Обилић
Elita
- Poruka
- 17.876
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na kraju, Ti lojalni Albanci, pregazili bi nas natalitetom...kod njih ne postoje lazna prava zena, dece i slicno...kad hodza, objasni sta im je plan i kako da se ponasaju, oni to moraju da slusaju i tu nema vrdanja...Zaista iskreno zelim, sa kosovskim Albancima koji bi bili lojalni Srbiji i sa kojima ne bi bilo problema.
planiram da idem kod Arnauta, na letovanje...ne vidim nista lose u tomeNe idemo mi u Albaniju na more, nego sam bio ja i to samo jednom. Živim u mjestu u Sremu u kome je 70-80% Srba rodom/porijeklom od preko Drine, uglavnom iz Bosanske Krajine i HR. Osim sebe ne znam nijednog drugog svog zemljaka koji je nekad bio u Albaniji.
Izvini kolega, po stoti put:
Ako ideš idi na jug, u pojas od Valone do grčke granice. Tamo su plaže puno atraktivnije i generalno je ljepše nego sjeverno od Valone. Osim toga lokalci ne mrze Srbe, skroz su opušteni i oće da pomognu. Potpuno drugi tip ljudi od onih divljaka sa Kosova.planiram da idem kod Arnauta, na letovanje...ne vidim nista lose u tome
Južna Albanija u kojoj ne žive Gege (kosovarski Šiptari) nego Toske i gde ima i pravoslavnih i nije baš neko merilo.Ako ideš idi na jug, u pojas od Valone do grčke granice. Tamo su plaže puno atraktivnije i generalno je ljepše nego sjeverno od Valone. Osim toga lokalci ne mrze Srbe, skroz su opušteni i oće da pomognu. Potpuno drugi tip ljudi od onih divljaka sa Kosova.
To je ljepša, bolja i normalnija Albanija od gegijske Albanije, a pogotovo od kosovskog Atnautluka.Južna Albanija u kojoj ne žive Gege (kosovarski Šiptari) nego Toske i gde ima i pravoslavnih i nije baš neko merilo.
u Sarandu i Ksamil, tu ne bih isao...bili neki moji Krusevljani i propao im odmor...guzva neopisiva, smorili se totalno.,.najverovatnije, ka grckoj graniciAko ideš idi na jug, u pojas od Valone do grčke granice. Tamo su plaže puno atraktivnije i generalno je ljepše nego sjeverno od Valone. Osim toga lokalci ne mrze Srbe, skroz su opušteni i oće da pomognu. Potpuno drugi tip ljudi od onih divljaka sa Kosova.
K und k je napravila Albaniju od dva naroda, a ovi sa severa (osim Malesije) i naročito iz srednje Albanije govore istim jezikom kao i kosovarski Šiptari. Pridev kosovski se odnosi samo na Srbe i ostale, na albanskom se pridev “kosovski” kaže “kosovar”, tako se sami identifikuju.To je ljepše, bolja i normalnija Albanija od gegijske Albanije, a pogotovo od kosovskog Atnautluka.
Ja sam bio u Ksamilu. Ljepo i mirno mjesto sa normalnim i ljubaznim ljudima, pravi mediteranski šmek ima. Ima dosta plaža i sve su atraktivne na svoj način. Tamo sam više imao utisak da sam u Grčkoj nego u Albaniji. Krf nije daleko od Ksamila. Do Krfa idu ture brodovima. Ja nisam išao pošto treba pasoš jer se ulazi u Grčku, a bio sam došao u Albaniju samo sa ličnom kartom.u Sarandu i Ksamil, tu ne bih isao...bili neki moji Krusevljani i propao im odmor...guzva neopisiva, smorili se totalno.,.najverovatnije, ka grckoj granici
Upravo takvo razmišljanje i vodi u propast dalju Srba i Srbije. Hrvati kao i ostale države na Balkanu (osim Grčke sa svim pravom) su izmet i posledica srpske umobolne politike i toka razmišljanja. Toliko se Srbi nasrao u prošlih 8 vekova, a niko se nije sjetio vodu pustiti. Sad živimo i bazdimo u smradu, đeš bolje.Znam da se neće desiti samo od sebe dok ne uzmemo tenkove i vratimo Krajinu jednog dana. A do tad nikakva saradnja sa Hrvatima ne dolazi u obzir, oni su krvnici srpskog naroda najveći u istoriji koji se svojim zločinima ponose. Nadam se da je mnogim Srbima sad nakon ustaškog koncerta Tompsona na koji je došlo pola miliona Hrvata jasnije kakav su oni narod.
Gege imaju razbojnički brđanski mentalitet. Oni divljaci sa Kosova su islamizirane Gege, najgora kombinacija.K und k je napravila Albaniju od dva naroda, a ovi sa severa (osim Malesije) i naročito iz srednje Albanije govore istim jezikom kao i kosovarski Šiptari. Pridev kosovski se odnosi samo na Srbe i ostale, na albanskom se pridev “kosovski” kaže “kosovar”, tako se sami identifikuju.
Imaš primer kosovskih Roma koji su svi muslimani, prema njima Albanci pokazuju još veću rasističku mržnju nego prema Srbima, i praktično su ih sve proterali u Srbiju ili sabili u nekoliko potpuno opkoljenih enklava u kojima jedva biološki preživljavaju zahvaljujući milosti EU.
Kako ovo nameravaš da postigneš bez rata?
Kako bi tako izduženi koridor, tolike dužine a toliko uzan funkcionisao recimo u slučaju nekog novog rata?
(Srpski) Narod je naučio sam sebe da bude nemoćan, jer mu je ta naučena bespomoćnost palila kod onih vani kad je bilo pani stani, ne daj Bože i cile mile. Narod nikada nije izgubio glas već ga se svojevoljno odrekao misleći da će na drugačije načine da se vuče kroz anale istorije. Naš identitet je truo do srži, popravak bi skupo koštao. Nismo ludi valjda da se i toga vatimo zar ne?U politici je sve moguce.
Kao sto rekoh na jednoj temi: narod je izgubio glas...nadam se da nije i moc.
>šta se desilo sa onolikom imovinom bogatih Rusa po EU?Nije: čini ti se, praviš lažnu paralelu s Kosovom - kad su Šiptari otimali, zaposedali i pod pritiskom “kupovali” zemlju na Kosovu države Srbije tamo nije bilo.
Evo ti primera: šta se desilo sa onolikom imovinom bogatih Rusa po EU? U pitanju je konstruisani argument.
Prosto su je oteli, valjda znaš i sam.>šta se desilo sa onolikom imovinom bogatih Rusa po EU?
Molim te nadopuni, ne znam o čemu se tačno radi?
Ko to? Evropljani Rusima ili obrnuto?Prosto su je oteli, valjda znaš i sam.
nisam bio nijednom, ali imam utisak, da ce na kraju biti kao u CG,,,svuda beton, manjak zelenih povrsina, korupcija...sto se tice CG, secam se Petrovca i odmora u Hidrotehni, odmaralista za radnike...to je bilo na ulazu u Petrovac...tadasnji Petrovac i sadasnji, nebo i zemlja...sve je to proces, na koji obicni turisti ne mogu uticatiJa sam bio u Ksamilu. Ljepo i mirno mjesto sa normalnim i ljubaznim ljudima, pravi mediteranski šmek ima. Ima dosta plaža i sve su atraktivne na svoj način. Tamo sam više imao utisak da sam u Grčkoj nego u Albaniji. Krf nije daleko od Ksamila. Do Krfa idu ture brodovima. Ja nisam išao pošto treba pasoš jer se ulazi u Grčku, a bio sam došao u Albaniju samo sa ličnom kartom.
Stvarno veruješ da bi ti Albanija i Kosovar Albanians bez rata dali otete teritorije koje već drže, i to u zamenu za teritorije kone su isto tako drugi oteli od Srba pa dali njima? Zanimljivo.Trampom, zamenom teritorija.
Pošto se radi o pravednom rešenju, rata ne bi nikad bilo.
Troluješ.Ko to? Evropljani Rusima ili obrnuto?
@Casual Observer je li tebi išta jasno šta brsla ovaj gore telac? Izgleda da su u ludnicama pacijentima počeli davati pristup internetu.Upravo takvo razmišljanje i vodi u propast dalju Srba i Srbije. Hrvati kao i ostale države na Balkanu (osim Grčke sa svim pravom) su izmet i posledica srpske umobolne politike i toka razmišljanja. Toliko se Srbi nasrao u prošlih 8 vekova, a niko se nije sjetio vodu pustiti. Sad živimo i bazdimo u smradu, đeš bolje.
Troluješ.
Zašto bih trolovao? Ne znam prosto o čemu se radi. A što sam sad lud?@Casual Observer je li tebi išta jasno šta brsla ovaj gore telac? Izgleda da su u ludnicama pacijentima počeli davati pristup internetu.
II deo, kako to “trampiš” ono što Kurti već drži za ono što je u Albaniji? I to tako da im ostane ono što su isto tako opljačkali (srpska srednjovekovna prestonica Prizren)?Trampom, zamenom teritorija.
Pošto se radi o pravednom rešenju, rata ne bi nikad bilo.
Troluješ iz samo sebi znanih razloga.Zašto bih trolovao? Ne znam prosto o čemu se radi. A što sam sad lud?