- alo? dežurni? dajte mi komandanta kasarne hitno je... alo? Komandant? E ovde MAJKA vojnika iz vaše kasarne, na šta vam to liči da kapetan izvodi vojsku po kiši da vežbaju atomski levo-desno? I gde ga vežbaju? Jel zna taj kapetan da kad je atomska bomba ne znači ništa da se valjaš levo desno po travi? Šta učite vi po onim vašim školama? To što je on glupi retard ne znači da moj sin mora u blato. Znate li vi koliko jednoćelijskih organizama ima samo jednoj kafenoj kašičici zemlje? Znate li čega tu sve ima i kakvih štetnih bakterija? A kad su se vratili nema ko da vam čisti prostorije i WC nego ste našli foru da to radi vojska? Jel vojska služi za odbranu zemlje ili za sanitarije? Iznajmite čistačicu ako vam smrdi WC. Alo? Alo? Hm... dežurni? dajte mi komandanta kasarne hitno je... alo? Komandant? E ovde MAJKA vojnika iz vaše kasarne, na šta vam to liči da kapetan izvodi vojsku po kiši da vežbaju atomski levo-desno? I gde ga vežbaju? Jel zna taj kapetan da kad je atomska bomba ne znači ništa da se valjaš levo desno po travi? Šta učite vi po onim vašim školama? To što je on glupi retard ne znači da moj sin mora u blato. Znate li vi koliko jednoćelijskih organizama ima samo jednoj kafenoj kašičici zemlje? Znate li čega tu sve ima i kakvih štetnih bakterija? A kad su se vratili nema ko da vam čisti prostorije i WC nego ste našli foru da to radi vojska? Jel vojska služi za odbranu zemlje ili za sanitarije? Iznajmite čistačicu ako vam smrdi WC. Alo? Alo? Hm... dežurni? dajte mi komandanta kasarne hitno je... alo? Komandant? E ovde MAJKA vojnika iz vaše kasarne, na šta vam to liči da kapetan izvodi vojsku po kiši da vežbaju atomski levo-desno? I gde ga vežbaju? Jel zna taj kapetan da kad je atomska bomba ne znači ništa da se valjaš levo desno po travi? Šta učite vi po onim vašim školama? To što je on glupi retard ne znači da moj sin mora u blato. Znate li vi koliko jednoćelijskih organizama ima samo jednoj kafenoj kašičici zemlje? Znate li čega tu sve ima i kakvih štetnih bakterija? A kad su se vratili nema ko da vam čisti prostorije i WC nego ste našli foru da to radi vojska? Jel vojska služi za odbranu zemlje ili za sanitarije? Iznajmite čistačicu ako vam smrdi WC. Alo? Alo? Hm...dežurni? dajte mi komandanta kasarne hitno je... alo? Komandant? E ovde MAJKA vojnika iz vaše kasarne, na šta vam to liči da kapetan izvodi vojsku po kiši da vežbaju atomski levo-desno? I gde ga vežbaju? Jel zna taj kapetan da kad je atomska bomba ne znači ništa da se valjaš levo desno po travi? Šta učite vi po onim vašim školama? To što je on glupi retard ne znači da moj sin mora u blato. Znate li vi koliko jednoćelijskih organizama ima samo jednoj kafenoj kašičici zemlje? Znate li čega tu sve ima i kakvih štetnih bakterija? A kad su se vratili nema ko da vam čisti prostorije i WC nego ste našli foru da to radi vojska? Jel vojska služi za odbranu zemlje ili za sanitarije? Iznajmite čistačicu ako vam smrdi WC. Alo? Alo? Hm... dežurni? dajte mi komandanta kasarne hitno je... alo? Komandant? E ovde MAJKA vojnika iz vaše kasarne, na šta vam to liči da kapetan izvodi vojsku po kiši da vežbaju atomski levo-desno? I gde ga vežbaju? Jel zna taj kapetan da kad je atomska bomba ne znači ništa da se valjaš levo desno po travi? Šta učite vi po onim vašim školama? To što je on glupi retard ne znači da moj sin mora u blato. Znate li vi koliko jednoćelijskih organizama ima samo jednoj kafenoj kašičici zemlje? Znate li čega tu sve ima i kakvih štetnih bakterija? A kad su se vratili nema ko da vam čisti prostorije i WC nego ste našli foru da to radi vojska? Jel vojska služi za odbranu zemlje ili za sanitarije? Iznajmite čistačicu ako vam smrdi WC. Alo? Alo? Hm...
Majka je zvala još nekoliko puta a razgovor o drskom komandantu kasarne prenosimo u celosti.
Uvidom u članske karte utvrdili smo da je komandant kasarne dugogodišnji član SNS-a