Povrede na radu

• Začetnik teme Začetnik teme Fibo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sad nesto na sav glas razmisljam... pod povredom na radu se moze svesti i samarcina u svadji neposredno pre strasnog vodjenja ljubavi... to nekima dodje kao predigra... mada to je bolesno onda, po mom misljenju. Samo sam sa jednom devojkom imao tu fazu (bez samara , ali sa extremno teskim recima), naravno kad je pukla veza, kao da je Hiroshima eksplodirala. Taj sex na ivici tuce ima svoj rok trajanja i osudjen je na propast, ali je u datom trenutku katarzican.

Sad nesto na sav glas razmisljam... pod povredom na radu se moze svesti i samarcina u svadji neposredno pre strasnog vodjenja ljubavi... to nekima dodje kao predigra... mada to je bolesno onda po meni. Samo sam sa jednom devojkom imao tu fazu, naravno kad je pukla veza, kao da je Hiroshima eksplodirala. Taj sex na ivici tuce ima svoj rok trajanja i osudjen je na propast.

Ma kakvi bolesno. "Spank that face bitch"

I onda kad te osamari pa te jos vise raspali, ajoj kako im se onda guza crveni.

Samo ne mozes to sa svakom, ima ih dosta kojima je valjda zao da te osamare.

............joj strashno ,ja se sad skoro zaneo neshto bash ,bio vishe nego mocan sex sa mnogo menjanja poza,bash smo se uziveli i uzivali kad kod jedne promene poze pochne koleno da mi ispada(stara sportska povreda) shta cu gde cu brzo prebacim tezishte na drugu nogu,stisnuo zube ,nastavio dalje i nishta nije primetila,samo mi na kraju rekla "ljubavi bash si se oznojio i mnogo su ti krvave ochi " a ja se samo osmehnuh .....

E ljudi , morate stvarno paziti ledja. :lol:
Mene je bivshi decko podigao jednom , iz neodgovarajuceg stava , pa je ushinuo ledja. I dosta dugo se patio s tim. (inace teska sam koliko i standardno pakovanje cementa :lol: )
Takodje s njim u tandemu , slomili smo krevet , njegov. Uh. :oops:

A prvog sam tako jako stegla , da je dobio modricu na q...:lol: , pa dobro , bila sam tad nevina after all.

A sadasnji se josh ok drzi. S tim sto sam ja skroz nahebala pored njega , i redovno imam upale misica ako dodje posle duze pauze , i sl...
E da , takodje , sex u prirodi. Dakle izbegavajte sex na travi , zadnji put smo dobili neki osip po telu. Uzas. :lol:

Kakvi prekidati, jesi li normalan... :lol:

...хаха...то ме подсети...не знам који је филм у питању...елем...баба се шатро жали (да ли свештенику? ...нисам сигуран) како је деда непрестано напада јер се појавила вијагра...и кад крене да кува и кад прича и кад изађе у двориште...па кад је овај питао...а што га не отерате?
...а ова...па нисам ваљда луда...:lol::lol::lol:

Ufff, aj neke malo redje:
Nazuljao ja stopalo sa gornje strane, pa se zalim drugarici, a ona ce meni: To ti je od potpiranje! (inace, citat je u originalu, pirocanka, jebga)
A zamislite bedak da se devojci iscasi vilica usred poosenja... (ne mojoj)

Back