Povratak kraljevine

9713b63e3eb6bf0396df9cc161a0b65e.jpg

Averzija izražena necivilizovanim vokabularom ne menja činjenicu da vas je on oslobodio i abolirao za sve što ste uradili Srbima iz Srbije tokom PSR a da ste se vi u nastavku poslušno povinovali crvenom ustaštvu odnosno titioizmu u zamenu za novu rundu bratske pljačke i uništavanje Srba i Srbije.
личка или ужичка република?
Зашто у Лику комунизам стиже са истока а не обрнуто??
и зашто је 6. личка оћерана из Лике?

ко се бори с комунистима у Лици, 1. и 2. черничка бригада 1. личког четничког корпуса и ДЧД, или се боре Србијанци??

i ja sam za kraljevinu ali je to u danasnje vreme nemoguce, pogotovo u maloj drzavi kao sto je Srbija. bili bi bombardovani u roku od 24 sata nakon sto bi postali nezavisni od zapada

Moguće je ali si donekle u pravu da bi nas nato napao u slučaju sistemske promene jer su sve izdajničke vlasti nakon petog listopada potpisale da su saglasne sa intervencijom zločinačkog pakta ukoliko patriotske snage osvoje vlast u Srbiji.

i ja sam za kraljevinu ali je to u danasnje vreme nemoguce, pogotovo u maloj drzavi kao sto je Srbija. bili bi bombardovani u roku od 24 sata nakon sto bi postali nezavisni od zapada
A pa ne bi mi postali nezavisni od zapada pa jugoslovenski princ se kao engleski oficir zakleo na vernost engleskom monarhu . Sama ta cinjenica je garant da bi bili daleko od toga da smo ne zavisna drzava

Back