Šta će biti sa N1?

Sa jedne strane imamo N1, Novu S i Danas, sa druge imamo Pink, Happy i Informer.

Ne postoje nezavisni mediji, objektivni.

Nema ih preko 30+ godina, 40+ godina, da ne idem sada u dalju prošlost, i tada je bilo cenzure i podobnih i nepodobnih novinara.

Ne postoje ni u celom svetu. Zašto je to tako?

Nijedna vlast ne voli profesionalce. Profesionalci u svom poslu, bore se sami, da opstanu. Branko Stanković sa RTS-a, na primer.

08D2F247-097E-4621-BCFE-DAA4758F362B.jpeg

Sa jedne strane imamo N1, Novu S i Danas, sa druge imamo Pink, Happy i Informer.

Ne postoje nezavisni mediji, objektivni.

Nema ih preko 30+ godina, 40+ godina, da ne idem sada u dalju prošlost, i tada je bilo cenzure i podobnih i nepodobnih novinara.

Ne postoje ni u celom svetu. Zašto je to tako?

Nijedna vlast ne voli profesionalce. Profesionalci u svom poslu, bore se sami, da opstanu. Branko Stanković sa RTS-a, na primer.
Kad se uzme u obzir ko oplakuje Al Džaziru, N1 i slične postane jasno da je najava gašenja N1 odlična vest.

3B4032B3-7FA2-4FEA-B339-F028D74030ED.jpeg

Dok god sponzori plaćaju reklame nema zime.
To u Srbiji ne funkcionise tako , zanimljivo ali bas su sponzori slaba tacka svakog medijskog sistema..

Pa ja ne mogu da verujem kad mi unapred kazu koje zavere postoje kod provajdera mobilnih operatera i kod TV sistema...i sve ispadne tacno , transakcije, ko ebe trosak, narod ce sve to da plati , pa i nebo je tu cudno od pocetka, tj opticki backbone koji je jedini imao pokriven ceo tok preko Srbije..

Uopste nigde ekonomsko razmisljanje, svuda samo kafanska politika..

Zato nije cudno kad gledate rad neke brane na nekom jezeru vidite da postoje namere da se izazove poplavni talas nizvodno od brane....sam pravis muku narodu...
A narod, ne veruje najpostenijim ljudima, koji nemaju mrlju na svom zivotu , ali nemaju tako ispeglane karijere....
Mene stalno pitaju kako to nisam postao predsednik Srbije...
Pa mater vam ebem glupu srpsku , pa jel vidite u kom sistemu zivite, i znate me kao postenog odgovornog i inteligentnog i opet me pitate pitanja kao takva, kako to nisi ispeo da se umuvas i igras prljavih igara sa ovakvim sadasnjim i prethodnim vlastima..

A samo gledam i cudim se kako pokrivaju namerno natezanje, da ne kazem i izazivanje visokih vodostaja onda kad ustvari moze da se eliminise visok vodostaj....a oko mene sve balvani koji gledaju isto i ne vide nista....samo cekaju pomor ribe da napune burad sa mrtvom ribom i hrane svinje posle toga gratis deset dana, eto sta je njima non stop na pameti..

I kako da ne mislim da je pogan narod...psiha mu pogana...

Kad se uzme u obzir ko oplakuje Al Džaziru, N1 i slične postane jasno da je najava gašenja N1 odlična vest.

Pogledajte prilog 1758643
Naravno za izdajnike i strane sluzbe...to jeste tako..

Ali jedno je placeni novinarski servis kao al jazira ili glas amerike, i Bakic index ili da dodam i korisnici kao observer, a drugo je neka komercijalna TV kao kopernikus N1 ili neka druga TV koja na momente proba da se iskoprca...

Pa Vlast je upala sa specijalcima pre godinu i vise u prostor lokalnog sajta koji nista nije promovisao , samo pustao slobodni rad novinara i vesti i oglase, aleksinac.net....a bas nisu nikako ucestvovali u kreiranju medija, samo su pustali lokalne novinare koji nemaju vise nijedno stampano glasilo nijednu radio stanicu , nijednu TV , jer su mali gradic, bez zelje da organizuju ista samo da malo piskaraju , a to ne ide tako u savremenom drustvu....

Eto koliko je dovoljno da kvaris sliku od superiornoj IQ vlasti a glupa ko tocilo samo pakosna i lukava, ja vam kazem nema sanse da je Vucic neki inteligentan covek, jer nema one pratece signale koje imaju inteligentni ljudi ...predikciju , povezivanje koje navijaci i rulja nemaju...

U novoj epizodi podkasta "Ova situacija" aktuelne događaje komentarišu i tumače Igor Božić, Željko Bodrožić i Filip Švarm.

Izbacile ih žene iz kuće dok obrišu prašinu i operu zapišanu wc šolju
nekad se slovo držalo isred zadruga, kasnije ispred Amana ali avaj - da bi te iko slušao morao si da platiš po pivo
Ovako serendaš za DŽ

Back