Povratak Kosova - sta Srbi zaista zele?

Gleda se jer je srpska teritorija,nema seckanja,ovo njihovo,ovo naše.Nebitno je ko živi tamo.Pa uzmi primer neke oblasti u nekoj EU državi gde većinu čine doseljenici,to je i dalje ta država,zar ne?
Realnost je da na Kosovu danas živi 94% muslimana, pa ti vidi.

Možemo mi sad da sanjamo da su brojevi obrnuti u korist pravoslavaca, ali nisu.

Gleda se jer je srpska teritorija,nema seckanja,ovo njihovo,ovo naše.Nebitno je ko živi tamo.Pa uzmi primer neke oblasti u nekoj EU državi gde većinu čine doseljenici,to je i dalje ta država,zar ne?
mozda je bila srpska koliko toliko pre vucica.

taj je zavrsio pricu zbog koje je i postavljen. samo se ne zna ko ce iz i u ime vlade da stavi potpis jer on nece posto nije toliko glup i pisi epitaf.

On ti je "uja" koliko je i moja baba Stanija. Moj čovek, pacifista i ljudina i ljubitelj dobre rakije. To je jedino što ovde uvek moram da donesem kad dođem.
што ми обриса клип сизо. видиш како је Драгојевић био визионар, мало се шибате па сте браћа до јаја па се удружите са лгбт па сви заједно тучете српску полицију :D

што ми обриса клип сизо. видиш како је Драгојевић био визионар, мало се шибате па сте браћа до јаја па се удружите са лгбт па сви заједно тучете српску полицију :D
Vraćeno... nisam shvatio šta je, naslov je izgledao uvredljivo. Dobar fazon. :lol:

Pa 1989-te je Milošević na Gazimestanu slao sve poruke osim te.
Неки кажу, који су поново преслушали његов говор... да је у њему било много више комунизма, другова и другарица, него било чега другог.

Утисак ми је да је комуниста Милошевић бранио тековине комунзима а не народ.

Могли смо да обришемо покрајине, али нисмо.

По томе видиш колико се примило наслеђе комунизма... по врло лошим одлукама по српске интересе, на којима се потпуно инсистира.

Pa u EU su sredili zakonima. Musliman može biti musliman u Berlinu, ali nikome ne pada na pamet da podgreva sukobe njih i lokalaca radi političke koristi.

Rade ljudi svoj posao, plaćaju poreze, isto kao što bi trebalo da rade na Kosovu.
Pa može biti musliman ali ne može da traži autonomiju ni republiku pa da ih ima kao sitnih svetaca.To u EU ne može,ali EU to gura na svim drugim mestima.E tako treba da bude i kod nas,da znaju da je KiM deo države Srbije pa sve i da ih je 99% tamo.

Srbi zele da ih ostave na miru i da idu u pm gde god im je volja samo da nas se okanu i da povedu sa sobom ove domace izdajnike i olose koji su se nakotili ko pacovi na deponiji.
Znaci nek idu vise u pizdu milu materinu gde im je volja jer imaju para kojih su se nakrali pa mogu da biraju i nek ostave nas na miru vise da zivuckamo u ovoj napacenoj zemljici na brdovitom balkanu dok pijemo kafu a kuca nam je neokrecena.

Gdje si ti bio tad na kojoj liniji?
Što nisi išo na Karlobag?
za razliku od tebe koji u svom postu ocrnjujes sve srbe iz srbije kroz istoriju, ja sam toliko kulturan i vaspitan da to ne pisem za mnoge tvoje iz krajine vec apostrofiram samo tebe kao najbolji primer zasto krajine vise nema.

razlog ovde svako zna.

ja da idem na karlobag dok ti vatas dzadu :lol: da branim tvoju stalu i stale vojno sposobnih pobegulja slicnih tebi koji su mahali zastavama iz srbije da idu srpska deca da tamo ginu... ti si druze moj daleko od normalne osobe.

Pda, zamisli kakav misterij, nemaš pojma koliko ih živi na Kosovu. :lol:
Kakve to gluposti pišeš? Šta nisi siguran? Pa pogledaj neki podatak pa ćeš znati.
Koji podatak? Podatke koje iznosi vlada, mozda kao nasa vlada koja kaze da pravo glasa ima nesto preko milion ljudi vise nego sto zapravo ima? Po raznim parametrima, neki od njih su broj registrovanih vozila, telefonskih brojeva itd, Albanaca tamo nema 2 miliona o kojima slusamo vec 40 godina. Ne da ih nema 2 miliona vec ih nema ni priblizno tom broju

za razliku od tebe koji u svom postu ocrnjujes sve srbe iz srbije kroz istoriju, ja sam toliko kulturan i vaspitan da to ne pisem za mnoge tvoje iz krajine vec apostrofiram samo tebe kao najbolji primer zasto krajine vise nema.

razlog ovde svako zna.

ja da idem na karlobag dok ti vatas dzadu :lol: da branim tvoju stalu i stale vojno sposobnih pobegulja slicnih tebi koji su mahali zastavama iz srbije da idu srpska deca da tamo ginu... ti si druze moj daleko od normalne osobe.
Ti nisi ni Kosovo branio.I ono je za tebe inostranstvo.
Za takve poput tebe najbolji beogradski pašaluk.

Ti nisi ni Kosovo branio.I ono je za tebe inostranstvo.
Za takve poput tebe najbolji beogradski pašaluk.
Ne shvata da zapravo krivica nije ni u narodu koji je "pobegao" ni u srbima iz srbije koji ne zele da idu da brane tudje stale. Problem je u sledecem, Srbija kao drzava je trebala ili 100 posto stati iza tog naroda i naoruzati maksimalno, dati logistiku, ljudstvo itd (pa se narod ne bi razbezao), ili je trebala da radi na tome da se Srbi potpuno integrisu u Hrvatsku i kao takvu je priznaju, a ne da prave barikade, proglasavaju neke kvazi republike itd. Za sve sto se nasem narodu desilo devedesetih godina, i sto se desava i danas, kriv je iskljucivo drzavni vrh sastavljen od istih politickih partija, ljudi, ideologija.

Koji podatak? Podatke koje iznosi vlada, mozda kao nasa vlada koja kaze da pravo glasa ima nesto preko milion ljudi vise nego sto zapravo ima? Po raznim parametrima, neki od njih su broj registrovanih vozila, telefonskih brojeva itd, Albanaca tamo nema 2 miliona o kojima slusamo vec 40 godina. Ne da ih nema 2 miliona vec ih nema ni priblizno tom broju
Ti želiš reći da postoji država (ili kvazi država) koja nije u ratu i koja normalno funkcionira ali da se nema blagog pojma koliko tamo ljudi živi, možda 100.000 možda 3 miliona. Jel to želiš reći? Nemamo pojma?
Evo da riješim misterij, pitam internet.
I gle čuda, odjednom znam koliko stanovnika ima Kosovo:
1 602 515.
Sad objasni u čemu ti je konkretna razlika ako ih živi 2.000.0000 ili 1.000.000, šta to tebi znači?

Ti želiš reći da postoji država (ili kvazi država) koja nije u ratu i koja normalno funkcionira ali da se nema blagog pojma koliko tamo ljudi živi, možda 100.000 možda 3 miliona. Jel to želiš reći? Nemamo pojma?
Evo da riješim misterij, pitam internet.
I gle čuda, odjednom znam koliko stanovnika ima Kosovo:
1 602 515.
Sad objasni u čemu ti je konkretna razlika ako ih živi 2.000.0000 ili 1.000.000, šta to tebi znači?
Sta mislis koliko ima ljudi koji se i dalje vode da zive na Kosovu, ili bilo gde, a da tamo zapravo vise ne zive? Meni licno ne znaci nista, procitaj kontekst pa vidi na sta sam aludirao. Broj albanaca sam jedino povezivao sa politickim udelom u nekom potencijalnom zivotu u sastavu Srbije (vracanju dela teritorije pod kontrolu maticne drzave). Sto se mene licno tice neka ih bude i 5 miliona, samo kazem da u tom slucaju imaju parlamentarnu vecinu, premijersko mesto, mozda predsednika itd.

Back