POZE U SEKSU...u kojoj najbolje dolazite do orgazma??

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

POZE U SEKSU...u kojoj najbolje dolazite do orgazma??

• misionarska poza

• doggy stil

• jahaća pozicija

• lotus pozicija

• klečeća pozicija

• sjedeća pozicija

• stojeća pozicija

• novel pozicija & misionarska na stolu pozicija

• u jednom seksualnom odnosu dovoljna mi je jedna poza

• u jednom seksualnom odnosu volim 2 ili više poza

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Vesela_zena_beogradska:
Ovo me podsetilo na jednog mog ex dechka koji je u trenutku svrsha govorio 'stizeeeeem' :)

Ima ih koji kazu i dolazim, neki kazu - evo ga, svrshavam .. neki ne kazu nishta nego uzdishu, neki chak i ne uzdishu nego samo ispuste spermu bez nekog prethodnog ubrzanja i bez glasa.

Stižem?
Mora da je bio neki konobar...
Nego, što sam ja imao jaku foru za svrš. Pre nego krenem da kavam ja ostavim
otključana vrata i telefoniram. Onda kad krenem da tovarim vodim računa da mi se ne
desi prevremena eject, tj tempiram kitu. U trenutku kada se bližim vrhuncu čuje se
zvono na vratima. Ja vikem 'Ajde, otvoreno..' . Ulazi moj poštar Mile i viče 'Bata Jolly evo
stiže telegram'. Ja tovarim i dalje i vičem 'fala ostavi ga tu na stočić pored kreveta'.
Poštar izlazi napolje, zna za foru. Ja kažem ' Draga, (kažem draga da se na zaj.. za ime
jer puno menjam partnerke - pale se žene na mene) 'Kažem draga, vidi molim, te pročitaj
mi šta piše u telegramu?'
Ona uzme telegram i pročita: 'AAAAAAHHHH!!!!!'.
I ja gotov.
Beat this, u motherf! 8-)

gossca:
Mozda je najbolje resenje reci sad..sad..ili ne sad ..ne sad...za svaki slucaj da on ne nagadja...salim se...

@vesela zena bg

Da, verujem da ta pojava povlacenja orgazma usred promene poze znaci da se "izgubio" i drago mi je da se to jos nekom desava...odmah mi lakse...

Evo....da ti bude još lakše i meni se to isto dešava :lol: ali na kraju sve ispadne dobro...naravno!! :razz:

tokyo:
1) misionarska poza:

180px-Missionary_Sex_Position.png

2) doggy stil:

180px-Doggy_Sex_Position.png

3) jahaća pozicija:

180px-Cowgirl_Sex_Position.png

180px-Amazon-variant-sex-position.jpg

4) lotus pozicija:

84px-Lotus-sex-position.jpg

5) klečeća pozicija:

101px-Kneeling-sex-position.jpg

107px-Billed9.jpg

6) sjedeća pozicija:

120px-DCNG-assis.jpg

7) stojeća pozicija:

180px-Stand-and-carry-sex-position-small.jpeg

8 ) novel pozicija & misionarska na stolu pozicija

120px-DCNG-sur-la-table.jpg

52px-Furniture-sex-position.jpg

9) u jednom seksualnom odnosu dovoljno mi je korišćenje jedne poze

10) u jednom seksualnom odnosu volim 2 ili više poza

--------------
eto prvi deo ankete se odnosi na poze u kojima najviše uživate i najbolje i brže dolazite do orgazma

a drugi dio ankete odgovorite jel vam prilikom jednog seksualnog odnosa dovoljna jedna poza ili volite da promjenite nekoliko poza...

bit će zabavno slušat i vaše komentare 8-)

Meni je svejedno! Svugde mi je bolje nego u gaćama! Ali njima (ženama) najlepše su poze 3 i 4.

Jolly Jumper:
Stižem?
Mora da je bio neki konobar...
Nego, što sam ja imao jaku foru za svrš. Pre nego krenem da kavam ja ostavim
otključana vrata i telefoniram. Onda kad krenem da tovarim vodim računa da mi se ne
desi prevremena eject, tj tempiram kitu. U trenutku kada se bližim vrhuncu čuje se
zvono na vratima. Ja vikem 'Ajde, otvoreno..' . Ulazi moj poštar Mile i viče 'Bata Jolly evo
stiže telegram'. Ja tovarim i dalje i vičem 'fala ostavi ga tu na stočić pored kreveta'.
Poštar izlazi napolje, zna za foru. Ja kažem ' Draga, (kažem draga da se na zaj.. za ime
jer puno menjam partnerke - pale se žene na mene) 'Kažem draga, vidi molim, te pročitaj
mi šta piše u telegramu?'
Ona uzme telegram i pročita: 'AAAAAAHHHH!!!!!'.
I ja gotov.
Beat this, u motherf! 8-)
:lol: :lol:

šta pesnik hteo da kaže? :confused: :lol:

Back