Ja nemam razloga da se stidim.
Ne podrzavam ubijanje kao ti!
I odlicno se sjecam tog bombardovanja i sta je donijelo.A nije donijelo mir nego patnju i stradanje neduznih!
Sramota sta se sve dopusta na ovom forumu!
moras ga razumeti, inace bi unitaristi doziveli prdeknuce . 94 u avgustu kada su uvedene sankcije prema rs od strane srbije, vec je bilo jasno da je to proizvod dogovor milosevica sa zapadom o zavrsetku rata, jer je bilo jasno da muslimani mogu jos nekako da izguraju zimu naodlazecu zimu, no iducu 95/96 sigurno to ne bi bili u stanju da ucine.
pa je odluceno da srbija uvedesankcije svojoj braci preko drine sto je bila VELEIZDAJA . time je karadzic primoran bio da radi nabavke nafte sklopi dogovor sa tudjmanom o nemesanju u eventualne sukobe izmedju vojske krajine i hv... TIME JE STAVLJENA TACKA NA SRPSKU KRAJINU . dakle izdaja.
posto ni te sankcije nisu doprinele rezultate kakve su ocekivali, zlocinacka intervencija nato aviona je samo pogurala taj njihv plan zavrsetka rata , kako bi se srbi u bosni brze privukli za pregovoaracki sto po uslovima zapada...
tada su nas bombardovali zlikovci, narvano na stetu srba, kao sve sto je zapad cinio tokom rata devedesetih...
da nije bilo tih sankcija 94tep rema srpskoj od strane srbije, pa potom tog bombardovanja hrvatska i bosnjadija nikada ne bi dosli do teritorija do kojih su dosli 95 te
danas citamo hvalospeve bosnjadije o uspesima krajem leta 95te pocetak septembra sto je sve proizvod nato bombardovanja... velikih pritisaka na srbe u srpskoj i pretnji nastavljanja bombardovanja
ja zapad razumem tj klintona krvoloka.
NE PRIHVATAM IZDAJU BEOGRADA UCINJENU U AVGUSTU 94TE! to je bio IZDAJNICKI CIN I ZABADANJE NOZA U LEDJA BRACI PREKO DRINE!
SAMIM TIME JE SAHRANJENA SRPSKA KRAJINA I OMOGUCENA OLUJA
nas muci ta izdaja jer nama jos uvjek vlada titoisticki rezim ciji su deo rezim i opozicija.
zato kada promenimo vlast u sbriji i uvedemo lustraciju, doce na red jednom i ODGOVORNOST ZA UVODJENEJ SANKCIJA REP SRPSKOJ 1994TE!
odgovornost za izdaju!
srbin sbrinu ne sme da zabada noz u ledja!
zato me boli kada vidim one nesretnike iz rep srpske koji dolaze u autobusima kao u torovima da na skupovima ovde glumataju gradjane mesta u srbiji i tako zabadaju noz u ledja svojoj braci u srbiji koji se bore protiv narko kartela i izdajnickog sistema!
kada se mi srbi izdajnika i izdaje resimo, ebace se nama da prostis sta nam misli smit , bosnjo ili neko drugi...
BITNO DA MI BUDEMO JEDNO . DA NIKADA JEDNI DRUGIMA VISE NE ZABADAMO NOZ U LEDJA.
ono sto takodje ne zaboravljam kada je u pitnaju nato i bombardovanje srpske je cinjenica da je na tenkovima nato i propagande nato predvodjene madlen olbrajt na vlast u srpskoj 98me dosao dodara...
@dragon x pokusava to da pravda time kako je to bio potez u tom momentu pa i dodikovo pljuvanje generala mladica i nazivanjesrebrenice genocidom a generala zlocincem...
pa je obrnuo pricu jel
da je on zbilja tako cinio kako dragon misli, on bi bio likvidiran od strane zapada cim bi okrneuo curak tj stranu! istog momenta. to smo videli u primeru sa djindjicem koji je mislio da ce zapad iskoristiti pri dolasku na vlast a potom kada mu en budu potrebni da se okrene svom naumu...
medjutim kada je 2003ce saopstio u velikom intervju za dva najveca medija na zapadu plan o kosovu i ideju da ce srbi poceti da traze da se rezolucija 12 44 pocinje sprovoditi tacku po tacku, pa ako nam ne odobre prve 3 tacke morace da popuste kodcetvrte ili pete...
pa tako redom.
e kada je to stavio do znanja i kada je rekao da oni koj ise predstavljaju prijatelji njemu i srbiji a cine protiv srpskih vitalnih i drzavnih interesa koje direktno stete njenom integritetu i rezoluciji 12 44 oni nisu njegovi prijatelji i prijatelji srbije, onda je ubijen.
dakle cim okrenes curak, on ite likvidiraju.
dodik nije likvidiran od strane zapada a sve cini da se u svetu propagandom (ko da obican sve na zapadu mnogo zna o dejtonu ...) srbi predstave kao rusilacki, destruktivni faktor u svemu po pitnanju bosne...
i dobro mu ide.
ne zaboravljam da je bas to sarajevokoje dodik toboz tolko pljuje se najvise radovalo njegovim dolaskom na vlast 1998 ...
e da nam je pameti koliko smo hrabri...