Повратак комунизма

Комунисти би донели Србији...

• Просперитет

• Уназадили би нас

• Било би нам исто

• Не знам

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Шта би донео повратак комуниста на власт у Републици Србији ?

Које би мере комунисти предузели,по питању економије,спољне и унутрашње политике итд ?
Ja nisam primetila da se ovde , osim sto se drzava raspala, bilo sta promenilo. Sistem je ostao isti samo se
drugacije zovu partije i ima ih podosta. To sto smo osiromasili logican je sled stvari. Ucite deco da nista
ne radite. Tako se govorilo u mome kraju, a mislim da nismo bili usamljeni . Jedino sto se promenilo je da mozes
da pricas sta hoces i da od toga nemas ni ti , a ni bilo ko drugi, nikakve koristi. Jedino cute, kao i nekada, oni
koji su clanovi svojih partija u koje se po potrebi uclanjuju ili ih po potrebi menjaju. Ili ja zivim u nekoj drugoj drzavi?z;)z:poz:

More, ovo je bila grančica. Ja sam za kolac (hipotetički i medijski).
Neverovatno koliko se ta bolesna religija zvana komunizam uvukla duboko u srpsko biće.
Drugi narodi su se prilično lako i bezbolno toga kurtalisali.

Stvarno ne znam sta vas sprecava da odete na Dedinje i zabodete taj kolac, vec pune dve decenije samo pricate o tome, nikakav konkretan potez, cak ni pokusaj ...

Onog trenutka kad ga zabodete svi problemi ce da nestanu u delicu sekunde, svi komunisticki vampiri ce da se u trenu pretvore u pepeo

Sloboda je tako blizu, samo fali taj zavrsni udarac na koji se niko ne usudjuje

Jel moguce da se matorog i mrtvog plasite?

:think:

Које би мере комунисти предузели,по питању економије,спољне и унутрашње политике итд ?

Doneli bi RED.

Daleko vecu JEDNAKOST MEDJU LJUDIMA.

I svi bi TERET KRIZE podnosili PODJEDNAKO.

Ne bi 10% stanovnika ziveo na GRBACI ostalih kao sto je to danas u SVIM kapitalistickim zemljama (zbog toga se bune i Ameri!).

SOCIJALIZAM JE BUDUCNOST SVETA!

Ali, socijalizam 21. veka, a ne onaj realni, koji nije uspeo.

Doneli bi RED.

Ne bi 10% stanovnika ziveo na GRBACI ostalih kao sto je to danas u SVIM kapitalistickim zemljama (zbog toga se bune i Ameri!).

Ja, ako realni nije uspeo, onda ce nerealni, zasigurno.

Doneli bi RED.

Лакше мало са хероином.

quote_icon.png
Оригинал поставио DOBROSTOJECI
More, ovo je bila grančica. Ja sam za kolac (hipotetički i medijski).
Neverovatno koliko se ta bolesna religija zvana komunizam uvukla duboko u srpsko biće.
Drugi narodi su se prilično lako i bezbolno toga kurtalisali.

Stvarno ne znam sta vas sprecava da odete na Dedinje i zabodete taj kolac, vec pune dve decenije samo pricate o tome, nikakav konkretan potez, cak ni pokusaj ...
Onog trenutka kad ga zabodete svi problemi ce da nestanu u delicu sekunde, svi komunisticki vampiri ce da se u trenu pretvore u pepeo
Sloboda je tako blizu, samo fali taj zavrsni udarac na koji se niko ne usudjuje
Jel moguce da se matorog i mrtvog plasite?

Ово Ваша упорна понављања са ,,забоденим колцем'' увелико ме потсећа на Вуково кукумавчење на Милошевића. Опсесија или порив за морбидним обрачунавањем са мртвим људима!? Па баш ако Вам је стало до тога, зашиљите колац (обавезно глогов ако знате шта је глог) и бушииииии!. Али Ви би хтели да то уради неко други а Ви само да гледате и сладите се.
Вас двојица и Вук, руку под руку па код лекара Опште праксе за упут у одговарајућу установу. Овако сте готови!

Poslednja izmena:
Kao što vidiš,nemaju neki smislen odgovor na to pitanje.Njihove se aktivnosti svode na plakanje za prošlim vremenom i u iskaljivanju mržnje prema svakoj nacionalnoj ideji,srpskoj tradiciji i vrednostima.Svi su im krivi,a ne shvataju da su predmet jednog propalog eksperimenta.
Opasni su ovi njihovi koji su se presvukli i rasporedili po svim partijama pozicije i opozicije i dalje donose nesreću srpskom narodu i državi.

Srećan sam kad vidim da omladina jasno sagledava pravu prirodu komunističke sekte.

Друже мој драги ми док смо живи има да се боримо за народ и права радника ,против капитлаизма који нас је уништио.Били на власти или не наша борба се увек води само за човека,само за радника

Друже мој драги ми док смо живи има да се боримо за народ и права радника ,против капитлаизма који нас је уништио.Били на власти или не наша борба се увек води само за човека,само за радника

Хвала на одговору,сестро моја драга.

Јел можеш мало коннкретније да одговориш,до каквих би промена довео долазак комуниста на власт ?

:hvala:

Komunizam je trula ideologija koja omogucava lumpenproleterijatu i drugim karijeristima da po bilo koju cenu se docepaju vlasti, i ostvare svoju diktatorsku ambiciju,nad radnickom klasom i celokupnim narodom.Mnogi ga poistovecuju sa Drzavnim kapitalizmom u svom najtvrdjem diktatorskom obliku.
Glavne pogubne osobine su mu:Ateizam i revolucija.
Dakle ideologija se oslanja na coveka sa svim svojim manama. Kave to perspektive moze imati?
Revolucija ne podrzumeva obavezno i evoluciju.dakle docepati se vlasti. Nema veze sto nemate pojma sa ekonomijom.

Nazalost, to nije jedina diktatura ,danas.
Diktatura NWO je nesto sto za sada zaista preti...nesto sto je mozda i gore od komunizma.

Sad sam pročitao i ovaj post.

Odlično. To je suština sekte.

Da iskoristi nesrećne i alave kako bi opljačkala i uzjahala.

Komunizam je samo bio etapa ka NWO

Хвала на одговору,сестро моја драга.

Јел можеш мало коннкретније да одговориш,до каквих би промена довео долазак комуниста на власт ?

:hvala:

Погрешно си формурисао реченицу ,није циљ комуниста да ми дођемо на власт него да радник ,сиротан и један просечан човек буде власт
Сама идеја комунизма јесте да радник влада ,да му се поштују права ,да нема богатих и сиромашних него да сви будемо једнаки.

Мој друже комунизам је идеал само тада би радник био човек у правом смилу те речи

Погрешно си формурисао реченицу ,није циљ комуниста да ми дођемо на власт него да радник ,сиротан и један просечан човек буде власт
Сама идеја комунизма јесте да радник влада ,да му се поштују права ,да нема богатих и сиромашних него да сви будемо једнаки.

Мој друже комунизам је идеал само тада би радник био човек у правом смилу те речи

Ideal je jedno a šta ste uradili sasvim drugo.

Obespravili ste radnika i seljaka do te mere da se već počela nazirati jedna nova elita dušebrižnika koji više nisu mogli da pogledaju u oči ljude za čija se prava navodno bore.

Ако вам је то циљ,драга сестрице,како мислите да га остварите а не дођете у позицију да владате ?

Или мислиш да би се после остварења тих идеала,комунисти повукли са власти и препустили управљање државом радницима и сељацима ?

Ако вам је то циљ,драга сестрице,како мислите да га остварите а не дођете у позицију да владате ?

Или мислиш да би се после остварења тих идеала,комунисти повукли са власти и препустили управљање државом радницима и сељацима ?

Сваки радник је комуниста ,циљ комунизма је ,не да неко влада, него да сви будемо равноправни.Зар нема лепшег од тога !Да један радник буде достојан и поштован а не као сада пљуван и омаловажаван.Право радног човека ,право обичног човека ,права радничке класе и равноправност то је комунизам

Nije komunizma nikad ni bilo.

Životinjizam je uvek bio bez alternative.

Pitanje je samo kolikim intenzitetom su vođe proletarijata maltretirale uzjahanu masu.

velika su to pitanja. i stalna

borba dobra i zla ne prestaje, samo se javlja u ralizictim prilikama i oblicima. covek mora necemu da tezi, zato se ljudska zajednica zove drustvo, zajednicki rad olaksava svima zivot. razbojnici, kriminalci, ubice, kontroverzni i mafijasi, rezimski politicari, eu, nato, nemacka i usa - samo su opstrukcija na tom putu. nista ne doprinose, samo nas sve kostaju, a usa ce verovatno da izazovu i nuklearne sukobe

velika su to pitanja. i stalna

borba dobra i zla ne prestaje, samo se javlja u ralizictim prilikama i oblicima. covek mora necemu da tezi, zato se ljudska zajednica zove drustvo, zajednicki rad olaksava svima zivot. razbojnici, kriminalci, ubice, kontroverzni i mafijasi, rezimski politicari, eu, nato, nemacka i usa - samo su opstrukcija na tom putu. nista ne doprinose, samo nas sve kostaju, a usa ce verovatno da izazovu i nuklearne sukobe

Socijalizam je NEUPOREDIVO HUMANIJI sistem od kapitalizma.

Kapitalizam je LOPOVLUK, IZRABLJIVANJE i EKSPLOATACIJA male grupe ljudi nad velikom.

KAPITALIZAM JE SMRT ZA CEO SVET JER CE GA U SVOJOJ POHLEPI CELOG PROGUTATI!

Back