Povratak kraljevine

Ja ne mogu da verujem da postoji neki monarhista koji je glasao za ustav koji zemlju definise kao republiku . Ja da sam monarhista bi koristio svaku priliku da iskazem svoj stav ( a glasanje za republikanski ustav sigurno to nije) da sam zq monarhiju i protiv republike

Kako nisu ??? Pa ustav je taj koji definise kako ce zemlja izgledati . A ustav je bio predmet usvajanja . Vojvodjanski autonomasi su uspeli da ga ospore u vojvodini . Naravno ospore je samo uslovno oni su defakto za razliku od vas monarhistq uspeli da dokqzu da postoje i da su respektabilna politicka opcija koja je u stqnju mobilisati narod i protiv ustava koji ide protiv njohovih interesa sto vi niste uapeli ( mobilisati narod ) protiv ustava koji ide protiv vasih interesa stavise po tvome ispada da ste i vi glasali za ustav koji definise zemlju kao republiku
Понављам, уређење република или монархија није била опција на избору.

Pona

Vljam , usvajao se ustav koji je zemlju definisao kao republiku i svako ko je protiv ovakve definicije imao je pravo da kaze ne . Ali vise od 54% je reklo da zeli ustav po kojem je srbija republika
******, шта не разумеш. Није 54% гласало да жели или не жели устав, него је гласало за уређење тог истог устава, који би све једно био прихваћен.

******, шта не разумеш. Није 54% гласало да жели или не жели устав, него је гласало за уређење тог истог устава, који би све једно био прихваћен.
54 % je dalo saglasnost da se ustav usvoji bez te saglasnosti na referendumu se ustav po tadasnjom zakonima nije mogao doneti , promeniti

Dakle ako referendumsko usvanje ustava koji je zemlju definisao kao republiku nije bilo dovoljno da se kaze da je republika legalna , kako je nametanje ustava od strane turske koji je zemlju definisao kao monarhiju bilo legalno za osnivanje monarhije . Nesto vam ne stima u racunanju . Ko da djavolcic racuna

Poslednja izmena:
Kao što rekoh tvom parnjaku Pavlu, do pre neki dan ste izdržavali Milutinovića, Koštunicu, Tadića, Nikolića i aktuelnog primitivnog tiranina.

To je dakle 5.

Zar vam nije logičnije da zaustavite umnožavanje troškova za apanažu bivšim predsednicima time što ćete plaćati samo JEDNOG Kralja?
GREŠKA !!! nisam srbin i iz srbije

Има једна стара пословица која сасвим одговара твоме посту "Штој се качиш у Мораву, кад н умеш да пливаш", Не постоји "Краљ или ти томе слично" . Књиггу у шаке па бар научи неке основне ствари да не лупаш као отворен прозор на ветру.
sultan car šah e moj vučko vučko :dash:

Back