- Poruka
- 88.993
Nije. Veeovatno je u pitanju delovanje Šolakovih televizija u kombinaciji sa ovakvom vlašću…@Casual Observer je li tebi išta jasno šta brsla ovaj gore telac? Izgleda da su u ludnicama pacijentima počeli davati pristup internetu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije. Veeovatno je u pitanju delovanje Šolakovih televizija u kombinaciji sa ovakvom vlašću…@Casual Observer je li tebi išta jasno šta brsla ovaj gore telac? Izgleda da su u ludnicama pacijentima počeli davati pristup internetu.
Ostavi se toga.Ko to? Evropljani Rusima ili obrnuto?
Evo već si blokirao dalji tok razgovora bez razloga. Lepo sam pitao samo da mi objasniš o čemu se radi, da mogu da razumem. Ne znam zašto očekuješ da se pojavim na Krstarici sa svim znanjem na svetu. Inače ne pratim uopšte šta Rusi kupuju po Evropi, i da je to bila svuda vest nisam na nju obazirao pažnju.Troluješ iz samo sebi znanih razloga.
Ne znam o čemu se radi, ali vidim da je na Krsti iz dana u dan sve više pacijenata.Nije. Veeovatno je u pitanju delovanje Šolakovih televizija u kombinaciji sa ovakvom vlašću…
Ne znam brate. Cenio sam te svo ovo vreme dok sam na Krstarici, a sad bez razloga zezaš.Ostavi se toga.
Ali je teško za objasniti?Ne znam o čemu se radi, ali vidim da je na Krsti iz dana u dan sve više pacijenata.
Konstatujem činjenicu da su bogati Rusi kupovali po EU da bi im sada sve to bilo zaplenjeno administrativnim merama i prosto oteto, isto kao što su nekada otete nekretnine Srbima koji su imali imovinu na hrvatskom primorju.Evo već si blokirao dalji tok razgovora bez razloga. Lepo sam pitao samo da mi objasniš o čemu se radi, da mogu da razumem. Ne znam zašto očekuješ da se pojavim na Krstarici sa svim znanjem na svetu. Inače ne pratim uopšte šta Rusi kupuju po Evropi, i da je to bila svuda vest nisam na nju obazirao pažnju.
Super, hvala! Mišljenja sam da je zaplenjeno jer je pogled na svet i filozofija Ruskog čoveka već u startu šugava, ali bolja od naše sigurno sam ni blizu Anglo-Saksonskoj, Nemačkoj, Francuskoj, Talijanskoj i slično. Zato umesto da se bune posle toga, valjda se onda menja taktika, uzima se novi pristup.Konstatujem činjenicu da su bogati Rusi kupovali po EU da bi im sada sve to bilo zaplenjeno administrativnim merama i prosto oteto, isto kao što su nekada otete nekretnine Srbima koji su imali imovinu na hrvatskom primorju.
Evo nekoliko fotki iz Ksamila koje sam uslikao prilikom boravka tamo.nisam bio nijednom, ali imam utisak, da ce na kraju biti kao u CG,,,svuda beton, manjak zelenih povrsina, korupcija...sto se tice CG, secam se Petrovca i odmora u Hidrotehni, odmaralista za radnike...to je bilo na ulazu u Petrovac...tadasnji Petrovac i sadasnji, nebo i zemlja...sve je to proces, na koji obicni turisti ne mogu uticati
pretpostavljam, ove godine...Evo nekoliko fotki iz Ksamila koje sam uslikao prilikom boravka tamo.
Pogledajte prilog 1776865
Pogledajte prilog 1776866
Pogledajte prilog 1776867
Pogledajte prilog 1776868
Pogledajte prilog 1776869
Pogledajte prilog 1776870
Pogledajte prilog 1776871
Pogledajte prilog 1776872
Pogledajte prilog 1776873
Pogledajte prilog 1776874
U Julu 2022. godine. Postavljao sam te fotke i još neke na pdf Putovanja baš tada kad sam bio tamo. Pretpostavljam da se Ksamil dodatno urbanizovan za ove 3 godine.pretpostavljam, ove godine...
mislio sam u septembru, ali brat mi nece moci, mora da vozi turiste za Spaniju, imaju neki problem u firmi sa vozacima..brat mi je u Nemackoj...najverovatnije necu mociU Julu 2022. godine. Postavljao sam te fotke i još neke na pdf Putovanja baš tada kad sam bio tamo. Pretpostavljam da se Ksamil dodatno urbanizovan za ove 3 godine.
Kad bi ti išao tamo?
Šteta ako ne budeš mogao. Ipak gledaj ako možeš nekako da odeš. Mene se drugi nagovorili i bio sam skeptičan, ipak Albanija pa još se ide preko Kosova itd. Ali nisam se pokajao i bilo je znatno iznad mojih očekivanja u svakom smislu. U Septembru je još bolje ići nego u Julu ili Avgustu. Jeftinije je, onda more je malo toplije, a temperature vazduha su nešto niže.mislio sam u septembru, ali brat mi nece moci, mora da vozi turiste za Spaniju, imaju neki problem u firmi sa vozacima..brat mi je u Nemackoj...najverovatnije necu moci
Ne bi ili ne vise. Ni sad ih nema na KiM onoliko koliko se prica i koliko ih je bilo ranije. Idu na zapad.na kraju, Ti lojalni Albanci, pregazili bi nas natalitetom...kod njih ne postoje lazna prava zena, dece i slicno...kad hodza, objasni sta im je plan i kako da se ponasaju, oni to moraju da slusaju i tu nema vrdanja...
Pa jesu prodane duse.Ko da mi iz srca otme Kosovo...i odem u Albaniju na more.....fuj....gadite mi se srbi...prodane duše....
![]()
Stvarno veruješ da bi ti Albanija i Kosovar Albanians bez rata dali otete teritorije koje već drže, i to u zamenu za teritorije kone su isto tako drugi oteli od Srba pa dali njima? Zanimljivo.
II deo, kako to “trampiš” ono što Kurti već drži za ono što je u Albaniji? I to tako da im ostane ono što su isto tako opljačkali (srpska srednjovekovna prestonica Prizren)?
da se tebi dezerteru nije stislo dupe od hrvata, do sad bi srbija bila na liniji sa karlobagom .Da vama Srbijancima nije zinulo dupe da vladate od Vardara pa do Triglava 1918.ne bi bilo ratova 40-ih i 90- ih.
Ja mislim da SNS nema veze sa tim i da je to rešeno još 1999-te godine.EU je pokušala da ugura KiM kao državu na mala vrata članstvom u kojekakvim (uglavnom) evropskim organizacijama i sklapanjem nekih sporazuma pod njihovim nadzorom.Ja mislim da je pogrešna priča o severu i ostatku KiM jer je ono srpsko u celini.Pa nije činjenica, jer je Kosovo druga država, a zahvaljujući našem SNS režimu, izgubili smo i ono malo teritorije na severu koje smo imali.
Ne gleda se cela teritorija, kao što Putin sad neće da zauzima Lavov već ruska naselja na istoku Ukrajine.Ja mislim da SNS nema veze sa tim i da je to rešeno još 1999-te godine.EU je pokušala da ugura KiM kao državu na mala vrata članstvom u kojekakvim (uglavnom) evropskim organizacijama i sklapanjem nekih sporazuma pod njihovim nadzorom.Ja mislim da je pogrešna priča o severu i ostatku KiM jer je ono srpsko u celini.
Ne možeš forsirati priču "da smo izgubili i ono malo teritorije na severu" iz prostog razloga-pogledaj šta UN gledaju kao teritoriju KiM ili pogledaj šta šiptari gledaju kao Kosovo.Gleda se cela teritorija a ne sever ili jug ili...
Pa napisao sam u poruci,zar ne?Rezolucija garantuje teritoriju KiM u sastavu države Srbije,a UN se još uvek smatraju kao mesto gde se donose odluke.A tamo neke nama naklonjene a velike države imaju pravo veta.I da,da ta rezolucija ne znači ništa onda nama zapadni hoštapleri ne bi tražili da Srbija prizna Kosovo kao državu.Kakva korist od te rezolucije?
Gleda se jer je srpska teritorija,nema seckanja,ovo njihovo,ovo naše.Nebitno je ko živi tamo.Pa uzmi primer neke oblasti u nekoj EU državi gde većinu čine doseljenici,to je i dalje ta država,zar ne?Ne gleda se cela teritorija, kao što Putin sad neće da zauzima Lavov već ruska naselja na istoku Ukrajine.
Srba na jugu i jugozapadu Kosova već decenijama praktično i nema, osim u par manastira.
To je realnost, a da li je Kosovo nezavisno si odgovorio u prvoj rečenici tvog posta koji sam citirao.
Zato uvek kažem da je bitnije da ti ljudi dole nauče da žive zajedno nego ko će svojatati Kosovo. Zemlja je zemlja, ona ostaje dole ista i kad mi svi pomremo, a sloga je jedino što život može učiniti podnošljivim. Tu vlast može da odigra značajnu ulogu da hoće, sa obe strane, ali ispostavilo se da neće.