Povratak vojnog roka sve bliže! Ko se ne odazove biće kažnjen, poznato koliko će trajati i kolike će biti plate vojnika, evo šta sve znamo do sada

Da li podržavate vojni rok koji bi trajao 75 dana?

• Ukupno glasova
    5
Normalno da sam bio,ali prvu obuku i oblačenje uniformi smo imali u kasarni u Somboru.
Već prvi dan se tatin sin izdvojio.
зато слузи војска. да научи свако битне животне чињенице и поштује сваког!

тај кој исе издвоји који мисли може сам заптићен је , може му е или се жели извући и да други уместо њега потегне, тај брзо добије оно што заслужи... то сви знамо. кад падне ноћ заспи... ћебовање , бицикли...
ко ме туко ?

ај погоди ? НИКО
туко си се сам очито...

војска је много тога. не само пушка на рамену на стражи.

и најтврђи су се преобразили и омекшали. или у притвор...

био сам у притвор као чувар. ако не слушају дође полиција војна ... слушају ко бубице...
нема ајдуковања у војсци

Ma daj, 75 dana, msm…
отишио и већ дошо

па некад то беше она основна обука, или пешадијска за све родове што морају проћ! потом иде специјалистичка обука за вес који си одређен!

даћемо од буџета и онако нам скидјау за свакакве глупости па може и за то
Nema za hranu po obdaništima i vrtićima, nema za zdravstvo i prosvetu, baš će da bude i za Milojka koji ga šilji na straži.

Svoje sam odslužio.

A ti časna sestro?
Dva puta, al što se tebe tiče nije bilo dovoljno. Za ovakvo trolovanje ili bar 3-4 god vojske u inženjeriji (bez mobilnog i bez laptopa i slično) ili 5-6 godova iz brave, šta misliš?

не глупетај

добро је и остала ко у њој све био...

Pukla ki oblanda. 2012. je Vucic postavio sve svoje ljude na kljucna mesta.
Od tad do danas je preko 300 oficira napustilo, jer nece da sluze SNS poltronima.

Back