Povratak kraljevine

Како је занимљиво то код вас усташке братије, исти синдром имате, својатате оно што вам одговара, а осталог се одричете, тако и они својатају Теслу, која сте ви комедија.

Ja njega ne svojatam.

On se sam izjašnjavao kao Srbin a ne kao ličanin poput Brozovih kolonizatorskih poltrona koji su onda praktikovali da istaknu naziv svog zavičaja umesto nacionalne pripadnosti. Jer tokom titoističke okupacije je važilo da kada ističeš da si Srbin mora da si velikosrpski nacionalista što je bio siguran put u degradiranje a i robiju.

I što je najgore od svega, sami kolonizatorski poltroni su pokazivali najveći entuzijazam u progonu velikosrpskih nacionalista ne bi li se i na taj način dodvorili crvenom ustaši.

Jedina komedija na ovoj temi ste vi koj pokušavate da komentarišete ali sem bazične indoktrinacije nemate drugih znanja.

Poslednja izmena:
А Личани су национална припадност, па нису Срби ?

Ko je imao nepriliku onda da ima posla sa kolonizatorskim poltronima zna da su se svi oni listom identifikovali javno kao ličani, kordunaši, hercegovci, Crnogorci, nikada Srbi.

I upravo su oni bili pokretačka snaga razbijanja jedinstva i diskriminacije Srba ali danas glume amneiziju i najveći su Srbi.

Ja njega ne svojatam.

On se sam izjašnjavao kao Srbin a ne kao ličanin poput Brozovih kolonizatorskih poltrona koji su onda praktikovali da istaknu naziv svog zavičaja umesto nacionalne pripadnosti. Jer tokom titoističke okupacije je važilo da kada ističeš da si Srbin mora da si velikosrpski nacionalista što je bio siguran put u degradiranje a i robiju.

I što je najgore od svega, sami kolonizatorski poltroni su pokazivali najveći entuzijazam u progonu velikosrpskih nacionalista ne bi li se i na taj način dodvorili crvenom ustaši.

Jedina komedija na ovoj temi ste vi koj pokušavate da komentarišete ali sem bazične indoktrinacije nemate drugih znanja.
Najveca komedija na ovoj temi je tvoje stalno uvlacenje tita u debatovanje

Ko je imao nepriliku onda da ima posla sa kolonizatorskim poltronima zna da su se svi oni listom identifikovali javno kao ličani, kordunaši, hercegovci, Crnogorci, nikada Srbi.

I upravo su oni bili pokretačka snaga razbijanja jedinstva i diskriminacije Srba ali danas glume amneiziju i najveći su Srbi.
Jos uvek stoji pitanje sta bi radili da vam poklonimo vlast . Vidim zavrsio si vrdanje sa slikama bivseg diktatora jugoslavije ali ne i od bezanja od konkretnog pitanja . Sada ces preci na besede o komunizmu ?

Ja ih pitam sta bi konkretno radili da im SADA poklonimo svu vlasto oni zaglavljeni u sredini proslog veka nisu ni pomisljali sta bi radili da se nekim cudom nadju na vlasti . Ocito ne veruju u cuda i ni sami ne znaju ni sta bi konkretno radili da su na vlasti niti ko bi bio u vladi jos manje ko bi za sta bio zaduzen. Nemaju ni viziju sta bi a ni ko bi bio kralj u obnovljenoj monarhiji

d495f058c868e2d6d2a7e04c74e08fe7.jpg

Црвени терор је имао итекаквог ефекта, али стварно не видим никакав рационални ралог да се тога држе и данас.

Ako ne hteo spasiti narod trebao se sa vojskom odmetnuti u planine i nastaviti otpor a ne da spasavajuci narod pokupi zlato i pobegne

Шта год да је урадио, нама не би ваљао
зато што смо заувек одушевљени републиком.

Ево ти једна прича о Норвешкој
и шта значи бити права краљевина.

Прво да нагласим да само желим да подржим свачији избор
и норвешки и наш.
Они монархија ми република.
Лепо !

Разног цвећа у божијој башти !

Дакле после векова несамосталности (овде "не" заједно)
Норвешка се 1905. референдумом (!) одлучује за самосталност
(вековима су били у савезу са Данском па са Шведском).

Пошто немају своју династију
(она коју су имали пре 8 векова се загубила)
оформљују комисију (!) која ће да одабере неку од европских плавокрвних породица
и коју ће да замоле да им да некога за краља !!!
Непојмљиво, ха ?!

Проналазе данског принца Карла,
питају га да им буде краљ,
он пристаје
и мења име у Хокон VII !

1941. да не нервира лудака
Хокон одлази из Норвешке,
али их то много не спасава - наебали су ко и други.

1945. Хокон се враћа у Норвешку,
народ га лепо прима
његови наследници и данас владају Норвешком.

Данас је то једна од најразвијенијих земаља света,
велика као СФРЈ, становника као Србија кроз пар година.

Како си разумео ово што ти у најкраћим цртама испричах ?

Ne znam zasto uopste zelite obnovu monarhije ako nemate viziju kako bi trebala da izgleda ne znate dali ima neke prednosti u odnosu na sadasnje stanje podeljeni ste i oko toga dali ce se kralj postajati rodjenjem ili kako mali iz bosne hoce da to bude nekim izborom . Ne znate ni sta ni kako bi radili da imate vlast cak ne znqte ni jedno ime koje bi bilo u vlasti cak ni ime ko bi bio kralj . OPSTA KONFUZIJA

Црвени терор је имао итекаквог ефекта, али стварно не видим никакав рационални ралог да се тога држе и данас.

Nažalost drže se te doktrine veoma čvrsto jer znaju da bi svaka sistemska promena dovela do kraja njihovog parazitiranja.

Ovo o čemu mi ovde diskutujemo je samo vrh ledenog brega. Međutim svako ko iole poznaje kadrovsku strukturu sistema uzurpirane Srbije veoma dobro razume da bar 70% kadrova jeste danas treća generacija Brozovih kolonizatora koja nije ništa manje bahata od svojih šumskih predaka.

Oni su danas na svim ključnim polugama moći što smo ovde u više navrata dokumentovano dokazali.

Promeni li se sistem u pravcu vladavine zakona što bi parlamentarna Monarhija svakako donela oni bi veoma brzo izgubili ne samo pozicije već bi postali predmet nebrojenih istraga i to njih danas najviše plaši.

Па питај овога, што међусобно један другом подржавате постове, он заступа тезу да западно од Дрине нема Срба, a не ја.

Ne, ja zastupam tezu da oni koji su prešli Drinu i okupirali Srbiju sa austrijskom vojskom 1914. a 1944. sa Brozovom ne samo da nisu Srbi već su i nečuveni izdajnici i nemaju ni trunku kredibiliteta da vrše vlast i javne funkcije u Srbiji kao ni njihovo potomstvo kome klanovske privilegije pomažu u usponu ka vlasti već 30 godina unazad.

Nažalost drže se te doktrine veoma čvrsto jer znaju da bi svaka sistemska promena dovela do kraja njihovog parazitiranja.

Ovo o čemu mi ovde diskutujemo je samo vrh ledenog brega. Međutim svako ko iole poznaje kadrovsku strukturu sistema uzurpirane Srbije veoma dobro razume da bar 70% kadrova jeste danas treća generacija Brozovih kolonizatora koja nije ništa manje bahata od svojih šumskih predaka.

Oni su danas na svim ključnim polugama moći što smo ovde u više navrata dokumentovano dokazali.

Promeni li se sistem u pravcu vladavine zakona što bi parlamentarna Monarhija svakako donela oni bi veoma brzo izgubili ne samo pozicije već bi postali predmet nebrojenih istraga i to njih danas najviše plaši.
На ту промену мораћеш да сачкаш некилико деценија, ако те смрт не претекне. Пре тога - ништа!

Ja njega ne svojatam.

Не млати празну сламу, управо ти заступаш "политику" подјеле Срба по регијама и узимаш себи за право да одређујеш ко су Срби, а ко нису.
Не својаташ, али постављаш његову слику са Краљем Петром II, да би доказао не знаш ни ти шта!? Ако си већ србомрзац, и непријатељски настројен према Србима изван Србије, бар имај мало достојанства па остани досљедан.

Лако ћемо за краља, где да нађемо нафту?

Имамо литијум !

Само за ту нашу нафту треба да смо задовољни политичком влашћу,
тј. да волимо и верујемо нашем владару
те му дајемо одрешене руке да ради како он и стручњаци мисле да треба,
јер он одозго најбоље види шта је и како је !

Back