Povratak kraljevine

Господо титоисти и њихови наследници , тражили ст - гледајте.Срби имају легитимно право датраже промену система и повратак монархије и то нико не може да им спори, понајмање ви.
Naravno da mi imamo legitimno pravo da obnovimo monarhiju ali je cinjenica dokazana na referendumu da mi to ne zelimo

Господо титоисти и њихови наследници , тражили ст - гледајте.Срби имају легитимно право датраже промену система и повратак монархије и то нико не може да им спори, понајмање ви.
Njima je zatiranje svakog društvenog poretka u kome oni ne uživaju imunitet za zločine koje su činili ali i danas čine najveći prioritet.

Oni su pljačku i ubijanje tokom decenijskog ispiranja uma naciji proglasili - sposobnošću, zloupotrebu sistama za obračun sa neistomišljenicima - odlučnošću, ljude od integriteta - budalama, korumpiranost - snalažljivošću, sumanuto zaduživanje - profitom, nepismene i primitivne - elitom, bofl - kvlaitetom. uzurpaciju - jedinstvom. Njihov patološki pojmovnik nema kraja.

Takva suštinski poremećena indoktrinacija dovela je do kolapsa ove države.

Zašto onda decenijama uskraćujete taj referendum narodu ako ste sigurni da će ishod biti takav?
Из два разлога: што нам је у Републици добро и што знамо исход да ће народ бити и даље за Републику. Зашто малтретирати народ референдумом због неких залудних ликова и правити непотребно трошкове.
Имате монархистичку партију ПОКС коју подржава једва око 4% грађана. Недовољно да се расписује референдум.

Из два разлога: што нам је у Републици добро

Kada naviknu nekima je i u septičkoj jami toplo i udobno, međutim to što ste vi stvorili nije republika već sigurna kuća za kriminal i zaostalost. Tzv. socijalistička republika.

и што знамо исход да ће народ бити и даље за Републику.

Daj brojeve za sedmicu na lotou.

Зашто малтретирати народ референдумом због неких залудних ликова и правити непотребно трошкове.

Zato što ga vi zlostavljatem, uništavate i omalovažavate osam decenija unazad. Tako da to nije maltretiranje već izlaz iz pakla koji ste stvorili u Srbiji.

Имате монархистичку партију ПОКС коју подржава једва око 4% грађана. Недовољно да се расписује референдум.

Sa poksom nemam nikakve veze niti ću ih imati dok se kadrovski ne očisti od vaših udbaša.

Зашто малтретирати народ референдумом због неких залудних ликова и правити непотребно трошкове.

I još nešto. Ne mislim ni ja da treba raspisivati referendum za ponovno uspostavljanje Monarhije jer ona nije ukinuta referendumom.

Sve što je nasilno ukinuto mora biti vraćeno bez posebnih procedura jer su namtnute odluke titoističkih uzurpatora nelegitimne i nelegalne.

Kada naviknu nekima je i u septičkoj jami toplo i udobno, međutim to što ste vi stvorili nije republika već sigurna kuća za kriminal i zaostalost. Tzv. socijalistička republika.
Откуд знаш како је у септичкој јами? Лично искуство, зар не?
Daj brojeve za sedmicu na lotou.
Излазност грађана на последњим парламентарним избориме је преко 50%
Zato što ga vi zlostavljatem, uništavate i omalovažavate osam decenija unazad. Tako da to nije maltretiranje već izlaz iz pakla koji ste stvorili u Srbiji.
Тај исти народ и даље излази на изборе и гласа за све странке а за ПОКС једва око 4 %.

Boris Grušenko

Sa poksom nemam nikakve veze niti ću ih imati dok se kadrovski ne očisti od vaših udbaša.
Kako nemaš veze sa POKS-oma a protežiraš monarhiju

Kako nemaš veze sa POKS-oma a protežiraš monarhiju
Nisam ih imao ni sa spo.

I nemoj da se praviš naivan jer i sam znaš da je sve partije u Srbiji osnovala udba i da sekretarica Mike Špiljka ni po kom osnovu nije mogla da bude vođa Monarhista baš kao što danas visokopozicionirani eksponent titoističke kvaziintelektualne pseudoelite ne može biti consigliere stranke koja se zalaže za Monarhiju.

To je šibicarenje u cilju zloupotrebe monarhističkih glasova.

Ne umeš da citiraš.

Oткуд знаш како је у септичкој јами?
Vidim po vama.

Poslednja izmena:
Naravno da mi imamo legitimno pravo da obnovimo monarhiju ali je cinjenica dokazana na referendumu da mi to ne zelimo

Nemas ti pravo na izborima da glasas i tako ustolicis monarhiju. Monarhija su vojska i pravda, i samo to je drzava. Dakle monarhija dolazi vojno ili pravno. Na primjer Sud pravde kao institucija drzave moze ponistiti vasu banditsku teroristicku politicku oruzanu drzavu jer je neustavna i narediti vojsci da vrati Kralja jer je sud pravde a ne politike, i samo pravde. A vi ne mozete glasati jer glasanje nije drzava nego drustvo.

Poslednja izmena:
Zašto onda decenijama uskraćujete taj referendum narodu ako ste sigurni da će ishod biti takav?
Narod se izjasnio po tom pitanju kad je usvojio ustav koji zemlju definisw kao republiku . Referendimi su skupa stvar i ne odrzavaju se onda kad to pozeli2% populaci . Referendumi se drze oko pitanja koka su pidelila drustvo i ne zna se na kojoj strqni je vecina naroda ovde se to zna i nema potrebe . Jer smo imali referendum na tu temu da je tada bilo neizvesno qli pokazalo se da republika ima punu podrsku svog narpda

I još nešto. Ne mislim ni ja da treba raspisivati referendum za ponovno uspostavljanje Monarhije jer ona nije ukinuta referendumom.

Sve što je nasilno ukinuto mora biti vraćeno bez posebnih procedura jer su namtnute odluke titoističkih uzurpatora nelegitimne i nelegalne.
Pa monarhija nije ni uspostavljena referendumom ! Nikad se narod za tu opciju nije izjasnio dok je republika tu sa pokricem jer se narod izjasnio pre dvadesetak godina da zeli republiku

Можда си и у праву, високо-умни интелектуалцу! ,,Према свецу и тропар''.

Kao što rekoh, ja nisam intelektualac već zanatlija ali dovoljno bistar da razlikujem lažnjake od autentičnog što mi je na konceptualnom nivou korisna veština.

Ako ti je mladost već bila određena pogrešnom indoktrinacijom pokušaj da bar starost oplemeniš zdravom svešću.

Kao što rekoh, ja nisam intelektualac već zanatlija ali dovoljno bistar da razlikujem lažnjake od autentičnog što mi je na konceptualnom nivou korisna veština.

Ako ti je mladost već bila određena pogrešnom indoktrinacijom pokušaj da bar starost oplemeniš zdravom svešću.
Из твојих писанија, видим да ниси интелектуалац (као и ја) а колико си бистар, тестирај IQ. Можда ти нешто покаже. Да јеси, ти се неби бактао са препуцавањима на Форуму.
А што се тиче моје младости, следеће: у младости завршио сам школовање потребног за мој будући рад, радио пуни радни стаж и стекао довољну пензију за нормалан живот. Значи, имам довољно пара за текуће потребе и довољно времена да га ,,утуцавам'' на Интернету и Форуму.
Индоктринација је присутна код сваког човека. Видиш, теби моја индоктринација смета а мени за твоју баш брига. То је само твоје бреме које носиш.

Из твојих писанија, видим да ниси интелектуалац (као и ја) а колико си бистар, тестирај IQ. Можда ти нешто покаже. Да јеси, ти се неби бактао са препуцавањима на Форуму.
А што се тиче моје младости, следеће: у младости завршио сам школовање потребног за мој будући рад, радио пуни радни стаж и стекао довољну пензију за нормалан живот. Значи, имам довољно пара за текуће потребе и довољно времена да га ,,утуцавам'' на Интернету и Форуму.
Индоктринација је присутна код сваког човека. Видиш, теби моја индоктринација смета а мени за твоју баш брига. То је само твоје бреме које носиш.

Nisam ja tema već ponovno uspostavljanje Monarhije i smatraj se zamoljenim da to imaš na umu kada komentarišeš.

A razmagli li te se um nekum čudom jedino za čime ćeš žaliti dok si živ je što se to ranije nije dogodilo.

Nisam ja tema već ponovno uspostavljanje Monarhije i smatraj se zamoljenim da to imaš na umu kada komentarišeš.
Ако тражиш да се пише о успоставању монархије, што у предодном и наредном посту пишеш о мени:
,,Ako ti je mladost već bila određena pogrešnom indoktrinacijom pokušaj da bar starost oplemeniš zdravom svešću''.
,,A razmagli li te se um nekum čudom jedino za čime ćeš žaliti dok si živ je što se to ranije nije dogodilo''.

Ако тражиш да се пише о успоставању монархије, што у предодном и наредном посту пишеш о мени:
,,Ako ti je mladost već bila određena pogrešnom indoktrinacijom pokušaj da bar starost oplemeniš zdravom svešću''.
,,A razmagli li te se um nekum čudom jedino za čime ćeš žaliti dok si živ je što se to ranije nije dogodilo''.

Čuj, neko mora da ti kaže dosta kad se zaigraš. I budi zahvalan jer ti je ovo možda jedina prilika da nešto korisno naučiš.

Kao na primer da vi nikada niste pokazali ni trunku kajanja zbog pljačke i uništavanja Kraljevske Porodice Karađorđević- A njenu sudbinu su podelile gotovo sve građanske porodice u Srbiji.

Između ostalog, po tome se Srbi razlikuju od Brozovih kolonizatora koji su danas najveći protivnici Monarhije u Srbiji.

A da ti je um makar elementarno razmagljen shvatićeš po dve spoznaje. Prva je da svet izgleda bitno drugačije kada nije zamagljen lažima a druga je da si tek na početku razgrtanja magle i gorko ćeš zažaliti što vreme više nije na tvojoj strani.

Kao na primer da vi nikada niste pokazali ni trunku kajanja zbog pljačke i uništavanja Kraljevske Porodice Karađorđević- A njenu sudbinu su podelile gotovo sve građanske porodice u Srbiji.

Između ostalog, po tome se Srbi razlikuju od Brozovih kolonizatora koji su danas najveći protivnici Monarhije u Srbiji.

Ко је кога пљачкао, питање је сад!

Kako su se Karađorđevići obogatili na štetu naroda

- Kako je kralj uz pomoć Korošeca i policije došao do rudnika zlata Naresnica,
- Kako je Aleksandar putem povlastica sistematski pljačkao narod,
- Kralj – krijumčar deviza,
- Afera sa orijentalnim železnicama,
- Kako je Aleksandar ratne reparacije iskoristio za sopstveno bogaćenje,
- Kralj – hotelijer i otimač seljačke zemlje,
- Velika pljačka Narodne banke.

https://novimagazin.rs/vesti/92227-kako-su-se-karadjorevici-obogatili-na-stetu-naroda

Како дошло, такпо отишло!
Само што су Карађорђевићи у бежанији 1941., покушали да понесу што више злата опљачканог од народа. Нешто су успели пре бежаније да депонују у енглеске банке а потом због сигурности у америчке. Од остатка злата, узели су неколико сандука и понели са собом. Неке сандуке су остављали по аеродромима јер није било места у авиону којим су бежали.

Poslednja izmena:
To je potpuno nakaradan zaključak.

I sam si, kao neselektivni ljubitelj svega sa zapada, pokazni primer njegovog odnosa prema bilo čemu srpskom.

Posle dva genocida, podrške titoističkoj okupaciji koja je takođe počela genocidom nad Srbima i sve potonje okupacije, izolacije, bombardovanja i izopštavanja su više nego jasan pokazatelj da upravo zapad želi istrebljenje Srba a ne obrnuto.
Ne zele rusku ispostavu usred Evrope, otuda sva kaznjavanja Srbije.

A ako ti smeta ideja isterivanja ruskog zla odavde, kao i jedno 80% populacije, izvol'te se zameniti sa Gruzijcima npr.
Naime, Gruzijci zive u Aziji, u sendvicu Rusije i Turske, ali su mahom prozapadno nastrojeni. Dakle, Gruzijci da se nasele ovde a novosrbende u Gruziju. :mrgreen:

Back