Ništa gore od toga, šlihtaraИх па дее, ја била нова а он професоркин миљеник!
Nećemo da te pitamo koje jeima jedno džentlmensko pravilo kod slanja dikpika a verujem da ga mnogi ne ispoštuju.
Оксиморон, јел се тако кажеNećemo da te pitamo koje je![]()
Pih, šta sam ja sve propustilaМислим да је и @peti ligament био успешан![]()
Ма неее, остале су удатеPih, šta sam ja sve propustilamožda ne bi bila udata do sada
![]()
![]()
poslat ću ti sad pa da vidiš kako to džentlmen radiNećemo da te pitamo koje je![]()
Јави како изгледа та џентлменска метода, можда му стави лептир машнуPih, šta sam ja sve propustilamožda ne bi bila udata do sada
![]()
![]()
Već sam čula utiske, tako da ne očekujem neočekivanoЈави како изгледа та џентлменска метода, можда му стави лептир машну![]()
"skup načela o profesionalnom ponašanju." ili ti skraćeno - kodeks.Јави како изгледа та џентлменска метода, можда му стави лептир машну![]()