Povratak vojnog roka sve bliže! Ko se ne odazove biće kažnjen, poznato koliko će trajati i kolike će biti plate vojnika, evo šta sve znamo do sada

Da li podržavate vojni rok koji bi trajao 75 dana?

• Ukupno glasova
    5
Pukla ki oblanda. 2012. je Vucic postavio sve svoje ljude na kljucna mesta.
Od tad do danas je preko 300 oficira napustilo, jer nece da sluze SNS poltronima.
политичари нису оно због чега се служи војни рок .
војни рок није ратовање (осим ако се не до Бог задеси рат када неко служи)
војни рок се служи ради слободе чувања слободе и да науче како да одбране оно тпо воле сутрадан ако не до Бог испадне тако да морај уда одрбане мајку жене сестре дјецу... да би то умели. а не да страдају необучени ....

је.бе ми се за политичаре. ми срби водимо само одбрамбене ратове.

политичари нису оно због чега се служи војни рок .
војни рок није ратовање (осим ако се не до Бог задеси рат када неко служи)
војни рок се служи ради слободе чувања слободе и да науче како да одбране оно тпо воле сутрадан ако не до Бог испадне тако да морај уда одрбане мајку жене сестре дјецу... да би то умели. а не да страдају необучени ....

је.бе ми се за политичаре. ми срби водимо само одбрамбене ратове.
Majke, zene, sestre i deca Srbima su danas ugrozene od strane Srba krimosa, Srba politicara, i Srba pandura, na ulicama srpskih gradova.

Odlazak na sluzenje vojnog roka ce sigurno da pomogne Srbima da sacuvaju svoje porodice od tih okupatora, aha.

75 dana, smejurija.

Ipak, dovoljno da se nauči kako se drži puška.

Meni nedostaje prava vojna obuka.

Imam gomilu vesova, nije što sam ja hteo nego nam komandiri bili takvi da si morao proći sve.

Jao, kada se setim kada se na vreme merilo vučenje ranjenika na šatorskom krilu a meni od 70 kilograma koliko sam tada imao, zapao hulk od 100 kilograma. Sreća pa pala kiša pa je bilo blato ali moje šatorsko krilo je nakon toga bilo toliko osakaćeno da na razduzenju istog, zastavnik se pitao kako sam uspeo toliko da ga skembam 😅

Jao, kada se setim kada se na vreme merilo vučenje ranjenika na šatorskom krilu a meni od 70 kilograma koliko sam tada imao, zapao hulk od 100 kilograma. Sreća pa pala kiša pa je bilo blato ali moje šatorsko krilo je nakon toga bilo toliko osakaćeno da na razduzenju istog, zastavnik se pitao kako sam uspeo toliko da ga skembam 😅
Zamenis svu opremu ili sa mladjom vojskom, ili podmetnes u magacinu kod zastavnika kome pomazes da sredi kome ce sve da proda robu, zar ti nisi nista naucio u toj vojsci? :dontunderstand:

Pa primaće tih 400 evra, ali imaju i hranu i ne plaćaju nikakve troškove.
ma jeste...nemaju ni kuceta ni maceta..i da zivi u kasarni mora da placa komunalije za stan, porez i ostale dazbine drzavi.

a hrana.. ma sjajna hrana, prste da polizes..

Као што су рекли тек после 10 октобра ће све бити јасно,да ли ће бити обавезно служење војног рока,да ли ће само младићи од 20 до 30 година служити војни рок,или ће то бити од 18 до 30.

75 дана је јако мало да би се од регрута направило војника.

Јако је важно да им се одузму мобилне телефоне док служење војни рок,ако то не ураде више ће бити слика са вежби, глупирања и то ће качити на друштвеним мрежама.

Има ту доста ствари које треба урадити да би се могло уопште вратити обавезно служење војног рока.

Нисам сигуран да НАТО жели шугаву Србију да прими у своје друштво.
Ko jos prima u svoje redove nepouzdane zemlje cija rec vredi manje od izgovorenog vazduha i koje samo sevrdaju tamo-amo po ''logici uMiLJaToJaGnjEdVeOvCeSiSa?

Ovo je samo probni balon i zasnovan je na dobrovoljnosti, pravi rok će morati da bude 6 meseci i mogućnost da se aktiviraju u stajaću vojsku sa platom većom od 1500€ pod uslovima da odgovara profil za dalju obuku.
To bi bilo lepo,ali pitanje je koliko imamo budžet.

Back