nebopopo
Početnik
- Poruka
- 14
Pa vidi, tako kao ti su razmisljali i moji roditelji, narocito moja majka, uplasena od deskriminacije, da ne ostanem nepismena i koje cega jos, te me vrati u raj na zemlji zvani Srbija. Doduse, oni su uredno ostali da se diskriminisu do penzije. Sada su dosli u svoju voljenu zemlju, ne bave se nikakvim poslovima, ali, kad je frka sa zdravljem, trk na avion pa se tamo lece. Vodi racuna da ti deca ne nabiju na nos to sto si u njihovo ime mislio "dobro"!
Ok, beogradjanine, za Beograd ti treba dobra lova a i pored toga moraces da se partijski angazujes ako zelis da uspes. Samo pazu koji stranku biras i tu ti je mac sa dve ostrice. Uglavnom, nek ti je sa srecom trebace ti!
Ti si ocigledno vrlo kivna na svoje roditelje sto zivis u Srbiji, ali ne treba taj svoj gnev da projektujes na svakoga ko zeli da zivi u svojoj zemlji. Nekom bi doslo da pomisli kako bi i volela da si bila diskriminisana (a da si bila sigurno ne bi tako podgurljivo o tome danas pricala) sve dok ne zivis u zemlji zvanoj Srbija.
Moja deca ce imati mogucnost da sama odaberu gde ce ziveti kad postanu punoletna i da sama sebi grade buducnost po svojim merilima. Zao mi je ako ti to nisi mogla.
Ja jesam Beogradjanin time se ponosim i dicim na svakom delu ove nase planete. Tebi ako je to problem ja ti ne mogu pomoci.