sremski vuk
Elita
- Poruka
- 16.220
Pod time misli na srbina iz crne goreSto je bilo to ce biti
Crnogorac pobjediti!
- Njegos![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pod time misli na srbina iz crne goreSto je bilo to ce biti
Crnogorac pobjediti!
- Njegos![]()
Srbijanci su znali za Nemanjiće, Crnogorci nisu znali za Vojislavljeviće. Nisu čak ni za Svetog Vladimira znali, a kamoli ga slavili, dok recimo Srbi prečani imaju dva manastira sa freskama iz 18. veka sa likom Jovana Vladimira (opet Vojvođani nabijaju komplekse).Ne nije. Moderna Srbija je nastala 1835. godine turskim fermanom. Nema nista srednjovjekovno u Srbiji. Srbija je moderna tvorevina, a Srbi u njoj su flotantna masa koja nazivaju sebe Srbima po drzavi Srbiji. CG doduse je mnogo starija drzava sa srednjovjekovnim korijenima i kontinuitetom.
Oni kažu da je to okupacija. Ja nemam problem sa tim.Nije zato nego zato sto srpskoj vojsci kao svojoj nisu pruzali otpor
Ne nije. Moderna Srbija je nastala 1835. godine turskim fermanom. Nema nista srednjovjekovno u Srbiji. Srbija je moderna tvorevina, a Srbi u njoj su flotantna masa koja nazivaju sebe Srbima po drzavi Srbiji. CG doduse je mnogo starija drzava sa srednjovjekovnim korijenima i kontinuitetom.
Nije lepo tako govoriti o švojoj matici to je sramotaNe nije. Moderna Srbija je nastala 1835. godine turskim fermanom. Nema nista srednjovjekovno u Srbiji. Srbija je moderna tvorevina, a Srbi u njoj su flotantna masa koja nazivaju sebe Srbima po drzavi Srbiji. CG doduse je mnogo starija drzava sa srednjovjekovnim korijenima i kontinuitetom.
A Crna Gora je nastala kao turski sandžak, sa Skender-begom na vlasti.
Svim srbima pa i crnogorcia srbija je maticna drzava kao sto je svacka maticna drzava za sve slovake
Ali mi smo tu matica najveca drzava u spskom svetu , nasem svetuNikad, Moravo sto dalje od nas
Jeste, tada je prvi put ime Crna Gora postalo zvanično. Karadag - naziv turskog sandžaka.Ne mlatinjaj da te zamolim
Ali mi smo tu matica najveca drzava u spskom svetu , nasem svetu
Jeste, tada je prvi put ime Crna Gora postalo zvanično. Karadag - naziv turskog sandžaka.
NEgatorima pa sam si rekao da ste srpska drzava . Ja ti to stalno govorim ne postoji nacionalnost crnogorac u crnoj gori zeve srbi . Covece uozbilji se jesi li svestan da si na pitanje sta vas to definise kao narod napisao slusanje gualaPa shvati iako smo srpska država da mi vas ne želimo i Srbiju nam nije matica nit će ikad biti! Sa sovinistima i negatorima CG samo preko nisana
A crna goda je kako si sam zaklucio srpska drzava . Neverovatno covek koji mrzi sopstveni narodI prije toga, Mitropolija se zvala Crnogorska
NEgatorima pa sam si rekao da ste srpska drzava . Ja ti to stalno govorim ne postoji nacionalnost crnogorac u crnoj gori zeve srbi . Covece uozbilji se jesi li svestan da si na pitanje sta vas to definise kao narod napisao slusanje guala
Zetska.I prije toga, Mitropolija se zvala Crnogorska
Jqdo dodakak srpstvu je cenogorstvo a ne obrnuto valjda ste prvo bili srbi pa cenogorci ! Ne znas li da sw taj deo naseg etnickog prostora prvo zvao dukljom pa zetom pa crnom gorom i sve do komunista bio je naswljen srbima i ti si avetinjo srbin popricaj vec jednom sa dedomOćeš još 3 dana da mlatis odje praznu slamu? Crnogorci postoje vjekovima, da li su sebe dodatno zvali srbima ili ne nevažno. To ništa nema veze sa srbijom nit sa tobom.
Naravno da ima veze i sa srbijom ali vise sa srpstvom ciji ste deoOćeš još 3 dana da mlatis odje praznu slamu? Crnogorci postoje vjekovima, da li su sebe dodatno zvali srbima ili ne nevažno. To ništa nema veze sa srbijom nit sa tobom.
Naravno da ima veze i sa srbijom ali vise sa srpstvom ciji ste deo
Naravno da ima veze i sa srbijom ali vise sa srpstvom ciji ste deo
To kako ih ja dozivljavam nema veze sa onim sto oni reqlno jesu . Jedan narod definise kao zaseban narodMa de su oni deo nas, jel ih ti tako doživljavaš, stvarno ?
Pa to je neminovnost . Ne narodni rezim koji je komunizam stvorio u c.g. je pao dobro srpski elemenqt nije isplivao na povrsinu ali to je neminovno narod ce se probuditi vratiti svojim korenima mogu voleti srbe u srbiji ali ne mogu se odreci vlastitog identiteta vlastitog etniciteta zbog toga sto im se ne dopadaju sunarodnici u ostalim delovima naroda .eto ni oni se ne svidjaju nama ali nam na pamet ne pada da zbog toga ne budemo srbi kao oni . Sta sad ne dopadaju mi se crnogorci i ja cu zato izmisliti maternji jezik da ne govorim srpski . Kako ja mogu biti vojvodjaner kad me pravio srbin i srpkinja rodila . Kao i njegaСви твоји покушаји да убедиш 'Србе' дараде са и за 'Србе' су узалудни ....
Pa to je neminovnost . Ne narodni rezim koji je komunizam stvorio u c.g. je pao dobro srpski elemenqt nije isplivao na povrsinu ali to je neminovno narod ce se probuditi vratiti svojim korenima mogu voleti srbe u srbiji ali ne mogu se odreci vlastitog identiteta vlastitog etniciteta zbog toga sto im se ne dopadaju sunarodnici u ostalim delovima naroda .eto ni oni se ne svidjaju nama ali nam na pamet ne pada da zbog toga ne budemo srbi kao oni . Sta sad ne dopadaju mi se crnogorci i ja cu zato izmisliti maternji jezik da ne govorim srpski . Kako ja mogu biti vojvodjaner kad me pravio srbin i srpkinja rodila . Kao i njega
To kako ih ja dozivljavam nema veze sa onim sto oni reqlno jesu . Jedan narod definise kao zaseban narod
zaseban jezik
Zasebna vera
Zasebna crkva
Zasebna istorija
A oni nista od toga nemaju sve nam je isto . vidis li ti da guslar pored sveg naprezanja kao nacionalnu zasebnost navodi gusle hahahahaha Pricaju gluposti zamisli kako mu se smeju kad ga u americi pitaju koji jezik govori a on odgovori maternji hahaha