Povratak "gmazova"

Neki su bili u zabludi, pa su u njoj i dan danas. To se sada iskristalisalo u žute i sl. glasače. Oni još uvek veruju u bajke.

A, neki drugi, gde i ja spadam, nismo bili u zabludi da će nam biti mnogo bolje, mada smo se potajno nadali, ali smo znali da ono više ne može, da nevalja, da je pogrešno. Nikada ga nisam voleo, i nisam se pokajao što sam ga srušio.
Jedina zabluda u kojoj sam tada bio jeste ta da sam mislio: samo mi ovog skota da maknemo, a svakog sledećeg ćemo lako, ako ne radi kako treba. E, tu sam se zaebo, priznajem.
Ma, u stvari, moj najveći zajeb je taj što nisam '95 zapalio u Kanadu, kada sam imao priliku i mogućnost.

Ne veruju ni oni u bajke,nego se nadaju da neko koga znaju udje u opstinsku vlast i sredi im neki lokalcic,plac,itd.
Sad ni sam ne znam sta je gore.Pre 2000-te ili posle.

Ni ja ne znam kako neko ko je bio protiv Miloševićevog režima i ko je rušio režim, udarao na kordone, dobijao pendrekom po leđima i gutao suzavac sada može i da pomisli da glasa za nekoga ko je sa Slobodanom Miloševićem bio u koaliciji. Ne radi se u o koaliciji sa novim SPS već o tome da vi hoćete da birate čoveka koji je direktno sa Slobom ušao u koaliciju i zgrabio stan i koji nam se sada prodaje kao neko kvalitetan i pošten. Ovi nas možda jesu izdali i razočarali ali alternativa je gora ;)

Vidi, kada je organizam bolestan, čovek bi probao i gowno, ako bi bilo ikakve nade za spas. Ova zemlja je poprilično bolesna. Virusi, crveni i žuti, toliko su je upropastili, da je to već u fazi metastaze. Ovaj još nije nikada bio samostalno na vlasti, ne tera inat svetu (što vam je uvek bio kontraargument), pa zašto ne probati? Neće da škodi, a možda i upali. ;)

Види Доне по речнику који ти примњујњш ја бих например могао да назовем Тому ђубретом издајничким, или Шешеља вулгарним пљувачем Коштуницу неспособним смарачем итд.....
Тако да ипак свој бес на себе или не неке који су тебе излагали немој изражавати кроз речник типа СКОТА није лепо

zovi prijatelju kako hoces samo ne ubijaj......

Ni ja ne znam kako neko ko je bio protiv Miloševićevog režima i ko je rušio režim, udarao na kordone, dobijao pendrekom po leđima i gutao suzavac sada može i da pomisli da glasa za nekoga ko je sa Slobodanom Miloševićem bio u koaliciji. Ne radi se u o koaliciji sa novim SPS već o tome da vi hoćete da birate čoveka koji je direktno sa Slobom ušao u koaliciju i zgrabio stan i koji nam se sada prodaje kao neko kvalitetan i pošten. Ovi nas možda jesu izdali i razočarali ali alternativa je gora ;)

Čekaj, zar se ne svodi na isto kad malo razmisliš. Kakva alternativa. Da li je Dačić bio u SPS kod Miloševića? On i Perčević su bile udarne "omladinske igle". I taj Dačić se onda ispade "promenio" ili su i ovi iz DS postali isti, pa još postadoše kao "nokat i meso". A nešto ne verujem u prekonoćne promene ljudi ;)

Čekaj, zar se ne svodi na isto kad malo razmisliš. Kakva alternativa. Da li je Dačić bio u SPS kod Miloševića? On i Perčević su bile udarne "omladinske igle". I taj Dačić se onda ispade "promenio" ili su i ovi iz DS postali isti, pa još postadoše kao "nokat i meso". A nešto ne verujem u prekonoćne promene ljudi ;)

Ne radi se o tome da li se Dačić promenio ili ne već da je njegova politika drugačija od politike koju je vodio Milošević i da se podudara sa politikom DS. Ako ćemo iskreno - on lično nije povukao nijedan pogrešan potez devedesetih i ništa mu se ne može staviti na teret osim činjenice da je bio portparol SPS. Isto važi i za Perčevića ;)
Da li je on (Dačić) intimno zaista sazreo i promenio se ili je i dalje malo pokvareno đubre koje je našlo pravi način da se prikaže narodu u dobrom svetlu - za nas je to krajnje nebitno jer niko neće da se bavi njegovim psihološkim profilom već samo SPS kao strankom ...

Види Доне по речнику који ти примњујњш ја бих например могао да назовем Тому ђубретом издајничким, или Шешеља вулгарним пљувачем Коштуницу неспособним смарачем итд.....
Тако да ипак свој бес на себе или не неке који су тебе излагали немој изражавати кроз речник типа СКОТА није лепо

Izvini, prijatelju, ali to je najblaži izraz koji sam mogao za takvog izdajnika da smislim. Jedini čestit period u njegovom javnom životu jeste onaj koji je proveo u Hagu. Sve pre toga je užas.

Ne radi se o tome da li se Dačić promenio ili ne već da je njegova politika drugačija od politike koju je vodio Milošević i da se podudara sa politikom DS. Ako ćemo iskreno - on lično nije povukao nijedan pogrešan potez devedesetih i ništa mu se ne može staviti na teret osim činjenice da je bio portparol SPS. Isto važi i za Perčevića ;)
Da li je on (Dačić) intimno zaista sazreo i promenio se ili je i dalje malo pokvareno đubre koje je našlo pravi način da se prikaže narodu u dobrom svetlu - za nas je to krajnje nebitno jer niko neće da se bavi njegovim psihološkim profilom već samo SPS kao strankom ...

U pravu si ti. Dačić se nije promenio. Politika mu istina jeste drugačija. Ali zato su se demokrate promenile.
Pamti li iko od vas šta su oni pričali te 2000.? Šta su od toga ispunili?
Ne kažem...moguće je da bi zaista sve bilo drugačije da Đinđić nije ubijen, ali ovi sadašnji su obični diletanti.

Brate,nemoj vredjati Gebelsa bas toliko.:)
A jel istina da je Hadzi Antic tovario Mariju Milosevic?

napisao sam lep odgovor na ovakav stil i sadrzaj, al ga nevidljiva mocna ruka obrisa

ma, ako je.

vredjanje cerke osnivaca sps, koja je sada na vlasti je dozvoljeno, a stavljanje u isti kontekst aktuelnih zenskih vlastodrzaca je neprihvatljivo, kao da se one polno ne hebu

Poslednja izmena:
napisao sam lep odgovor na ovakav stil i sadrzaj, al ga nevidljiva mocna ruka obrisa

ma, ako je.

vredjanje cerke osnivaca sps, koja je sada na vlasti je dozvoljeno, a stavljanje u isti kontekst aktuelnih zenskih vlastodrzaca je neprihvatljivo, kao da se one polno ne hebu

Batali ti mene u svom prepucavanju sa nekim drugim.OK?Ja cu da je vredjam pa ako preteram ima ko da me kazni,ne moras ti da jauces odmah.

Iako je Hazdi Antic to sto jeste , i ako nikad nisam mogao da ga podnesem, ipak je za Cosica cudio recitosti , sirijne , obrazovanja , covekoljublja, rodoljublja , ... B92 je nasramnija firma koja se pojavila ikad u Srbiji .
Moramo da se stidimo , sto takav olos bitise u nasem okruzeenju , u nasem glavnom gradu .

ma, ako je.

To je bio prvi takav post, za koji sam korisnika opomenuo, i on se izvinuo. Sve kasnije koji su aludirali na to sam obrisao, pa među njima i tvoj. Inače, se slažem da je to degutantno.

ma nema taj veze vishe sa SPS , ocistio je to Ivica josonomad zajedno sa Vucelom , Bjelicom i ostalim Vulinima

Pa zavisno od sapuna koje koriste neki su se oprali odma , neki kasnije....
Struja se okupao naKubi, pa je sad OK. Zapravo Ok je jos od kad se usunjao u skupstinu pre koju godinu.Diriguje odozgo a svi slozno dizu ruke za Rezoluciju o Kubi.....

Brate,nemoj vredjati Gebelsa bas toliko.:)
A jel istina da je Hadzi Antic tovario Mariju Milosevic?

Velika je to ljubav bila....eh za pesmu,tuznu,ljubavnu .Zamalo brak da padne....

Marjanović je umro pre par godina ...

Pa prema tome nije kriv...?????

Ali mu nije suđeno, koliko se sećam...Sećam se da je bilo priče, trubilo se, ali na tome je ostalo

Pravosudje nikada nije ocisceno....Zato se sve ovo i dogadja ......
Treca grana vlasti nije nezavisna.Jedan od preduslova demokratije uopste nepostoji.....

Знате онај о три писма?

Смењују Хрушчова долази Брежњев
каже му Хрушчов кад ти буде тешко али јако тешко да водиш државу отвори једно писмо и тамо е бити мој савет шта да радиш

-прошло 2 године проблеми велики отвори Бржењев писмо
у њму пише сву кривицу свали на мене ,овај тако уради и стиша се раја

-прошло 6 година опет криза ,отвори друго
у њему пише напада ја странце и на мене да смо ми криви
овј тако учини и симири се раја

-прошло 9 година опет криза
отвори треће кад у њему пише
"ПИШИ ТРИ ПИСМА!"

Back