Povelja Balše II od 24. aprila 1385. god: "... I TRGOVCI KOJI MINUJU U SRBLjE..."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa smij se ti...'bro...samo ne znam što očekivati od čovjeka koji ima još mnogo da nauči...mislim svašta si ti ovdje prosipao, kako je Skilica sa Sicilije, i kako je on brkao Srbe i Hrvate u svom djelu. :confused:
Ispričaj nam kako je moguće da se nađe Milovićev rad iz 1956. u knjizi iz 1996. kad je on umro prije 1996.!!!

:rotf:

Pa smij se ti...'bro...samo ne znam što očekivati od čovjeka koji ima još mnogo da nauči...mislim svašta si ti ovdje prosipao, kako je Skilica sa Sicilije, i kako je on brkao Srbe i Hrvate u svom djelu. :confused:

Nego, ne izbjegavaj ti i vrati se na ovo:

1. Kako su to Petrović-Njegoši bili katolici?

2. Kako su to Petrović-Njegoši etničkog vlaškog porijekla?

3. Koji to Crnogorac nije "srbovao" (u nacionalna vremena)

4. Je li bilo otpora "srbovanju" Njegoša i Nikole ikada igdje?

5. Kako su se to Balšići odrekli srpskih titulisanja?

6. Zašto si lagao da je djed Borisa Tadića otišao u Ameriku?

7. Da li se ijedan Vojislavljević, Crnojević i Balšić izjasnio kao Dukljanin, Zećanin ili Crnogorac?

8. Kako se to Srbi i Crnogorci nikada nisu borili zajedno protiv Turaka?

9. Jesi li razumio povelju kralja Stefana Nemanjića Dubrovčanima iz 1215.-1219. godine?

10. Koji se to prvi crnogorski vladar (ili viđenija ličnost) izjasnio Crnogorcem?

11. Da li stvarno misliš da su povelje srpskih vladara "Sve srpske zemlje (Srbije) i pomorske (Pomorja)" dokaz da su Srbi živjeli na kopnu, a u duklji "etnički Pomorjani"?

12. Kako je to Dimitrije-Dimo Vujović žensko?

13. Otkuda Jovan Skilica iz Sicilije?

14. Kojim je to ediktom kralj Aleksandar Karađorđević proglasio postojanje Srba zapadno od nepostojeće linije Drina-Tara-Piva 1918. godine (kod datuma, sadržaj edikta)?

15. Kako su to Srbi prvo socijalan, pa socijalno-vjerski pojam, iz kojeg je izrasla nacija?

16. Zašto si tako žestoko vulgarno nepristojan?

17. Kako to i gdje Skilica brka Hrvate i Srbe?

Kada odgovoriš na sve ovo, možemo dalje. :rtfm:

Evo i mene zanimaju odgovori na ova pitanja....da malo pomognem slavenu...

Al neće ti on odgovorit........

Dosta više. Prijavljen
report.gif
za spamovanje.

Da li ti uopšte možeš voditi diskusiju? :???:
Možda sam ja premorena, pa ne kontam, što si morao da ga citiraš sa svim onim čaršavima od tabela da bi napisao kako je prijavljen za spam? Opterećuje se rad Foruma bez potrebe.

Možda sam ja premorena, pa ne kontam, što si morao da ga citiraš sa svim onim čaršavima od tabela da bi napisao kako je prijavljen za spam? Opterećuje se rad Foruma bez potrebe.

Obzirom da si sada moderator, zar ne mislis da bi forum bilo lepse mesto kad na neke dobre teme ne bi upadao ovaj besni Shiptar i lajao dvesta puta iste postavljane postove. I tako bi upropastio svaku temu.
Gazdarica ga nije banovala ali je bar izbrisala ove gluposti koje Igracic u svom delirijumu navodi..... :whistling:

Evo i mene zanimaju odgovori na ova pitanja....da malo pomognem slavenu...

Al neće ti on odgovorit........

Pitao me je Slaven prije neki dan:
"Kako je moguce da je Milovicev rad iz 1956. objavljen u jednoj knjizi iz 1996. kad je Milovic umro prije 1996. godine"?

Morao sam da odgovorim!

E sad promislite, postavlja pitanja koaj ne postavlja dijete od 12 godina, dijete od 12 godina ne bi postavljalo takva pitanja, za stvari koje su ocigkedne.

Ajde Slaven, tacku po tacku, od moga posta do posta pretresi sam pitanja, MOZES TI TO!

Poslednja izmena:
Pitao me je Slaven prije neki dan:
"Kako je moguce da je Milovicev rad iz 1956. objavljen u jednoj knjizi iz 1996. kad je Milovic umro prije 1996. godine"?

Morao sam da odgovorim!

E sad promislite, postavlja pitanja koaj ne postavlja dijete od 12 godina, dijete od 12 godina ne bi postavljalo takva pitanja, za stvari koje su ocigkedne.

Ajde Slaven, tacku po tacku, od moga posta do posta pretresi sam pitanja, MOZES TI TO!

Ja čekam odgovor(e) i dalje. :whistling:

Obzirom da si sada moderator, zar ne mislis da bi forum bilo lepse mesto kad na neke dobre teme ne bi upadao ovaj besni Shiptar i lajao dvesta puta iste postavljane postove. I tako bi upropastio svaku temu.
Gazdarica ga nije banovala ali je bar izbrisala ove gluposti koje Igracic u svom delirijumu navodi..... :whistling:

.....ne smem reći šta mislim... ;)
Tebi pozdrav, naravno...:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back