sremski vuk
Elita
- Poruka
- 16.220
Dakle sta bi bila definicija parlamentarne monarhije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Umesto sto mi postavljaš pitanja, ti citiraj šta kaže Britanika ako hoćeš da dokazes da je Britanika kontradiktorna.Naravno . Ali to sto pise u britanici za norvesku a ne odgovara definiciji nije dokaz mozda ako pokusavas da dokazes nelogicnosti u britanici onda jeste dokaz
Britanika kaže da je Istočna Nemacka bila nedemokratska zemlja.Ustav istocne nemacke je drzavu definisao ka demokratsku republiku nemacku . Pa to ne znaci da je komunisticka nemacka bila demokratska
Eto ti na primer tvrdi da je kosovo ne zavisnoUmesto sto mi postavljaš pitanja, ti citiraj šta kaže Britanika ako hoćeš da dokazes da je Britanika kontradiktorna.
Свакако јесте, али не разумем зашто из поста у пост храниш његову болесну потребу за бројем поства које постављаBritanika kaže da je Norveska de fakto monarhija.
Mi diskutujemo o Norveskoj. Da li je Britanika kontradiktorna sto se tiče Norveske?Eto ti na primer tvrdi da je kosovo ne zavisno
Obožavam da jeb** u mozak takve likove.Свакако јесте, али не разумем зашто из поста у пост храниш његову болесну потребу за бројем поства које поставља![]()
DAKLE, TI SI PRIZNAO DA SI LAGAO.
Naravno to sto pise ne odgovara stvarnom stanjuMi diskutujemo o Norveskoj. Da li je Britanika kontradiktorna sto se tiče Norveske?
Da bi dokazao da je Britanika kontradiktorna sto se tiče Norveska, moraš da postaviš dva citata iz Britanike koja su kontradiktorna. Izvoli, cekam..Naravno to sto pise ne odgovara stvarnom stanju
Njega jako boli činjenica sto je Norveska monarhija, pa iz očaja pokušava da dokaze nedokazivo.Свакако јесте, али не разумем зашто из поста у пост храниш његову болесну потребу за бројем поства које поставља![]()
To cu prepustiti tebi . Nadji definiciju parlamentarne monarhije i videces da tqkva drzava ne postoji u evropi 21 vekaDa bi dokazao da je Britanika kontradiktorna sto se tiče Norveska, moraš da postaviš dva citata iz Britanike koja su kontradiktorna. Izvoli, cekam..
Sto bi mene bolelo sto je norveska formalno monarhija . Da znas sta je parlamentarna monarhija video bi da to nije norveska . Nego izvrdao si mi odgovor ns pitanje jeli kosovo ne zavisna drzava kao sto tvrdi britanika ili je deo srbije kao sto tvrde ujedinjene nacijeNjega jako boli činjenica sto je Norveska monarhija, pa iz očaja pokušava da dokaze nedokazivo.
To je zato sto norveski kralj nema vlast i ne sme da se mesa u vladanje drzavomda , a srbija bi bila monarhija istog stepena kao norveska
kralj bi imao protokolarnu ulogu i sve ostalo
pa onaj uzurpator belog dvora sada ima vecu moc u srbiji nego norveski kralj u norveskoj
Da bi dokazao da je Britanika kontradiktorna sto se tiče Norveska, moraš da postaviš dva citata iz Britanike koja su kontradiktorna. Izvoli, cekam..To cu prepustiti tebi . Nadji definiciju parlamentarne monarhije i videces da tqkva drzava ne postoji u evropi 21 veka
Ujedinjene nacije daju političke izjave.Sto bi mene bolelo sto je norveska formalno monarhija . Da znas sta je parlamentarna monarhija video bi da to nije norveska . Nego izvrdao si mi odgovor ns pitanje jeli kosovo ne zavisna drzava kao sto tvrdi britanika ili je deo srbije kao sto tvrde ujedinjene nacije
To je zato sto nemas svoj mozak pa zavidis nama koji ga imamo . Ali da se mi vratimo onom od cega pokusavas da pobegnes a to je definisanje parlamentarne monarhijeObožavam da jeb** u mozak takve likove.
![]()
Očigledno je da ti nemaš mozak.To je zato sto nemas svoj mozak pa zavidis nama koji ga imamo .
Samo ti cekaj . Ja ne pokusavam da dokazem da je britanika kontradiktorna sto sam ti na primeru kosova dolazao ali tebi treba vise puta ponavljati ja ti dokazujem da su ne samo norveska nego sve evropske monarhije osim vatikana samo formalno parlamentarne monarhije a i to sam ti dokazao kad sam ti dao definiciju parlamentarnih monarhija ali ti kad zelis da pobegnes od priznanja da nisi u pravu i kad nemas sta da kazes ti ko papagaj zatrazis da ti se stoti put ponoviDa bi dokazao da je Britanika kontradiktorna sto se tiče Norveska, moraš da postaviš dva citata iz Britanike koja su kontradiktorna. Izvoli, cekam..
Samo formalnoUjedinjene nacije daju političke izjave.
Norveska je monarhija.
Ti da imas mozga ne bi trazio sto puta da ti se ponovi jedno isto . Sta bi sa britanikom i primerom kosova?Očigledno je da ti nemaš mozak.
Norveska je de fakto monarhija.Samo ti cekaj . Ja ne pokusavam da dokazem da je britanika kontradiktorna sto sam ti na primeru kosova dolazao ali tebi treba vise puta ponavljati ja ti dokazujem da su ne samo norveska nego sve evropske monarhije osim vatikana samo formalno parlamentarne monarhije a i to sam ti dokazao kad sam ti dao definiciju parlamentarnih monarhija ali ti kad zelis da pobegnes od priznanja da nisi u pravu i kad nemas sta da kazes ti ko papagaj zatrazis da ti se stoti put ponovi
Norveska je de fakto monarhija, na tvoju veliku žalost.Samo formalno
KAko znas da je monarhija kad ne znas sta je definicija parlamentarne monarhije ?Norveska je de fakto monarhija.