Poverenje?

zivot je takav kakav je...ali ljudi su sve gori...mi bukvalno kao da zivimo u dobu otimacine jbt a ne u dobu tranzicije...zato smo tu gde jesmo...zato treba ziveti svoj zivot i gledati sebe jer u takvom se okruzenju nalazimo da ako pomazemo treba da se pitamo dal ce taj ikad nama da pomogne...to stalno gledam u svojoj skoli a i u odeljenju...jeste da imam i drugove i poznanike kojima cu pomoci uvek i bicu pomazen ali njih je malo....

Imam par drugarica kojima pricam tajne, ali im ne pricam sve. Imala sam jednu drugaricu kojoj sam rekla ko mi se svidja i sutra je cela skola znala...

epa, toga se i ja plashim i zato nikad ne goworim drugarici bash swe, zato shto moja drugarica odmah posle mene ima drugu naj drugaricu, pa owa druga-drugu....
zato ne treba nikome werowati!

epa, toga se i ja plashim i zato nikad ne goworim drugarici bash swe, zato shto moja drugarica odmah posle mene ima drugu naj drugaricu, pa owa druga-drugu....
zato ne treba nikome werowati!

to ti ne valja...treba verovati ljudima...ako nemas kome da verujes...sjebaces se mentalno kad tad...ja znam da ima ljudi koji ne bi rekli nista kad bi im ja rekao ali svejedno im ne govorim...imam ja svoje razloge...ali zato vecinu stvari im govorim...oko 95% par njih znaju...ali ovih 5% cu zadrzati za sebe...znam da nije to dobro i da trebam i tih 5% da se oslobodim i da nekom kazem...ali ne mogu nazalost...

Bila je slichna tema s naslovom Iskrenost...ali opet,poteze se pitanje koliko se poveravate drugim ljudima?Da li postoje osobe kojima bash SVE prichate,ili se drzite na distanci od svih?! :?

Ne drzim se na distanci,ali jedina osoba koja zna bash sve o meni sam ja,lichno :mrgreen: ebiga,sve ima svoje,neke stvari se prichaju mami & tati,neke drushtvu,a postoje i neke stvari koje ne znaju chak ni moje najbolje drugarice [kojima se naravno poveravam],ali neke stvari chuvam iskljuchivo za sebe.Le fin :angel:

Postoji samo par osoba u koje imam potpuno poverenja,ali ipak ni njima ne pricam bas sve,mozda zato sto sam se jednom dobro "opekla". I iz iskustva znam da drug bolje cuva tajne od drugarice..ipak su devojke sklonije tracarenju :-P :)

[NaTaSHa];5713118:
Postoji samo par osoba u koje imam potpuno poverenja,ali ipak ni njima ne pricam bas sve,mozda zato sto sam se jednom dobro "opekla". I iz iskustva znam da drug bolje cuva tajne od drugarice..ipak su devojke sklonije tracarenju :-P :)

E si sigurna?:shock: Decaci su vece tracare od devojcica! Ja sam odala jednom drugu ko mi se svidja i on je reko svom drugu, a ovaj svom, sve dok ta informacija nije dospela do mene. :)

E si sigurna?:shock: Decaci su vece tracare od devojcica! Ja sam odala jednom drugu ko mi se svidja i on je reko svom drugu, a ovaj svom, sve dok ta informacija nije dospela do mene. :)

pa ako mu to kazes on ce svima da kaze...da si mu rekla nesto tajnije mozda ne bi...ja sto cuvam svakve tajne drugarica sam isto kao klinac govorio svima da mi je ta cura rekla da joj se ja svidjam...

To je tada bila najveca tajna i napomenula sam mu da je tajna... Namerno smo drugarica i ja sprovele istrazivanje u odeljenju; nesto smo rekle jednom drugu i sutra je to celo odeljenje znalo. Ipak nisu devojcice tolike tracare kao sto se misli.

To je tada bila najveca tajna i napomenula sam mu da je tajna... Namerno smo drugarica i ja sprovele istrazivanje u odeljenju; nesto smo rekle jednom drugu i sutra je to celo odeljenje znalo. Ipak nisu devojcice tolike tracare kao sto se misli.

pa svejedno on je dete i to je ocekivana stvar...i ja bi rekao nekom da sam klinac...a ja uopste sad ne tracarim...

Back