poverenje u vezi

Mislim da odanost i poverenje najviše cenim i poštujem. I volim. Jer to nikada u vezi nisam dobila. Nisma imala. Ne u onoj meri, u kojojoj ja želim. Ne slepu odanost, podredjenost. Ne, ništa od toga. Već onu čistu i istinsku odanost, da kada kaze, idem tamo, da ja znam biće tamo. Da me neće dati nizašta na svetu, kao što druge nisma dala ja dokle god sam ih volela. Onaj osećaj da neko vidi koliko sam ja odana i da mi ne priredjuje raznorazne gluposti, tipa odgovaranje na nepoznate brojeve, sms- ove, okretanje za drugim ženama, da strepim jednostavno. Nikada nisam spoznal i osetila taj duboki unutrašnji mir, kada sma volela ludo i bezumno, da taj kada ode da pava, je zaista tamo, da kada kaze, da nista ne muti, da ja znam da niej tako. Mislim da sma najviše zbog toga patila. Što sma tražila samo ono, što sma bila spremna i sama da dam. Odanost j jedno zaista istinsko poverenje satkano od prave i čiste ljubavi, gde te poštujem, volim i verujem ti. To nikada nisam imala, a samo sam to želela. ♥

Zvanična verzija:

jel preturate partneru po porukama, mejlu kad ne gleda? jeste ga uvatili da on pretura vama? kako bi reagovali da ga uhvatite?

nezvanična, hoću kupiti novi telefeon, šta mi predlažete, treba mi WIFi, kamera bar 5 MP, i ekran bar 3,2´´
О, ДА. Јесам, наватао сам је. Реаговао сам тако што сам се смејао и почео да је мазим...:zaljubljena:

Zvanična verzija:

jel preturate partneru po porukama, mejlu kad ne gleda? jeste ga uvatili da on pretura vama? kako bi reagovali da ga uhvatite?

nezvanična, hoću kupiti novi telefeon, šta mi predlažete, treba mi WIFi, kamera bar 5 MP, i ekran bar 3,2´´
Ružna navika kod paranoičnih ljudi...Ako neko želi nekoga da vara, naći će načina i bez te bolessne kontrole. Msm da se tako ljudi udaljavaju jedno od drugog. Čovek je prvo individua, pa tek onda uparena celina.

Da, imao sam takve slucajeve...
Sifre i licne podatke sam uvek odbijao da delim, dok su mi telefon uzimali iz dzepova ili iz ruke i gledali sta pisem prijateljima, sta mi je stiglo itd, a onda bi uvek izbio sukob oko neke banalne stvari, npr. sto sam isao sinoc da se vidim sa prijateljima i sl. Prokleta patalogija.

Volim svoju privatnost vise nego bilo sta, tu mogu da sakrijem svoje misli, sumnje, strahove, tripove, stagod, i ne bi mi bilo lepo da mi voljena osoba ili bilo ko pretura po tome, to je moje malo utociste rezervisano samo za mene i moje misli, eventualno retke ljude koji me znaju i koje mogu da pustim, mada takve jos nisam nasao.

Mozda imam neke demone iz proslosti (mejl od bivse devojke u kome se svadjamo u vezi necega 2009-te ili sl) i ne vidim zasto bi to neko morao da cita i da pravi problem oko toga sto se desilo o proslosti.

Secam se da je meni voljena osoba dala sve na uvid, i pokazivala kako u porukama nema nista, pa je nasla drugog sutra uvece, tako da oni koji najvise proveravaju i kontrolisu, ili su zesce nesigurni, iskompleksirani, ljubomorni, pa se trude da to prikriju ljubomorom, umesto da priznaju, ili su i sami skloni "svrljanju" sa strane, pa ako oni to rade ili su radili nekada u nekoj od prethodnih veza, pa pretpostavljaju da i druga strana to radi.

Ko hoce da prevari, da ode ili nesto, prevarice i to da ne znas, a zbog nekih losih iskustava ljudi postanu paranoicni i bolestni pa sami proveravaju i uhode osobu koju vole, da ne pominjem da neki cak i ogranicavaju kontakt i kretanje "voljenoj" osobi.

Mada zeznuto je kada neko te prevari ili vara i ti ne znas to i verujes toj osobi, a to i dalje radi ta osoba tebi iza ledja...

Ljudi nikako da skapiraju da nije poverenje ako ti imas necije sifre i sms poruke, izvod iz maticne knjige, JMBG i serijski broj licne karte, poverenje je dati partneru svoj prostor, svoju privatnost, verovati mu a ne iza ledja citati mu poruke ili sta vec.

A kontrola i proveravanje, preterano ljubomorisanje, pravdanje non-stop, pa samo upali crveno svetlo kod ljudi i ne kraju ih udalji, jer niko ne voli da bude kontrolisan, niti da se non-stop pravda nekome, tako da nekada je i to dovoljno da potpuno unisti vezu izmedju dvoje ljudi.

Poslednja izmena:
Zvanična verzija:

ma neda se meni to raditi, nije mi dostojanstveno...

neam pojma o telefonima...vidjeo sam skoro neku nokijicu finu koja bi se mogla kupiti...neam pojma koja je

Zvanična verzija:

Ne,ne zavirujem u njegove porukice niti u listinge jer mislim da je dovoljno pametan da ako me cak i vara,obrise svaki dokaz o tome...a,sad da opsesivno prevrcem svaki dan njegov telefon u nadi da ce nekada pogresiti,ne pada mi na pamet.Ako zeli da me vara,varace me.Sasvim je siguran sve dok ne saznam.(pod pretpodtavkom da uopste vara).

ja imam ovaj i bas sam zadovoljna http://portabl.rs/wp-content/uploads/2011/01/sony-ericsson-xperia-arc.jpg

Poslednja izmena:
dajte vi meni konkretne modele

šta mislite o HTC Legend? ili Samsung Fit
Nokia E71

OnTopic
ne preturam, uvek sve mogu da saznam, samo javim tati da se raspita :mrgreen:

zavisi koliko para mozes da izdvojis. kako se krecu paketi, ne znam, nikad ne uzimam telefon preko paketa, mrzim da me retardi uslovljavaju mesecima
o htc legend ne mislim nista lepo, to je osnovniji model htc, ako hoces telefon koji je bio hit kad je android bio pojam, ok
radije uzmi desire ili sensation
a sto se samsunga tice, ako ne galaxy onda omnia
sa nokiom znaj da ima svoj OS i generalno meni nije atraktivan telefon

moj predlog, SE xperia :)
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10-2964.php
nije skup ni u slobodnoj prodaji, mislim da se SE stvarno potrudio da napravi odlican telefon koji za manje pare nudi vise nego drugi, da nadomesti neutralnu reputaciju, valjda.

:) ma kakvi da ga proveravam....verujem mu bezrezervno dok se ne dokaze suprotno.....a svakako ce muljarenje da ispliva, kad tad....a onda zbogom misko, nema sanse da bih bila sa osobom koja mi je i milimetar manje odana nego sto sam ja njoj....bolje kvalitetno sam nego nekvalitetno zauzet, to sam na sopstvenoj kozi naucila....

a mob: imam nokia x2, idealan za slusanje muzike, zato ga i najvise koristim, ima i kameru od 5 Mpixela....kamera nije nesto, tel izgleda kao tinejdzerski, tezak je za kucanje poruka ali je za muziku vr :whistling:

nikad nisam provjeravao nista, niti mi je padalo na pamet. to je sve do porodice, da je nakaradna i ja bi bio nakaradan.
ali ako osjetim da sam izmanipulisan iliti zajeban, onda sam odvratan, nemam ni mjere ni granica , znacci totalni hc.

Zvanična verzija:

ja ne, misim nisam ja lik iz te priče...ispod časti mi je...ona jeste...sad kao više ne, al neverujem...
u telefone se nerezumem...

Back