Povratak kraljevine

Ево ја сам рођен у монархији и добро сам запамтио шта су родитељи: пра-деда, деда, мајка (оца нисам имао, погинуо 1942.), кумови, комшије, .... причали о монархији, боље рећи жалили док је била монархија: велики порез,годишње по 2 - 3 кулука, свака генерација у један или два рата, ....
danas naravno ne kukas super ti je i sve potaman jer ti je vucic kralj, car i mosjije.

sto se tice ratova tako ti je na balkanu, bio na celu drzave kralj, ili crveni basibozuk. uostalom svetske ratove ne mozes nikako izbeci ko god da ti je na celu tako da ti je poredjenje infantilno, ali kao monarhija, onakvo klanje u bosni i hrvatskoj se nikad ne bi desilo.

to potpisujem.

Dakle prednosti monarhizma ne postoje samo dokazivanje da su komunisti bili losi iako to niko ne spori . Izuzmemo li komuniste pravi monarhista ne bi imao sta da kaze
prednosti republike smo videli jos u sfrj :rotf:

sa 5 baklji i 2 bakljade

a nastavljamo sa svim prednostima republike i vrlim naslednicima tog pravca razvoja sa tri krvava gradjanska rata sa bakljama i cetvrtim sa bakljadom koji samo sto nije.... jer ako ne ugasimo bakljadu ima sami da postanemo baklje.

a ti meni navedi u XX veku koja evropska monarhija je imala takvo klanje i nasilnu secesiju?

Svako pisanje o argumentima da je monarhija iferioran sistem dovodi na test vase strpljenje i naravno pocinje prica o titu i komunizmu . Naravno jasno je da pricate o komunistima a ne o benefitima monarhije jer ovi ne postoje pa to pokusavate da zabasurite pricanjem o tome kako su komunisti losi iako to niko ne spori . Ja verujem da imate argumente o tome da bi narod bolje ziveo u monarhiji da bi pisali o tome a ne o tome kako su komunisti bili losi jer realno vi pokusavate da prodate losu robu i umesto price o prednosti vase robe vi pricate kako tudja roba nije dobra
ovde batice niko ne prodaje robu jer svako ko ima u glavi mozga umesto zice zna benefite a i nedostatke monarhija.

jedini se ti ponasas kao na pijaci i vabis musterije vicuci na sav glas da je nasa domaca srpska roba losa, a na tvojoj tezgi stoji lanjski pasulj iz azerbejdzana, polutruli paradajz iz albanije, krompir od ko zna gde, beli i crni luk iz svapske, a ono malo mesa sto ga krijes ispod tezge je sa proslim rokom trajanja iz juzne amerike.

zivela tvoja republika.

A prednosti monarhije ??? To nista ? Nema ih a ?
19. strana imas, napravi kafu pa citaj.

da te samo obavestim kada god krene neki veliki rat vecina vlastodrzaca izvuku dupe, barem u u XX veku je tako bilo. zato sto znaju da posle rata dolazi revolucija koja ce i najbolje da samelje. primera u istoriji koliko zelis. nije im valjalo u carskoj rusiji, a ko je dosao posle njih? naknadna pamet je narativ zabludelog covecanstva.

uvek dolaze gori, to ponavljaj.

zato monarhija.

Ma ne ja
ovde batice niko ne prodaje robu jer svako ko ima u glavi mozga umesto zice zna benefite a i nedostatke monarhija.

jedini se ti ponasas kao na pijaci i vabis musterije vicuci na sav glas da je nasa domaca srpska roba losa, a na tvojoj tezgi stoji lanjski pasulj iz azerbejdzana, polutruli paradajz iz albanije, krompir od ko zna gde, beli i crni luk iz svapske, a ono malo mesa sto ga krijes ispod tezge je sa proslim rokom trajanja iz juzne amerike.

zivela tvoja republika.
Ne pljujem po tvojoj robi ja se interesujem za njene kvalitete i prednosti a ti mi stalno tupis kako su komunisti losi . Pa losi su eto to smo apsolvirali da predjemo na kvalitete monarhije pa nemoguce je da hoces obnovu a ne znas ni jedan razlog za to

To ti kazem svo vreme ti i ne znas da monarhija ima neku prednost valjda bi je naveo da znas ! Ti si samo uplasen komunizmom i zato pricas o njemu ti pokusavas da prodas svoju robu tako sto pljujes po tudjoj nadajuci se da ces je ogaditi i uvaliti mu svoju za koju realno ni sam nemas lepe reci a da to nije mastanje , fraza i laz
a istrazivanje?
nista?

ono samo 2 posto srba je za monarhiju :hahaha:
reko ti vucic, a?

Ma ne ja

Ne pljujem po tvojoj robi ja se interesujem za njene kvalitete i prednosti a ti mi stalno tupis kako su komunisti losi . Pa losi su eto to smo apsolvirali da predjemo na kvalitete monarhije pa nemoguce je da hoces obnovu a ne znas ni jedan razlog za to
u srbiji batice imas samo i jedino komuniste.
svi koji se nazivaju drugim imenom su losiji ili bolji pokusaji da budu naslednici crvenog ostapa bendera.

kada savladas osnovno, onda mozemo o politickoj filozofiji.

ne razvodnjuj pricu nego daj tu anketu da se prekrstim.

dodjoh danas na ovu temu il juce a on kaze pisem na 19 strana :hahaha:

i kako sad da ti ja verujem u tvoj racio i logiku kad omasis konceptualno?
Da imas logiku i sam bi zakljucio da ste margina u politickom sistemu zemlje ali skoncentrisi se na prednosti monarhije eto ja bih bio monarhista ali ne znam koje su prednosti klasnog sistema ubedi me ! Kazi kako i zasto bi mi bilo bolje da drustvo vodi starac koji ni svoje domacinstvo ne ume da vodi gomila dugove ne placa komunalije i struju i sl.

Da imas logiku i sam bi zakljucio da ste margina u politickom sistemu zemlje ali skoncentrisi se na prednosti monarhije eto ja bih bio monarhista ali ne znam koje su prednosti klasnog sistema ubedi me ! Kazi kako i zasto bi mi bilo bolje da drustvo vodi starac koji ni svoje domacinstvo ne ume da vodi gomila dugove ne placa komunalije i struju i sl.
auh. pa ti ni ne znas da je abdicirao u korist sina a ovaj u korist brata :hahaha:

znaci ne monarhiji jer ne placa infostan a vucic placa :rotf: a carls sto vodi domacinstvo do yaya, ceo dan sa metlom i grabuljama sredjuje park, a posle brise prasinu po westminsteru i onda na komp da plati racune.

sa kim ja pricam ybt.

ma daj bre istrazivanje. :lol:
izvukao si iz dupeta nekih 2 posto i sad se vrtis oko tog broja ko madjarica kad igra cardas :lol:
Pa ne treba ti istrazivanje kazem ti nema NARODNOG IZJASNJAVANJA NA KOJEM STE UZELI VISE OD 2% dobro ima o je draskovic 18% kao monarhista na prvim izborima i 20% na drugim ali to je bilo samo dok republikanske vlasti nisu vratile jugoslovenskog princa u zemlju kad ga je narod video od tada ne mozete da predjete 2%

Back