Povratak kraljevine

1945. Хокон се враћа у Норвешку,
народ га лепо прима
Eto kad je narod monarhisticki nastrojen sto ih naravno razlikuje od nas srba koji smo generalno republikanski opredeljen narod
Данас је то једна од најразвијенијих земаља света,
norveska nije bogata zato sto ima kralja nego zato sto ima najveca nalazista nafte i gasa u evropi
Како си разумео ово што ти у најкраћим цртама испричах ?
pa sad tebe je uvek tesko razumeti cak i kad se ne pravis pametan i ne pokusavas da drugima
( kojima nisisi dorastao) drzis predavanja a kamoli kad to pokusavas .dobro nije bilo razumljivo ali bar si uspeo da napises nesto bez psovanja i ja to pozdravljam .

Не млати празну сламу, управо ти заступаш "политику" подјеле Срба по регијама и узимаш себи за право да одређујеш ко су Срби, а ко нису.
Не својаташ, али постављаш његову слику са Краљем Петром II, да би доказао не знаш ни ти шта!? Ако си већ србомрзац, и непријатељски настројен према Србима изван Србије, бар имај мало достојанства па остани досљедан.

Tipično za vas, kada nemate argumente i kada se suočite sa demantima onda krećete kao bosanski Kurir ili hercegovački Informer - u ad hominem kvalifikacije, vređanja i postakluke.

Osim toga, moja se priča ne odnosi na Srbe van Srbije već isključivo na titoističke kolonizatore koji i dan danas uzurpiraju Srbiju.

A to što se kao neko ko ne živi u Srbiji solidarišeš sa došljačkim uništiteljima Srbije samo naglašava spregu koja je odavno uočljiva.

Pokaži malo dostojanstva čak i kada ispadneš ono što već jesi ispao.

Poslednja izmena:
Ne, ja zastupam tezu da oni koji su prešli Drinu i okupirali Srbiju sa austrijskom vojskom 1914. a 1944. sa Brozovom ne samo da nisu Srbi već su i nečuveni izdajnici i nemaju ni trunku kredibiliteta da vrše vlast i javne funkcije u Srbiji kao ni njihovo potomstvo kome klanovske privilegije pomažu u usponu ka vlasti već 30 godina unazad.
Не, ово што говориш није истина, сад покушаваш да се извучеш, не једном, већ више пута си сасвим јасно и недвосмислено изјавио да Срби западно од Дрине нису Срби, већ по теби неки псеудоСрби. У твојим порукама никад ниси раздвајао, већ си увијек генерализовао. Према томе, немој се вајкати као сеоска млада,већ буди мушко и остани досљедан свом ставу да мрзиш прекодринске Србе, ми више поштујемо отворене непријатеље него такве вјетропире.

Не, ово што говориш није истина, сад покушаваш да се извучеш, не једном, већ више пута си сасвим јасно и недвосмислено изјавио да Срби западно од Дрине нису Срби, већ по теби неки псеудоСрби. У твојим порукама никад ниси раздвајао, већ си увијек генерализовао. Према томе, немој се вајкати као сеоска млада,већ буди мушко и остани досљедан свом ставу да мрзиш прекодринске Србе, ми више поштујемо отворене непријатеље него такве вјетропире.

Nemoj da izmišljaš već me citiraj.

Pseudosrbi se odnosi na titoističke kolonizatore Srbije koji su onda bili isključivo komunisti i titoisti a danas izigravaju Srbe.

To nema nikakve veze sa Srbima van Srbije.

Izmišljaš da sam nešto napisao kako bi na silu poentirao što je pokazatelj tvoje apsolutne inferiornosti u ovoj diskusiji.

Pa ne mrzi boris vas zato sto ste prekodrinski srbi . On za srbe priznaje samo narod u svom selu sve van njegovog sela je pod znakom pitanja koliko se radi o pravim srbima . Eto ne voli on ni nas sremce

Pseudosrbi se odnosi na titoističke kolonizatore Srbije koji su onda bili isključivo komunisti i titoisti a danas izigravaju Srbe.

Izmišljaš da sam nešto napisao kako bi na silu poentirao što je pokazatelj tvoje apsolutne inferiornosti u ovoj diskusiji.
To ubaci tita u debatu kao i uvek kad te sateraju u cosak ti zapevaj o titu

Tipično za vas, kada nemate argumente i kada se suočite sa demantima onda krećete kao bosanski Kurir ili hercegovački Informer - u ad hominem kvalifikacije, vređanja i postakluke.

Osim toga, moja se priča ne odnosi na Srbe van Srbije već isključivo na titoističke kolonizatore koji i dan danas uzurpiraju Srbiju.

A to što se kao neko ko ne živi u Srbiji solidarišeš sa došljačkim uništiteljima Srbije samo naglašava spregu koja je odavno uočljiva.

Pokaži malo dostojanstva čak i kada ispadneš ono što već jesi ispao.
Не лупај, само понављам твоје ставове, које могу врло лако потврдити са десетинама твојих постова, док са друге стране ти нећеш наћи ниједну моју поруку која би ишла у прилог ове твоје тврдње:
Ја се никад и нигдје на форуму нисам изјаснио да се са неким солидаришем или да неког подржавам, тако да је то обична лаж.

Не лупај, само понављам твоје ставове, које могу врло лако потврдити са десетинама твојих постова, док са друге стране ти нећеш наћи ниједну моју поруку која би ишла у прилог ове твоје тврдње:

Ја се никад и нигдје на форуму нисам изразио да се са неким солидаришем или да неког подржавам, тако да је то обична лаж.
E sada ce ti boris odrzati predavanje o titu partizanskim zlocinima iako to nije tema

Jos nemas odgovor na pitanje sta biste konkretno vi monarhisti radili da vam poklonimo vlast u srbiji

Пази серемски вуче,
када неко са стране дође да чита наше свађе
оне који греше граматички, словно, чија синтакса нагиње на паорску
биће одмах елиминисан.

Објашњавам ти да би разумео
зашто си потпуно промашен у животу.

Неписмен си човече ! (овде "не" заједно)

Ја се никад и нигдје на форуму нисам изјаснио да се са неким солидаришем или да неког подржавам, тако да је то обична лаж.

Pošto nisi u stanju da citiraš to što mi spočitavaš mogu da konstatujem da izmišljaš.

Ali zbog toga što mi se obraćaš na primitivan način po ko zna koji put ovo ti je poslednja razmena poruka sa mnom.

Tako da ćeš ubuduće kao i ostali prostaci moći samo da ideš za mnom i cviliš.

ea4c32599fab7f47c4447cb0eea8ed97.jpg

Back