Boris Grušenko
Buduća legenda
- Poruka
- 26.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pobego kad je zagustilo
Јуче ја на Опленцу одржан помен ЊКВ Краљу Петру Првом, 102 године од његове смрти.
Pogledajte prilog 1395797
Pogledajte prilog 1395798
Pogledajte prilog 1395801
личка или ужичка република?Averzija izražena necivilizovanim vokabularom ne menja činjenicu da vas je on oslobodio i abolirao za sve što ste uradili Srbima iz Srbije tokom PSR a da ste se vi u nastavku poslušno povinovali crvenom ustaštvu odnosno titioizmu u zamenu za novu rundu bratske pljačke i uništavanje Srba i Srbije.
Зашто у Лику комунизам стиже са истока а не обрнуто??
Samo u vokabularu bečkih konjušara.Србијанци??
Ovo je pre nego sto je pobegao sa jugoslovenskog trona?
Pa bitno je . Jer monarhija je sistem u kojem se vlast ne moze promeniti cak i kad ne valja . To je sistem u kojem se na celu drzave moze naci dete u ratnim vremenima kao u 2 sv . Ratu na primer a vodjenje drzave je ozbiljan posao a ne igra za decu .nije bitno da li je kraljevina, komunizam ili demokratija, bitno je da nismo zavisni ni od koga
nije bitno da li je kraljevina, komunizam ili demokratija, bitno je da nismo zavisni ni od koga
Slazem se da vucic nije dobar i da trebavrepubliku reformisati ali reformisati se mora na bolje da u buducnosti ne moze doci do uzurpacije sve blasti u od jednog coveka ne moze se drustvo reformisati tako sto bi se otvorila mogucnost da drzavu vodi neko dete ili neki lik poput jugoslovenskog princabolje dete nego vucic ili marinika![]()
Ti nisi na odmoru od titoizma?Bitno je.
Tokom titoizma i neotitoističke kvazidemokratije koja traje i danas Srbiji je oduzet suverenitet što je glavni uslov nezavisnosti.
A Monarhija je nosilac suvereniteta.
i ja sam za kraljevinu ali je to u danasnje vreme nemoguce, pogotovo u maloj drzavi kao sto je Srbija. bili bi bombardovani u roku od 24 sata nakon sto bi postali nezavisni od zapadaBitno je.
Tokom titoizma i neotitoističke kvazidemokratije koja traje i danas Srbiji je oduzet suverenitet što je glavni uslov nezavisnosti.
A Monarhija je nosilac suvereniteta.
i ja sam za kraljevinu ali je to u danasnje vreme nemoguce, pogotovo u maloj drzavi kao sto je Srbija. bili bi bombardovani u roku od 24 sata nakon sto bi postali nezavisni od zapada
A pa ne bi mi postali nezavisni od zapada pa jugoslovenski princ se kao engleski oficir zakleo na vernost engleskom monarhu . Sama ta cinjenica je garant da bi bili daleko od toga da smo ne zavisna drzavai ja sam za kraljevinu ali je to u danasnje vreme nemoguce, pogotovo u maloj drzavi kao sto je Srbija. bili bi bombardovani u roku od 24 sata nakon sto bi postali nezavisni od zapada