Nenad1331
Poznat
- Poruka
- 7.420
Zadužiće se, ne brini. Kod Arapa ima povoljnih kredita.Nema ništa od vojske, država nema kintu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zadužiće se, ne brini. Kod Arapa ima povoljnih kredita.Nema ništa od vojske, država nema kintu.
политичари нису оно због чега се служи војни рок .Pukla ki oblanda. 2012. je Vucic postavio sve svoje ljude na kljucna mesta.
Od tad do danas je preko 300 oficira napustilo, jer nece da sluze SNS poltronima.
Majke, zene, sestre i deca Srbima su danas ugrozene od strane Srba krimosa, Srba politicara, i Srba pandura, na ulicama srpskih gradova.политичари нису оно због чега се служи војни рок .
војни рок није ратовање (осим ако се не до Бог задеси рат када неко служи)
војни рок се служи ради слободе чувања слободе и да науче како да одбране оно тпо воле сутрадан ако не до Бог испадне тако да морај уда одрбане мајку жене сестре дјецу... да би то умели. а не да страдају необучени ....
је.бе ми се за политичаре. ми срби водимо само одбрамбене ратове.
Što ti junačino nisi došao da se malo cerekaš ‘99-te?
Neka, očvrsnuće ljudi.Generacija od 20-30 godina je toliko sposobna da će da izginu ako im baciš loptu da igraju fudbal a kamoli da ih pošalješ na pešadijsku obuku. Katastrofalan promašaj, je uvođenj ovakvog vojnog roka.
Zamenis svu opremu ili sa mladjom vojskom, ili podmetnes u magacinu kod zastavnika kome pomazes da sredi kome ce sve da proda robu, zar ti nisi nista naucio u toj vojsci?Jao, kada se setim kada se na vreme merilo vučenje ranjenika na šatorskom krilu a meni od 70 kilograma koliko sam tada imao, zapao hulk od 100 kilograma. Sreća pa pala kiša pa je bilo blato ali moje šatorsko krilo je nakon toga bilo toliko osakaćeno da na razduzenju istog, zastavnik se pitao kako sam uspeo toliko da ga skembam![]()
ma jeste...nemaju ni kuceta ni maceta..i da zivi u kasarni mora da placa komunalije za stan, porez i ostale dazbine drzavi.Pa primaće tih 400 evra, ali imaju i hranu i ne plaćaju nikakve troškove.
Ko jos prima u svoje redove nepouzdane zemlje cija rec vredi manje od izgovorenog vazduha i koje samo sevrdaju tamo-amo po ''logici uMiLJaToJaGnjEdVeOvCeSiSa?Нисам сигуран да НАТО жели шугаву Србију да прими у своје друштво.
To bi bilo lepo,ali pitanje je koliko imamo budžet.Ovo je samo probni balon i zasnovan je na dobrovoljnosti, pravi rok će morati da bude 6 meseci i mogućnost da se aktiviraju u stajaću vojsku sa platom većom od 1500€ pod uslovima da odgovara profil za dalju obuku.
Koliko treba, Beograd je predvidjen za glani centar Balkana, znači ima otvoren račun...To bi bilo lepo,ali pitanje je koliko imamo budžet.
Biće ovakvih pjesama.
Procene koliko novca treba za povratak vojnog roka variraju od 100 do 600 miliona evra po generaciji.
Hahah.Podići porez na plate variocima i tako napuniti budžet.
u neku ruku u vojsku sigurno nece ici tatini i mamini sinovi nego bas onih koji glasaju tako da sto se mene tice, neka uvedu.moze