C
chika_doktor
Gost
_AnjA_:doco, doco..od lajave kere ni deca se ne boje![]()
ko je tebe pomenuo??????????????????????
ja sam lijepo i kulturno odgovorio na pitanje...o ana...jedina u univerzumu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
_AnjA_:doco, doco..od lajave kere ni deca se ne boje![]()
...ali onda masina mora da bude najmanje 10 god stara da bi bilo efekta..inace ce samo da ti se spusti...dragancemb:na ves masini po mogucstvu neka radi centrifuga xexe![]()

ovo j ti se omaklochika_doktor:najbolje dolazim sa anjom
..mislim, izvinjavam se Moja sugestija se odnosila na one neiskusne. Tebi, 'fala Bogu ne trebaju saveti,vidim deliš ihkao profi.Gazdarica:Bas ti hvala sto si me obavijestio koje mi poze najvise odgovaraju...![]()
montenegrin88:Kad kresem volim da je sklapim po faci. Nijedna se nije zalila
[[Darko_91]] 01:tokyo ti kao politicarka ma jeste pre bih rekao da si sexomanka!
...a ja bih rekla da si mushko....tokyo:

Isto....gossca:Najlakse i najbrze dozivim orgazam u misionarskoj pozi...a moze i misionarska na stolu...

Definitivno otpozadi... Obicno promijenimo nekoliko poza u toku jednog odnosa, mada bi meni sasvim dovoljna bila i samo jedna od otpozadnih varijacija... Ali, ako bi se stalno praktikovala samo jedna poza, dosadila bi nakon nekog vremena...
Uostalom, moja iskustva su takva da je gro mojih partnera najbrze svrsavao upravo u pozama otpozadi, te je i to razlog zbog kog u odnos treba uvrstiti i neke druge polozaje...
..zar ove stvari ne bi trebale da ostanu intimne?..mon dieu..