Poverenje?

Imam 3 drugarice i jednog druga sa kojima se druzim dugo i medju nama nema tajini.Naravno,mislim da svaka osoba treba da se poverava prijateljima onoliko koliko joj prija.Ja nikada ne pricam sve,ne otvaram se u potpunosti ne iz straha od toga da ce neko od njih to zloupotrebiti vec sam jednostavno takav tip.Uglavnom sam ja ta koja ce svakog da saslusa i posavetuje,retko kada ce traziti savet....

Minnie'95 velika je razlika kad imas neku tajnu kao klinac i kasnije..uostalom videces kad porastes :) .. Ako ti je pravi drug nikad nece da te izneveri. I sigurna sam da su devojke vece tracare,bar u mojoj okolini :)

[NaTaSHa];5713118:
Postoji samo par osoba u koje imam potpuno poverenja,ali ipak ni njima ne pricam bas sve,mozda zato sto sam se jednom dobro "opekla". I iz iskustva znam da drug bolje cuva tajne od drugarice..ipak su devojke sklonije tracarenju :-P :)

To je tachno,drugovi bolje chuvaju tajne od drugarica...;-)
jesmo mi sklonije trachanju...jbg...:?

Hmm..to bi trebala sama da prepoznas.. ja imam druga jos iz osnovne skole, kome mogu dosta toga da kazem i budem sigurna da vise niko nece saznati. Mislim da sa drugaricom mnogo lakse mozes da se posvadjas oko sitnica i posle toga vise nisi sigurna dali ce ti se "osvetiti" tako sto ce da oda neku tvoju tajnu.
Ali to je ipak individualno,neko jednostavno ne moze da se poveri drugu..

Back